![]() |
Re: Ai masina de firma?
Matiz Si Acasa Passat 2.5 Tdi
|
hyundai coupe 1.6.........fuge masinuta da...urla rau si ma deranjeaza .....,mai si consuma,asa ca merg cu tico!
|
Dacia Nova GTI din 2000. E varza la exterior. Rugina bat-o vina. Interiorul total neingrijit. Asa am mostenit-o. Si nu se merita s-o curat ca mai car cate un muncitor cu o salopeta jegoasa pe el, sau vreo 3-4 saci cu ciment... Motorul trage bine dar si consuma enorm... Nu o protejez dar nici nu o rup in doua.
|
Skoda octavia 2-1.9tdi ;)f bine intretinuta
|
Ford transit 2.4 tdci si 100 d ponei :D...e duba mea d suflet :D...intretzinuta dar si alergata :)
|
Am avut mai multe matiz-uri si un Spark (cat timp lucram in distributie) - si le dadeam in goarna la toate , dar imi placea sa le tin curate si in stare perfecta de functionare . la cel mai mic zgomot o bagam in service fara discutii, cu sau fara aprobarea sefilor
|
Dacia Logan Van 1,5dci varianta Ambiance. 9700km pana acum ,trebuie sa o duc la revizie. de obicei o tin curata, minim 2 spalari int-ext pe luna. motorina de la rompetrol ca avem carduri . merge ceas masina pentru ce ne trebuie noua (distributie cafea). la noi se face un contract pentru masina cand o primesti , daca se strica din cauza soferului plateste respectivul. pana acum am mai avut matiz,solenza dar nu le menajam deloc.
|
Super Nova, am grija de ea, atat cat pot, dar vorba unuia de mai sus, cand ma grabesc, ma grabesc. Daca se strica ceva, sau apare vreun zgomot dubios, ii spun patronului, si hotaram impreuna daca trebuie schimbat sau nu. Si de forja....schimb la 2500 max...ca bag eu benzina.!:(
|
Dacia Logan 1.4 Mpi! Ma comport cu ea ca si cu masina mea! :)
|
Quote:
Cred ca titlul topicului se refera la masinile de servici pe care le avem de la firma unde lucreaza fiecare, nu ca am firma si am luat-o pe firma. Aia e alta mancare de peste... |
Un fiat doblo motor 1.3 diesel, destul de sprinten motorul, foarte putin am condus masina asta. Apoi un matiz, care tremura din toate incheieturile...
|
am lucrat la distributie asta vra pe un matiz. pot sa spun ca 2 luni i-am rupt ficatii =)) sunt ultimul an la liceu si dupa bac probabil ma voi angaja tot pe undeva pe la distrbutie
|
Opel GTC
|
am lucrat afara la o firma d constr si am avut mai multe modele p mana(ceva mai mari)opel monvano(2002),mercedes transporter(2001),nissan edil(1996),mercedes vito(2008 si iveco turbo daily(1992) Cele care mi-au placut cel mai mult sunt nissan-ul si iveco-ul cu toate k erau vechi era o placere sa le dai in goarna.
|
Logan mcv 1.5 dci /85 cp. Am grija de masina, e ca masina mea personala.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:51. |
- Copyright 2026 4Tuning