Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Mister 4 Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/4303-mister-4-tuning.html)

minirally 30-03-05 20:42

n`ai d unde sa stii cu cine am votat,ma rog,ai cum daka`l intrebi p gratzian sau mai stiu eu cine.poate ti`am zis d kestie atunci ce ti`am zis,asa k mai sshhtt...t rog...si n`o zic din rautate :wink:

Ema 31-03-05 15:26

1 Attachment(s)
MORTUS CAPTIVUS SPEEDERUS

Alta proba compromitzatoare! Pai asa se face mai Speeder mai?

EvLSant0S 31-03-05 15:47

1 Attachment(s)
pun toate pozele care le am cu speeder ? :) :) ajungem la pagina 5 in 3.2 secunde

RoSonic 31-03-05 16:44

he he.. se pare Speeder baga aII-a si se da la cei doi lideri ai clasamentului... :twisted: si daca acea poza va avea aceleasi proprietati de octane booster ca si cea a lui Bishop... inseamna ca vom avea spectacol pe ultima suta de metrii :twisted: :twisted:

ps: stabiliti o data de inchidere a votului... sa nu se reclame apoi ca s-a inchis in asa fel in cat sa fie favorizat unul din cei 3 :lol:

Carmen 01-04-05 01:49

Eu de maine pana luni sau chiar marti nu mai intru pe net. Presupun ca mai sunt din fete care vor veni duminica la cursa, deci e cam greu sa ne intalnim toate membrele juriului zilele astea sa votam. Cred ca ar fi bine sa fie lasat poll-ul pana marti, minim. Si sper ca noi fetele sa ne \"vedem\" curand. Cine mai vrea sa faca parte din juriu sa se anunte. Pana acum am facut o conferinta cu fetele care le-am prins on-line: Ema, Anca, TranceGirl, minirally, blonda.

EvLSant0S 01-04-05 02:51

si mikilol se baga la jurizare :)
cine stie.. cunoaste..

Mr.Nice 01-04-05 09:58

Deci pana la urma, concursul se tine pana marti da?
Stati sa vedeti concurs ce fac dupa ce se termina mister 4tuning.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

Ema 01-04-05 10:16

Pana marti la ora trei, cand noi, fetele din juriu, vom afisa si rezultatele deliberarii. :wink:

SpeedeR 03-04-05 23:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ema\"
MORTUS CAPTIVUS SPEEDERUS

Alta proba compromitzatoare! Pai asa se face mai Speeder mai?

ce am facut?!! iam oferit fotografului un pahar de ice tea pt k mia zis k ii este sete.... 8) nu mai are voie omu sa mai bea linistit nici makar un ice tea , in ziua de azi.... jeez... :lol: :P :P

Ema 05-04-05 08:57

astazi la ora 15.00 acest concurs se termina.
juriul a deliberat.
la ora 15.00 se afiseaza rezultatele.

Hondarul 05-04-05 11:03

Ce caterinca... :lol: :lol: :lol: Curve cu **** ce sunteti :mrgreen: !!!! Va place sa fiti tratati ca o bucata de halca de catre aceste femei care mor de ras si fac misto pana nu mai pot... :lol: :lol: :lol: Ce bascalie nene... Compania de modele Costin Marculescu face preselectii... :pelvic_th Sa va bagati acolo nene... Mr Nice, e lupta stransa cu Bishop, suna-ti prietenii repede !!!!! Haide Santose, ce faci ??? Baga mare !!!!

Ce caterinca... Concurs de Mr pe forum de curse... Rade lumea de noi nene, sa mor de nu... Nu mai pot de ras... :evil_laug :evil_laug :evil_laug

Hondarul 05-04-05 11:04

Am uitat... Care e premiul ??? Ceva \"colaborare\" cu o fata la alegere din INEDIT Girls Racing Club ???

Ema 05-04-05 11:13

Hondare dar glumet mai esti tu ! Ia mai usor cu glumele astea ca ne suparam. Ti se pare ca suntem niste bucati de carne?
:evil: :evil:

Mr.Nice 05-04-05 11:39

Hondare n-am nevoie sa sun prietenii, cine ma doreste ma doreste asa cum sunt
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

May the prettiest win

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chiar, ce premiu se ofera????

PEACE
:peace:

RoSonic 05-04-05 11:46

Tatuaj 4tuning :lol: :lol:

Quote:

sponsorizam concursul cu un tatuaj color 4tuning...
permanent!

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning