![]() |
Re: DE CE iubim barbatii ????
uite..is nervoasa din cauza unui bou d crap...dar a venit altul si m-a scos k sa ma faca sa rid...alti 3 imi sunt mereu alaturi....so,ptr 1 nu am d gind sa pedepsesc restul ...nici azi...desi tare bine ar fi sa se termine ziua asta deja...
|
dap... nu fi nervoasa.. ti-am zis..
lasa crapul...ca ii tai capul :D si dap.. sa se duca ziua asta.. bine ca ai prieteni care te ajuta.. e lucru mare.. cand ai pe ce umeri sa te asezi.. |
vezi..d asta iubesc eu barbatii!;) (printre altele)
|
iubesti barbati pt ca iti dau boli venerice :))
|
Quote:
|
alcoolul afecteaza grav vederea ....
|
hai ca asta cu bolile venerice o fost tare.
si alea nu tot de la femei le iei? :P |
oul sau gaina???
|
ce puii mei?
frate deci asta e cea mai mare tampenie pe care am citit-o pe forumul asta las-o-n pu#a mea de treaba, ce e cu idiotenia asta cu bolile venerice? cine imi explica si mie, ca am impresia ca am luat-o eu razna... ideea lui Turbo110 vine dintr-o discutie anterioara sau asa pur si simplu? |
nu e dintr`o discutie anterioara....doar este explicatia lui.....:lol::lol::lol:
|
Quote:
drop it dead.. |
k... so... de ce ne iubiti totusi? :)
|
pt k ne este bine langa voi....:D:D:D:D
|
Eu iubesc barbatii fiindca imi sunt cei mai buni prieteni.:D Si prin asta inteleg compatibilitatea in gandire, sprijinul pe care il primesc oricand am nevoie, sinceritatea pe care o gasesc mai mult la ei decat la prietenele-femei, devotamentul, sfaturile utile, distractia maxima...si multe altele.
Evident, asta nu se aplica la toti barbatii, dar fiind o fire prietenoasa am intalnit asta la majoritatea :-) Ii iubesc, pentru ca si ei ma iubesc pe mine ... :rolleyes2 |
.... o aprob pe clauditza...!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning