![]() |
Re: ursuletul AOX
probabil eu vreau cat mai putin si tu cat mai mult. zi si tu un pret
|
pai vrei sa cumperi masina asa cum e?
|
te-am sunat azi si n-ai raspuns. zimi variante de pret
|
Quote:
dar in sfarsit hai sa nu mai fim offtopic ... UP! |
Pe AOX acest 2.5 24v chiar este omologat LEGAL chiar daca nu sa pus din fabrica.Mai studiaza legile.
|
Quote:
|
maine o sa fac poze la facturile de la R.A.R
va rog nu-mi stricati topicul, chiar nu are sens discutia, am zis deja un lucru si asa ramane, personal am fost cu masina in rar si am omologat motorul, seful de la omologari a venit personal sa vada masina, totul a durat cateva ore, au luat-o la puricat seriile de la motor si de la caroserie, au citit omologarile de la faruri, stopuri, centuri etc, au filmat masina si au bagat-o la itp. nemilosu poate te-au pacalit pe tine cu suma asta ... pe factura mea scrie 472.50 RON ;) va rog daca mai aveti ceva de adaugat veniti cu fapte nu cu informatii primite pe mail de la rar sau mai stiu eu ce alte mituri gafton cu tine am vb azi la telefon? |
nu frate eu duar te-am sunat si nai raspuns poate vb maine daca ai ceva timp la tel
|
nu cred, poate ai nr gresit 0722 376 999
|
2 Attachment(s)
nu am telonu de la ea acasa ca il scanam pe ala :P
inca de vanzare |
Quote:
|
Quote:
|
:) nu am gresit actele dar nu am talonu de la aox pe acasa ca sa-l scanez :)
|
ba da lasatzi ba omu sa isi vanda mashina....ce atatea intrebari?? suntetzi interesatzi...duceti-va ma nene si vedetzi mashina...verificatzi seriile...etc....sau...dati-i un tel....k nu e asa scump. ia-ti umplut topicu numa cu tampenii. dupa parerea mea mashina isi merita fiecare banut....chiar e unicat. asa k cei interesatzi ... duceti-va si vedetzi mashina...verificati-o...testati-o si aia e....nu mai umpletzi topicu omului cu nimicuri. aveti intrebari...sunati-l! Up d la mine :D
|
upppppppppp
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning