![]() |
Re: Care sunt cele mai importante criterii in alegerea unei masini?
ideea ar fi ca masina sa te reprezinte...
|
eu sunt roman tipic si recunosc deschis: criteriul primordial e imaginea masinii.
imi palce o masina cu personalitate, care sa-mi comunice ceva cand ma urc in ea, sa simt ca pilotez o masina, nu doar ca ma deplasez din punctul a in b. urmeaza apoi fiabilitatea (nu e nicio placere sa stai cu masina in service pentru nu stiu ce zgomot, mers neregulat, scartaitura, etc), posibilitatea de revanzare ( nu vreau sa-mi iau masina pe viata) si usurinta in achizitionarea pieselor (nu vreau sa astept 3 luni pt nu stiu ce surub, care vine din japoinia sau din state) |
pentru mine cel mai mult conteaza puterea masinii...viteza/demaraj/motorizare...cam asta ar fi ceea ce conteaza. evident, nu mi-as dori nici o masina urata..dar nu-mi plac nici masinile extra-elegante sau masinile de "muieri"...prefer o masina mai sport.
|
1.Look (Mai exact model, ca nu imi trebuie sa arate atat de bine intrucat vreau sa o fac eu cum imi place).
2.Motorizare (Nu vreau ceva peste 2.0. Imi ajung 150 de caluti, unde mai pui ca si costa). 3.Nr de km (Nu vreau un motor spart cu adevarat) 4.Fiabilitate |
sa-mi placa si cam atat. daca mie imi place, atunci de-aia nu mai pot eu ca audi-ul sau bmw-ul nu stiu cui e mult mai bun.
bineinteles, nu vreau nici o jarca in ultimul hal de lenta si proasta. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning