![]() |
Re: Masina mea : Opel Vectra A 2.0i 4x4 "Dangerous"
e sfi de 150 de cai?
|
E C20NE de 115 cai!
|
Quote:
|
dap doar 115 caluti ....
Ziceam pe pagina anterioara ca ma duc in targ cu ea .... am fost! Ce-i acolo, de nedescris, 80% bisnitari, pun masinile de-a latu si ocupa cate 2 locuri ca doar au 2...3 masini, gasesti loc doar in capatu targului, noroc ca-i mare ca altfel iesi afara dupa ce mai platesti si intrare!!! Deci Doamne fereste, n-am fost in targ de ani de zile, da nici nu regret, legea junglei inca se aplica in tara asta frumoasa in care traim!!! :evil: |
salut.imi dau si eu cu parerea.nu mio lua in nume de rau.schimbai rotile ca astea sar potrivi pe un kadett d.punei macar pe 16.si vopsestei barile in culoarea masini.si scapa de aparatorile alea de noroi.salut
|
Quote:
|
kox_24 in caz ca n-ai verificat ultimele poze, am scapat de aparatorile de noroi iar rotile deocamdata astea raman pt ca vreau s-o vand, in cazul in care nu reusesc (pt ca vb aia nu-i chiar noua si nici nu-i motor de 1.4 si garda la sol de aro s-o ia badea ilie sa mearga cu ea la tara) vreau sa o vopsesc toata intr-o culoare mai speciala si atunci va primi si alte roti, dar repet asta in cazul in care nu reusesc s-o vand, si o mai tin la vanzare pana pan primavara adik inca aproape un an!
|
nu trebuie sa te superi pe mine dar poate ca daca ai pune niste roti aferente barilor ar conta mai mult la vanzare.
|
nu ma supar stai linistit!
idea n-ar fi rea iar daca prind ceva jante cat de cat si la un pret atractiv poate fac achizitia! Pana atunci...s-auzim numai de bine! ;) |
Re: Opel Vectra A 2.0i 4x4 "Dangerous"
Quote:
|
2 Attachment(s)
e doar o chestiune de preferinte... mie nu-mi plac deloc spoilerele originale de vectra .... si cum nu le-am avut cele din poze, am hotarat sa le schimb .
|
deci sunt un mare mare iubitor de vectra A tias da un sfat NU O VINDE!! 1: e 4x4 punei c20 let cu putine modficari o poti duce in 300 de cai..300 d ponei pe 4x4 o fi ceva a? scapa de praguri bari tot ! punei de GT..da mult mult mai frumos..laso pe burta jante late..mai evazeazai pasjele pe spate..in caz ca nu ai observat sunt putine vectra A 4x4 in romania in stare buna (cum e a ta)..daca esti iubitor de vectra nu o da..va iesii mult mult prea frumoasa..stiu ca sunt multi banuti de bagat dar ew cred ca merita din plin.. trage o privire aici si sunt sigur cati vei schimba parerea ;) http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1
|
numai bine !
|
ms de link .... neamtzu a luat un vectra 1.8i simplu si i-a trantit un let turbo 204 cai si apoi a mai mesterit un pic pe la el, teoretic simplu, practic o groaza de munca si de aceea si pretul pe care il cere pe ea ...
alex si mie imi place vectra A f mult, dar .... tot timpu trebuie sa fie un dar!:sad: vreau un vectra B (ceva mai nou, ceva mai economic) deocamdata o masina simpla cu care sa ma plimb zi de zi si pt asta am nevoie de banii de pe asta! Pe viitor dupa ce mai cresc din punct de vedere financiar am ganduri marete cu un vectra A .... o masina puternica, frumoasa, doar pt iesiri la show-uri prin tara si eventual o plimbare la un suc in week-end! Asta e un vis pe care sper sa mi-l realizez in cativa ani! ...sper nu prea multi:lol: |
din pacate ai perfecta dreptate..nu suntem copii lu mami si a lu tati si sa stii ca ma bucur f tare :)) ca nu sunt bine vazuti :D..asta e si pasiunea..sa iei o masina si sa tio faci numai pt tine..sa o faci de la 0..si sa o scoti numai gand ai chef sa te dai cu ea..in restul zilelor clio 1.5 DCI :))))))...toti avem un vis..important este sa avem sansa sal realizam..
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning