![]() |
Re: E34, 520i, 24v, A.K.A Ruby :D
Quote:
Sau la auto premier, la fel, o gramada de beculete au si aia. |
Quote:
|
Faci tot felul de "inovații" la mașinuța asta ; te felicit pentru ideile tale !
|
Quote:
|
Mda , așa este; e moda asta cu oem dar majoritatea nu au bani de schimbat uleiul la motor.
|
9 Attachment(s)
Noutati, am fost recent dupa un interior din textil pe culoarea maro inchis, si doresc sa las jumatea in sus negru si jumatatea in jos maro, am reusit sa gasesc pana si mocheta pe culoarea maro. Scaunele si bancheta mai trebuiesc putin reparate. Alte modificari/reparatii au fost: schimbat garnitura la capac, filtrul benzina(ramasese singurul neschimbat) si montat galerie evacuare inox de 2.8.
|
Hai ca-mi place !
|
3 Attachment(s)
A trecut ceva timp de cand am scris aici, multe nu s-au intamplat cu masina in materie de estetic decat ca am reusit sa i pun si becurile de pozitie portocalii in far m-am chinuit deoarece le-am scapat de pe soclu in far, iar ca sa scot farul e un adevarat chin. Iar ca partea mecanica am reusit sa fac un swap de motor, si anume cu un M50B25 vanos si un swap de ambreaj de e46 3.0 Xdrive care merge super.
|
de unde ai luat bandourile US ?
|
Quote:
|
Felicitari...se misca bine Ruby grasutza :P Chiar bine-bine :) Mi-e drag de ea :) Un dif blocant si e ce trebuie (pacat ca e rar) :(
|
salut ! a meritat efort-ul swap-ul ? cum se comporta masina cu 190 hp ?
|
Quote:
Pe viitor o sa doresc sa i fac si o conversie turbo al motorului, dar mai e mult pana atunci si piesele se vor strange incet si in timp. Eu sper sa rezolv si muzica la masina si alte aspecte apoi o sa vina si conversia. |
6 Attachment(s)
Avem roti noi care momentan sunt de iarna, un set de style 2 care pe viitor vor fi taiate si miezul va fi pus pe un set de jante modulare pe 17( ca in pozele de mai jos). Jantele keskin le vand pentru ca am nevoie de fonduri pentru acest proiect asa ca cine vrea sa le achizitioneze de pe forum va las numarul meu. 0764128811.
|
Foarte tare idea !!! Îți trebuie un sudor bun .
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning