![]() |
Re:
Quote:
si sonorizarea va fi schimbata? (difuzoare ,statii, condensatoare...) |
Cata frustrare pe acei care zic k masina asta e nasoala, tare sunt curios sa vad si eu ce masini au cei care zic asta.
P.S Bmw-ul tau e f misto, sa-l stapanesti sanatos si nu te lua dupa rautaciosi.INVIDIA asta |
Re:
Quote:
AM SCHIMBAT MARCA. VA FI UN SINGUR PRODUCATOR (DIFURI,CABLURI,COND,AMPLIF,ETC) |
Re:
Quote:
|
Re:
A CISTIGAT VLAD!!
PREMIERA(DACA SE POATE SPUNE ASA , CA MASINA NU A FOST TERMINATA) A FOST LA BUCURESTI. |
am observat ca mashina nu este pregatita...dar totushi am vazut foarte multe minusuri la ea :cry:
nu are o aripioara fatza nu are nici pe spate... am facut azi nishte poze... plasa la spoiler mai lipseshte...la muzica e bunaaa :wink: oricum bafta in continuare oricum interiorul o sa iasa ceva frumos... cel care a venit azi la db drag este stapanul mashini? |
Re:
Quote:
A FOST UN CONCURS DE MUZICA NU DE TUNING. CEL CARE A CONDUS ESTE UN PRIETEN. |
Re:
3 Attachment(s)
stadiu in care se afla acum masina.
masin va fi gata in aprox. 2 saptamini |
frumoasa
|
Re: BH-06-GAJ
Singura kestie care nu imi place la mashina asta sunt tobele ... sunt prea multe totushi!!! in rest mashina imi place!
|
superba masinutza..imi place la nebunie culoarea si jantele...si triplele clare!
|
n-am mai auzit nimik de BH-06-GAJ de multa vreme...mai exista?daca da sa vedem ceva poze...foarte tare masina!place mult...si tobele la fel...este k un simbol cele 6 tzevi de esapament....
|
BH 06 GAJ..e acum BH 66 FLY,si ii apartine lui Daflyer_oradea...poze o sa vedeti in scurt timp cu un nou look al masinii
|
Aha...deci daia nu am mai auzit de el...pai atunci astepatam pozele ku masina,abia ast
|
frumoasa lucrare...++++ .......- o sa aibe propritarul cand o sa vanda masina:punch:....:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning