![]() |
Re: Bacalaureat 2007
si ,,,,, la ce facultat dati ? :rolleyes2
|
Eu la Academie de Politie, sa va arestez dupa ce termin - glumeam :lol: , dar la Academie dau :-P
|
Eu dau la politehnica in bucuresti,sectiunea A.R.
|
Prezent si eu pe lista... la romana, mate, fizica si sport dau...
Si in caz de victorie, vreau sa dau la poli-A.R. |
Quote:
si tu in loc as invetzi o ardeai aiurea pe la saloane de tuning !! |
tocmai ca la oral merge aranjat ...si se merita ...pt ca nu se poate dovedi mai apoi ca ai fost ajutat...profii se baga aici ... toata lumea trece cu bine de oral unii chira uc note f bune desi la toti ne e frica de oral pt ca na e un om strain caruia trebuie sa ii vorbesti (daca te duce mintea)... =))) la scris sa ne rugam pt o comisie misto ca sa putem comunica nik mai mult...
ps: care se imbraca in DOLIU si se risca la note mari? =))) |
sa nu dati la litere :) ...adik plm doar dac aveti vocatie :lol:
eo am dat doar ca sa scap de tot ce are leg cu mate fiz chimie ..toate prostiile astea :) n`am inv 1 an intreg la fac :| deci nimic ..nu retzii nimic din ce zic aia ..da nici nu m`am chinuit ;)) ce am auzit..ca AS Iasi (care sunteti de prin preajma) e o facultate usoara..iti zic de la inceput ca ai 10 dac ii aduci nush ce referat..***uri din astea ;)) bafta la bac copii :) nu mai aveti mult...ingrasati porcu cat mai e timp ;) |
Quote:
|
mah mesteri eu nu stiu ce sa zic ... am invatat si eu ceva dar mie cam frica la oral ca o sa ma pierd ... ca de s-ar fi dat scris de 2 ori :D nu ar fi problema
|
aaa ... si inca ceva ... voi stiti daca sa picat vreodata la romana la oral ???
|
Quote:
|
o pai atunci nu mai imi fac probleme ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning