Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/42623-incredibil-sofer-tupeist-vs-politia-romana.html)

Mititelu` 01-06-07 00:39

Re: INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana

ahahahaha...c penal e gagiu :))
mor de ras :))

GTA 01-06-07 00:43

Quote:

Originally Posted by Aadryan (Post 928304)
Nici soferul nu era vreun Cult dar asa merita toti tractoristii aia de la rutiera. Bine i-a facut, doamne ajuta la cat mai multi astfel de soferi. Chiar simpatic moldoveanul :D

Simpatic pe dreaq....are 2 clase primare si debiteaza injuraturi de acelasi nivel...ca si cand l-ar fi suparat unu` dintr-a saptea si frustrat ca nu poate face nimic in privinta asta se duce la baie cu un coleg si-l injura pe ala de mama focului ....

Dupa cum spuneam ..."un retardat"....

Mititelu` 01-06-07 00:47

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 928417)
Simpatic pe dreaq....are 2 clase primare si debiteaza injuraturi de acelasi nivel...ca si cand l-ar fi suparat unu` dintr-a saptea si frustrat ca nu poate face nimic in privinta asta se duce la baie cu un coleg si-l injura pe ala de mama focului ....

Dupa cum spuneam ..."un retardat"....

Nu te supara....ejti cumva politzist?:rolleyes2

Mititelu` 01-06-07 00:57

Zicetzi voi k nu e bn c a facut, k e tembel, k e....Asha e, dar nu-mi spunetzi voi k voi nu ii injuratzi p politzist knd va da o amenda sau cva, nu e e asha? chiar dak nu ii spunetzi in fatza

GTA 01-06-07 01:33

Quote:

Originally Posted by Mititelu` (Post 928421)
Nu te supara....ejti cumva politzist?:rolleyes2

Nu te supara ...ai citit vreo carte in ultimii 7 ani??

PS.NU sunt politist......

Mititelu` 01-06-07 01:47

lol...am citit...dar...conteaza?

GTA 01-06-07 01:56

Quote:

Originally Posted by Mititelu` (Post 928481)
lol...am citit...dar...conteaza?

Daca tu apreciezi atitudinea si mai ales exprimarea soferului respectiv ....chiar nu conteaza....

timmyamza 01-06-07 08:44

=))))))) cat tupeu =))))))) tare omu'

Rookie 01-06-07 09:18

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 928430)
vezi sa nu patesti ca cel din film...:)) glumesc desigur

1- la mana cred ca este o facatura

2- vb aia cum draq sa i-a amenda de 6 mil cand are masina de 20, daca niste idioti i-au furat nr!

3- la mana amenzile ar trebui sa fie in fct de salariu ca in multe alte tari>finlanda... sa fie puse cu cap nu asa ca la noi!
e cea mai buna chestie...ai salariu mare..amenda pe mas...ai salariul f mic...

ps:oricum frumoasa facatura :)))))))))))))))))))))

Amenzile sunt date in functie de salariul minim pe economie ... Nu stiu sigur, dar, daca imi aduc aminte bine, se inmultesc punctele acordate de agentul de politie cu 10% (parca) din salariul minim pe economie ...

ontopic :arrow: Chiar nu stiu ce poate sa vi se para atat de "wow", "super tare", "jmeker tipu", "ce tare e moldoveanu" ?! Se vede clar gradul de cultura pe care il are tzara noastra ... Sincer sa fiu ?! Chiar ma ajteptam la asemenea raspunsuri din partea voastra ... Or fi politistii prosti gramada (95% din toata Politia), dar asta nu iti da dreptul sa te apuci sa-i injuri ... Pana la urma, acel politist are si el o fakultate sau un colegiu si a vorbit chiar foarte frumos cu respectivul "jmeker" !!! Ce sila mi-e de oameni de genul acesta ...

mikafly 01-06-07 09:18

Ce facatura bolnava......macar daca joaca teatru...sa fie ceva de calitate.....oricum...are inteligentza organelor invocate.Nu va lasati pacaliti de farse d-astea prost regizate.Cel mai distrus de pe planeta.....

KILLER2007 01-06-07 12:10

sal-am vazut acest filmulet de curand-si mi-am facut cont special sa va intreb dc sunteti multumiti de cum se circula in Romania si mai ales in Bucuresti--ce pretentii sa ai de la un sofer care nu respecta legea--si cu atat mai mult un reprezentant al legii-in oricare alta tara--era scos din masina incatusat si dus la puscarie-la noi politistul pleaca cu coada intre picioare--Politia nu are autoritate in tara asta-din cauza asta o gramada de baieti colorati au masini smechere si fara permis iti omoara copilul care trece regulamentar pe trecerea de pieton--eu zic sa va mai ganditi si sa dati mai des dreptate politistilor ptr ca ei nu sunt pusi acolo doar ca sa ne jegmaneasca-ci ca sa ne faca sa respectam legea------Dc prietenul nostru din imagini (fara numere) sifona masina unuia in parcare-iar un posibil martor ar fi zis--"era o dacie alba fara numere" nu ti-ai fi pus intrebarea de ce umbla ala fara numere???si cine ar tb sa-l impiedice sa o faca?Eu nu sunt politist-nu imi sunt prieteni -dar trebuiesc respectati atata timp cat ei urmaresc buna desfasurare a circulatie !! o sa ajungem si noi vreodata sa fim CIVILIZATI?!si ce pretentii sa ai de la un politist cand toata ziua are de-a face cu romani tari in gura care mai de care il cunoaste pe x si pe y--si ii tremura chilotii pe el-mai ai curaj sa faci ceva legal in tara asta?mai bine ia o spaga si il lasa sa plece--sau se intoarce si intr-o ploaie deinjuraturi isi vede de treaba--tupeul asta fantastic ar trebui pedepsit -dar nu are cine sa pedepseasca--Tara lu' Papura Voda!
Va salut cu respect si va recomand calduros sa nu mai agreati asemenea comportamente ca o sa ajungem o tara a nimanui-unde cel mai puternic face legea!!!!

Bobby boss 01-06-07 12:36

Parerea mea e ca ori e facatura ori ala il avea pe tupeu in ziua aia.Cam asta merita toti astia cum le zice cap de creta sant prosti cu flacari astia.

DJ_ShOcK 01-06-07 14:52

8) super tare frate . . . . daca nu ar fi facatura :rolleyes2

ROSSI 46 01-06-07 16:11

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 928852)
Parerea mea e ca ori e facatura ori ala il avea pe tupeu in ziua aia.Cam asta merita toti astia cum le zice cap de creta sant prosti cu flacari astia.

la cine te referi la politzishti sau la tzaranu ala care il injura sau la tzaranii care il idolatrizeaza?

hasky 01-06-07 16:41

eu in locul politistului il uneam cu botu pe capota,.catuse la spate, sectie direct carnet la revedere, si direct dosar penal, cu ce greseste politistul cand ii comunica suma amenzii a facut el sau masa costul amenzii>? , nu l au facut smecheri din guvernul care l au votat soferi ca idiotul ala, ala nu e tare sofer este tare idiot si badaran, iar apoi vine un politist injurat de un dobitoc ca ala si ne opreste pe noi si si varsa nervi.

All times are GMT +2. The time now is 16:25.

- Copyright 2026 4Tuning