![]() |
Re: E12 - 518 la comanda
succes in continuare cu proiectul boss,e bine ca ai timp frumos ai la dispozitie toata vara si ai si garaj acolo eu am muncit la e12 numia asta iarna la -10grade:sad:
|
3 Attachment(s)
Quote:
:-):D incep sa progresez si sa duc proiectul la fina.....Cateva poze sa stiti despre ce vb:arrow::arrow: cel din poza e un ucenic nu sunt eu... Ca sa fiu mai exact...spoilerul provine de pe un bmw e21 si a trebuit prelungit in laterale pt a veni la nivel cu aripile... |
1 Attachment(s)
Dupa cateva zile de concediu si relax m-am apucat din nou de lucru cat i-mi pemite timpu...
|
pfff ce vrei sa faci frate cu chestia aia pe capota ? :-)
tu ce vrei sa faci cu masina asta ? sa o faci sau sa o strici ? :rolleyes2 |
daca ii pui prostia aia pe capota o faci de kk.mai bine o pastrezi simpla nu sa o incarci cu tot felul de inventii.
|
Quote:
|
prostia aia il ajuta sa faca aerisire Hemi-ului de sub capota .....;)
|
Dupa alte ore de munca de dimineata pana acum..:D:D:D:arrow::arrow:
jantele sunt puse doar de forma pt ca am deca 2 si nu se potriveste distanta la gauri |
scoate-i tampenia aia dupa capota ca e ORIBILA , trage-i o vopsea perlata , baga-i niste jante, pune-i o folie si e perfecta
|
Quote:
|
ce rol are? si apropos: daca vrei sa fii cat mai original , O LASI ORIGINALA CUM E EA ! nu prostii pe capota/plafon
|
Quote:
|
pacat de e12 ele asta....ca arata bine .putea fi salvat .o vopsea ,niste bbs uri de 15 , UN MOTOR IN 6 care facea mult mai mult decat priza aia care ii sta oribil si nu are NICI O LEGATURA cu linia masinii....si era masina...asa va fi o simpla impopotzonare.....pacat de masina.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning