Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

Bmw_Rulllzzz 19-06-07 20:21

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

copiii...hai sa punem aici numai poze si sa vb pe "onesti" sa fie un fel de cafenea

mititica 19-06-07 21:40

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 956422)
:bunch: :flower: saru mana pt prima fata de la noi de aici ! Asteptam ceva poze,un nume si mie pe prv sa imi tr id tau de mess si nr de tel.

cam multe vrei dexter

Ratzza 19-06-07 21:54

8 Attachment(s)
OPEL KAdett caravan din 88 cu motor de 1.6 si 55 cai putere(nu's bavarezi):lol:

Andrey_FL 19-06-07 22:10

ati vazut ca vam adus un nou user....pe ratzza...a postat mashina lui...ii fac maine niste poze mai klumea din toate unghiurile........va place.?????

dexter_20 19-06-07 23:43

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mititica (Post 956573)
cam multe vrei dexter

atunci ma multumesc si cu o poza...uite eu ce poze iti arat,draga. pacat ca sunt facute in brasov

Bmw_Rulllzzz 19-06-07 23:51

dap, pacat ca nu-i din onesti :( baga poze de prin onesti ce mai ai

dexter_20 20-06-07 00:40

4 Attachment(s)
opelul manta lui psiho.sper sa nu se supaere pe mine ca ii postez masina inaintea lui.

Bmw_Rulllzzz 20-06-07 02:37

masina asta-i din onesti ??? eu nu o stiu? de pe unde e?

mititica 20-06-07 09:29

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 956823)
atunci ma multumesc si cu o poza...uite eu ce poze iti arat,draga. pacat ca sunt facute in brasov

nu e pacat k le-ai facut in bv, e pacat k nu e a ta

dexter_20 20-06-07 10:11

Marius: masina e de mult in Onesti.Acum 2-3ani era circula destul de des,acum nu stiu ce s-a intamplat cu ea.
mititica: pt inceput ma multumesc sa o am in poza...

Andrey_FL 20-06-07 13:12

2 Attachment(s)
sa imi fac bordul asa mar costa 180000.dar ledurile le gas in bucale si nu am bani acum sa le iau cand mai duc vineri...ce zice ti ???cum arata???

real_speedmasters 20-06-07 15:05

Quote:

Originally Posted by mititica (Post 957228)
nu e pacat k le-ai facut in bv, e pacat k nu e a ta

lol :)))))))))))))))))))))))

TheFasterMan 20-06-07 20:46

5 Attachment(s)
am eu mai multe poze cu RS6 a lu nenea G:D

TheFasterMan 20-06-07 20:47

another car:D

TheFasterMan 20-06-07 21:01

9 Attachment(s)
masina pe care lucreaza taicamiu....este nou nouta Scania R420,are 5000km pe ea...luata din olanda....vagonul schmitz si el nou...:D si aici o dacie logan care am vazut-o pe oituz...:D

All times are GMT +2. The time now is 23:39.

- Copyright 2026 4Tuning