Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Pro Street tuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/43022-pro-street-tuning-baia.html)

Yackone 02-07-07 11:22

Re: lucrari Pro Street tuning

SoundIdentity vezi ca ti-am dat pm cu id-ul meu de mess;)

bodyspeed 02-07-07 20:47

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 976886)
tzi-am zis io ca is tzaran :):):):)

sandu glumet ca intodeauna.. ce v-ati distrat la salon:lol: :lol: .. am stat un pic cu voi.. :D
cu oltcitu.. visiniu.. cu ALPINE pe masina.. nustu daca mai ti minte... :D
deci nu spui cum vor arata dar las.. ca le vad eu live.. ;)
bafta sandule.. si dai o culoare turbata.... de galben..sau altceva. sa ii stea bine

Sebastian.C 03-07-07 13:18

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 976404)
mersi mult ;) cine stie cunoaste dar ce ai intrebat cu ....vor arat rims-urile????asta nu am inteles-o :(

Sandule, am si eu o intrebare: Jantele raman astea care sunt pe masina, sau astea-s doar acum cat e masina in lucru?

SoundIdentity 03-07-07 22:31

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 979183)
Sandule, am si eu o intrebare: Jantele raman astea care sunt pe masina, sau astea-s doar acum cat e masina in lucru?

astea raman doar cu un pic de fantezie iti dai seama de multe ;)

protuning 07-07-07 15:13

5 Attachment(s)
ticoul e pe terminate asa va arata bara de spate.in curand revin cu poze cu masina gata

alexzander407 08-07-07 11:03

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 986443)
ticoul e pe terminate asa va arata bara de spate.in curand revin cu poze cu masina gata

cat de cu bun gust a putut sa iasa ticozauru.... respect

horguemtuning 08-07-07 16:36

2 Attachment(s)
Quote:

daca pot sa propun as zice sa ii puneti o toba ceva in stil japonez sa ii dea aceeasi aliura ca la mama acestui spoiler Celica

M Y U 08-07-07 18:12

Quote:

Este o frumusete tico....si golful la fel.....

alexufo 09-07-07 01:41

sa il vedem la mare robi

NightDevil 09-07-07 02:40

chiar tare tico asta:D

protuning 10-07-07 23:14

4 Attachment(s)
lucrarea aceasta e cea mai complexa facuta de noi pana acuma!ca sa va dati seama de piesele necesare pt acest proiect am facut cateva poze sa fie vizibil cantitatea de munca si materiale!!

SoundIdentity 11-07-07 00:42

sa vad io o data golfu meu asa complex :(:(:(

Dimitris 11-07-07 03:24

Quote:

Puteia macar sa te inspiri de la Veilside, nu sa furi toata bara spate... o explicatie plauzibila exista?

X-Ray-Eyes 11-07-07 04:51

Da chiar asha ma frate ... cum de ai avut "nesimtzirea" sa "furi" bara de la Veilside ... chiar atat tupeu ... vezi sa nu te dea in judecata Constructorul Nipon Nissan ptr ca i-ai "furat" bara de fata de la Skyline si aia de la Veilside ca i-ai copiat bara de spate ...
Si pe deasupra vezi ca ai sa-i dai "explicatii" plauzibile in primul rand lui Dimitris !
HA HA HA !

Sorry dar nu m-am putut abtine ...
Auzi ... Explicatii plauzibile ...

Dimitris 11-07-07 05:37

daca tie iti convine sa dai multi euro pe un kit facut de o firma cunoscuta si dupa vezi o copie a acestui kit pe un Tico e problema ta. Nu trebuie sa imi dea mie vreo explicatie, doar ca pana in momentul de fata mi se pareau baieti buni, originali...
Una e sa te inspiri si alta e sa copiezi. Macar puteau sa nu mai faca locul de plasa pentru ca oricum nu se potriveste cu forma patratoasa a Ticoului.

P.s: sa inteleg ca si kitul tau e copiat de undeva x-ray?

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning