Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   adVANTAGE MOTORSHOW 2005 (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005.html)
-   -   impresii (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005/4299-impresii.html)

ZerO_CooL 26-03-05 22:49

M Power.
Presupun ca M5. Asa e?

Gabi_323i 26-03-05 23:03

mda, habar nu am, organizatorii nu s-au gandit sa faca o lista cu modificarile aduse masinilor si acolo pe cine sa intrebi? probabil ca e un s38

LaMishto 26-03-05 23:24

cel mai mult m`a incantat mazda 6 si cele doua mitsubishi-uri eclipse ;)

Ford_V6 26-03-05 23:26

Quote:

Remarc si apreciez dorinta de a se face tuning in Romania insa el a fost prea putin prezent la acest salon, fiind vorba aici mai mult de STYLING.
Eforturile celor ce si-au bricolat masinile sunt remarcabile din pacate rezultatul de mult prea putine ori este cel scontat.
Daca parerea mea deranjeaza nu pot spune decat ca e sincera, succinta si nu-mi doresc sa fiu pe placul nimanui in detrimentul calitatii.
Cata dreptate ai . . . sper ca la primul tuning show organizat de LR sa se puna accentul pe bricolaje adevarate nu pe plastice de mii de parai :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

tre 26-03-05 23:51

a fost fainut, ceva atmosfera, un pic cam plictiseala si hala aia cam goala, dar na - e primu show.

majoritatea masini frumoase, cu vro 4 exceptii asa (la cele expuse ma refer). ce m-a impresionat negativ a fost faptul ca doar in vro 2 masini sunetul era cu adevarat bun, in rest doar basu si distorsiuni pe medii/inalte.

c2-u ala negru mi-a placut, se auzea bine si era si simpatic. a fost tare faza cu gt3-u, nu era nimeni langa el sa-l pozeze sau asa, toti numa la alea colorate si 'bricolate'. :D

care a vazut cum musca asfaltu truck-u de la intrare cand a plecat?

nu mai pun poze ca a pus restu lumii tot ce se poate.

tekno 27-03-05 00:58

hmmmm... din ce am vazt in poze... parea cam gol peacolo... adica un garaj cu o gramada de mashini numa' :? shi mashinile... nushtiu... mie majoritatea imi inspira mult prost gust... :shrug_no:

micutzu_mrc 27-03-05 02:35

Cu parere de rau

Toata lumea critica si cei care au apreciat efortul pt aceest tuning show sunt prea putinii,noii ca organizatori am facut ce am putut noi mai bine .Suntem constienti ca este loc de mai bine si invitam pe altii sa faca mai bine ca sa putem invata si noi !!!

P.s.Bucurestiul este prost reprezentat nu ma asteptam la asta credeam ca vom domina numeric .....dar!
NO COMENT

CU RESPEKT MIKUTZU

SEBASTIAN 27-03-05 05:21

Re: Cu parere de rau

Quote:

Originally Posted by \"micutzu_mrc\"
Toata lumea critica si cei care au apreciat efortul pt aceest tuning show sunt prea putinii,noii ca organizatori am facut ce am putut noi mai bine .Suntem constienti ca este loc de mai bine si invitam pe altii sa faca mai bine ca sa putem invata si noi !!!

P.s.Bucurestiul este prost reprezentat nu ma asteptam la asta credeam ca vom domina numeric .....dar!
NO COMENT

CU RESPEKT MIKUTZU

Intotdeauna va vom sta la dispozitie cu exemple pozitive.
Repet apreciez efortul participantilor nu si rezultatul.
Poate Romania inca nu e pregatita pentru un salon de tuning, desi sper ca tot ce s-a vazut acolo sa nu reflecte nivelul de tuning in tara noastra.
De acum va va fi si voua mai usor, gheata a fost sparta, probabil si ceva mai multe fonduri.

Stuey 27-03-05 09:20

Re: Cu parere de rau

:shock: ....ma oftic pentru ca nu am putut veni...ce sa faci...asha e cand stai la mana altora...Frumos....zic eu.Oricum am vazut cateva poze care m-au shokt.apropo...ce tip de masina e aia portocalie....pusa de mc mate?am o banuiala dar ma abtin....ca exista riscul sa ma fac de ras :oops: .

intercooler 27-03-05 10:00

Am urcat la adresa asta pozele din prima zi :

http://community.webshots.com/album/305977469QvEUZm

Bafta!

ZooM-ZooM 27-03-05 10:38

care mai mergi azi,fa poze multe!!!:)) eu am 300 de ieri,si nu-mi pare rau ca am dat 100 000 :) sincer,e primul si a iesit ok,parerea mea...
sunetul...no comment! impresionant cel de pe C2-ul negru...daca trecetzi pe langa el...sa il rugatzi pt portbagaj,sa-l deschida...:) merita!!!
dupa,urmeaza polo portocali,din Oradea,care sincer,mi se pare cel mai tare de sambata...acu nuj cu pajero ala...sa vedem poze/filmuletze...:)
bafta tuturor si mergeti fratzilor la tuning show,merita!:)

mos_gherilla 27-03-05 10:39

filmuletz cu P.I.M.P.

mos_gherilla 27-03-05 10:46

3 Attachment(s)
THAT'S WHAT I WANNA RIDE !!!

Psycho 27-03-05 10:46

merita :))

B|shOp-VR6 27-03-05 11:05

Au fost masini care meritau vazute, in rest... nu mi-a placut muzica, era mult prea tare... trebuia sa se tina cont ca e salon auto nu discoteca (nu te puteai intelege cu persoana de langa tine... ce sa mai vb daca vroiai sa auzi sistemul audio de pe o masina...). Masinile au fost aranjate haotic, ar fi fost bine sa aiba o anumita logica asearea lor, sa se formeze un traseu astfel incat sa le poti vedea intr-o anumita ordine.

All times are GMT +2. The time now is 13:44.

- Copyright 2026 4Tuning