Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea 1300 din 82` (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/42601-dacia-mea-1300-82-a.html)

W35T 06-09-07 18:07

Cenusareasa Si Naluca

3 Attachment(s)
....Cenusareasa.... Si ....Naluca........

adi.schumi_tm 06-09-07 21:14

Re: Dacia mea 1300 din 82`

Pune-i capacele inapoi....

Spark 06-09-07 22:33

unu l-o spart ... asa ca nu are de unde
numa daca nu is cumpara capace noi.

dafy duck 06-09-07 23:14

deci culoarea jentilor fa un gri cum este acum nu fa zece mii de culori

si chestia ai adupa portbagaj e bestiala

tu iti dai seama ce poti face cu masina si cu domeniul unde muncesti tu....poti face toata msina imbracata cu folie dasta ...nu prea stiu cum sa iti explic dar poti sa faci o chestie tare

W35T 07-09-07 17:34

Quote:

Originally Posted by dafy duck (Post 1086074)
tu iti dai seama ce poti face cu masina si cu domeniul unde muncesti tu....poti face toata msina imbracata cu folie dasta ...nu prea stiu cum sa iti explic dar poti sa faci o chestie tare

Stiu...
Dar stii normele...sau daca nu ti le spun...
Ai voie sa acoperi cu autocolant (folie) pana la 35 %
din suprafatza vopselei de pe masina.. crezi ca nu era infoliata deja toata daca se putea... :) ...by the way ..decorez si masini daca doreste cineva ceva viniluri , parasolare din folie..personalizate ...si bannere desigur ;) ....

dafy duck 09-09-07 21:55

a nu stiam chestia asta cu 35 % ....si ce ai mai facut la masina?

Spark 30-09-07 19:56

west ... omule ...
ce se mai aude nou ? :)

W35T 11-11-07 18:38

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1126391)
west ... omule ...
ce se mai aude nou ? :)

Nu prea multe Spark... dupa cum ti`am zis cand ne`am intalnit... nu mai exista folie pe ea..am dat`o jos..nici spoileru(stii de ce :) ) ..vine rar`u.. si plus ca e alta masina pe drum si actuala e de vanzare.. ne mai auzim.. numai bine !

aleks 14-11-07 13:51

ce vrei sa iti iei? :)

W35T 23-02-08 19:39

Pe viitor...asta constand in perioada verii...o cobor cu 2 spire, fata + spate.. se vor masca incuietorile... in afara de cea a soferului... inchidere centralizata.. portiunea din spatele masini (locul numarului) sa fie la un nivel , banuiesc la TAU e asa... scaune..tapiterie... husele de pe usi infoliate in policromii...angel eyes`+evacuare borla ...numai sa m`ajute dumnezeu cu banii... ...cam atat mi`am pus in plan... alte idei in afara de flanse + genti mai are cineva (ca nu prea mi le permit) ?

aleks 25-02-08 11:14

eu spun sa-i dati omului sfaturi legate de masina lui, sau sa va abtineti de la comentarii.
sterg off-topicul, asa ca nu va foloseste

W35T 25-02-08 17:17

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1382087)
Eu i-am dat niste sfaturi si mi=am spus si parerea.......................
P.S.: Nu e UN CELICA,mai degraba e O CELICA;)

Imi pare rau sa te dezamagesc dar tu te`ai luat de mine in primul rand...in fine.. what`eva`... am mentionat..ca tot ce nu era admis de RAR..pt ITP a fost luat jos... si incepe show`ul de la inceput..iar tu ai vazut o poza...care recunosc poate e naspa sau neadecvata si logic ai facut ce ai facut (probabil trebuia ca sa o finalizez prima data si dupa aceea sa pun poze ca dupa aceea sa cer sfaturi la ce sa schimb si ce sa fac...dar asta e) ...iar acuma ca all tha` people sa fie fericita asa arata masina acum...poze proaspete de 5 min` cu ea cum a luat itp`u ...

Buga 25-02-08 17:24

mai prietene , asculta si u d astia nebuni d p aici care tot se iau d tine !
asculta i si ai rabdare si gandeste inainte sa faci ceva
mie unu nu mi palce masina ta ( parerea mea )

numai bine

W35T 25-02-08 17:28

Quote:

Originally Posted by buga (Post 1382458)
mai prietene , asculta si u d astia nebuni d p aici care tot se iau d tine !
asculta i si ai rabdare si gandeste inainte sa faci ceva
mie unu nu mi palce masina ta ( parerea mea )

numai bine

Corect...asa mai merge... nu iti place bun...ti`am acceptat decizia si ca un inceput ce sa schimb ca sa o fac de exemplu sa iti placa...sau sa pun altcumva intrebarea..tu ce ai face la ea?

kidu2006 25-02-08 22:52

masina este urata,nu te supara pe mine sau pe restul,dar asta este purul adevar..daca tie iti place cum arata masina aia,e ok,dar la mare majoritate nu ne place!
Si ai scos toate porcariile alea de pe ea numai ca sa treci ITP-ul,ca altfel le aveai pe masina
Iti mai spun odata,schimba-i culoarea aia ca zici ca e fan PCR,pune-i niste jante,pune-i niste folii pe geamuri,spoilere model `98,sau CN3 parca asa se cheama,niste praguri si atat,iar la farurile alea scoate dreaq idiotenia aia de pleoapa,curata-le ca lumea si pune niste ANGEL-EYES in ele!Crede-ma ca o sa-i schimbe total LOOK-ul;)
Asta daca vrei sa o ai ca lumea!Pentru stopuri eu personal zic sa nu mai optezi pentru ceva ce au aproape toti deja,si anume stopuri clare model LEXUS..nu ca ar fi KITCH TUNNING,dar deja au toti..ideea mea ar fi sa innegresti partea de sus;)
Pentru motor daca esti pregatit,si fara sa te jignesc tind sa cred ca nu esti pregatit,dar oricum..ar fi: un carburator dublu corp Webber de preferat sau DELORTO..gasesti la orice dezmembrari;),dar o sa-ti dea consumul peste cap;)
Schimba-i uleiul,pune un 10W40,filtrele,si filtru de benzina ;)Bujii de calitate nu SINTEROM;)
O toba finala din aluminiu complet,si un filtru de aer sport,dar ideea este sa isi traga aer rece,asa ca va trebui sa faci niste imbinari mai pricepute sa zic asa,incat sa-si traga aer ori prin capota,ori prin masca direct sau undeva la vreun far!
Cam atat si crede-ma ca intentia mea si a celor de aici nu este sa radem de tine sau masina ta ca nu ne cunoastem..ai vrut pareri,noi ti le-am dat,ai vrut sfaturi,aici le gasesti
Tii sau nu cont de ele;)

All times are GMT +2. The time now is 00:22.

- Copyright 2026 4Tuning