Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Emisiune Tele7 abc ... azi (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/436-emisiune-tele7-abc.html)

xbogdanel 09-02-04 15:34

am in fata blocului un Audi A2...am inteles k nu se prea vad d'astea prin Romania...asa e???

EvLSant0S 09-02-04 15:39

cand va mai intalniti in Herastrau ....super masini erau acolo...cred ca a fost frumos...ce rau imi pare ca nu am putut sa vin..:(

zetemte 09-02-04 16:32

Stiu si Germana putin 8) :lol:

:D :wink:

catalin rs4 09-02-04 16:58

:shock: sunt de acord cu zetemte ... cea mai frumoasa masina din romania pe care am vazuto si eu... ce numi place mie personal .. este spoilerul de pe fata...dar in rest...superrrrrrrrrrrrr :lol: sha cati cp are ca nam inteles 420 sau 300??? :lol: :? frumoasa masina si ce a zis este intresat de o cura mica sau nu??? :lol: nu pot sami inchipui cum merge cu gentile alea.... :lol: :lol:

b99sha 09-02-04 18:37

~42o de cai si nu-l pasioneaza cursele...

zetemte 09-02-04 18:53

Deci de ce a cumparat acesta masina :roll: :shock: :?

Acest S3 e creat pentru cursule :)

Sometimes I don't understand people .....

catalin rs4 09-02-04 19:13

:lol: :lol: da zetemte iti dau dreptate este pt curse dar pot sal intelg pe om de ce nu seda cu ea la curse....in primul rand a costat multi bani...oricum masina este super pe mine mar interesa daca a facut el masina asa sau asa a cumparato stie cineva?!? :P

polifem 09-02-04 21:43

catalin ... masina a fost adusa din germania ... am vazut'o prinma data acum 4 luni mi se pare ... cu numere de Germania ... oricum e belea mashina ... yo unu nu cred ca omu' shi'a facut'o asha ... mai degraba a cumparat'o

catalin rs4 09-02-04 22:02

da asa mam gandit si eu oricum foarte frumoasa masina... :lol:

pimp_lex 09-02-04 22:37

da, misto S3-ul, e intradevar una dintre cele mai complete tuninguri din Ro care am vazut pana acum, daca intradevar are 420 cp..........acuma ce ma nedumireste pe mine este daca nu face curse, de a mai modificat asa de tare motorul? adica oricum deja un S3 e rapid din fabrica.....nu stiu nu pot sa inteleg iar chestia cu 420cp....ar fii frumos un dynosheet expus acolo in herastrau :)

Meganu-l in schimb mie mise pare urat rau facut.....eleronul este total exagerat si nefolositor iar stopurile Altezza nu mreg de loc cu masina.....mai frumos era stock.......

am si eu intrebare.,......cu ce ocazie a fost adunarea asta? este vreun thread cu detalii despre ea si cu mai multe poze ?

catalin rs4 09-02-04 22:43

:lol: pimp din cate am inteles eu asa a cumparat omul masina cu tot cu motorul facut oricum franele nu mai sunt serie si un s3 cu este 400 cp trebuie sa fie foarte rapid am mers aici cu s3 cu 270 cp si este mai rapid decat un porsche carrera cu 300 cp pana la 150... :lol:

polifem 10-02-04 00:26

lol

Diferenta de greutati destul de mare ... dar oricum nu prea ash putea compara un S3 cu un porsche ... Blasfemie :)
Si mie mi se pare foarte exagerat spoilerul de la Meganul ala ... dar oricum nu pot sa zic ca e nasol ... :)

catalin rs4 10-02-04 00:31

de ce nu polifem ?? este in germania un s3 facut de firma rohe motorsport cu vreo 600 sau 700 cp cu 4 bari!!!!!!!!! si bate absolut tot.... :lol:

X-Ray-Eyes 10-02-04 02:48

Cam ciudat eleronul de pe megane ...
ALtceva nu mergea ... sincer vorbind , parca este bara de batut covoare .. No Ofence .. este doar parerea mea ...

polifem 10-02-04 02:52

...

he` ... mashina facuta sa fie sport de la bun inceput ... e mashina sport Porsche ...
... S3 ... e o prelucrare a masinii de serie A3 ... nu shtiu ... mie nu mi se pare o super chestie ...

Porsche ... Audi S3 ... Ce ai alege? ... yo ma duk pe porsche ...
Asha cum faci S3 de 700 de cai ... poti urca shi un Prosche la 900 ...

Parerea mea :)

All times are GMT +2. The time now is 06:35.

- Copyright 2026 4Tuning