![]() |
Re: Daewoo Matiz Constanta
Quote:
|
4 Attachment(s)
pozele la interior....eu sunt pretentios, personal nu sunt multumit de "gri-ul"pe care l-a pus omul,si nici pielea nu s-a intins cum trebe,cred ca merg de curand la modificari, mai bine era negru simplu, ,....pareri pls!
|
Negru simplu asi fii zis si eu... dar acum nu are rost sa mai schimbi pielea.
Pe bancheta spate nu e intinsa deloc bine pielea, mai ales portiunile mai mari. nu o lua ca o critica, dar nu sunt prea incantat. |
Quote:
|
Faza naspa e k dak nu iti mai accepta bancheta inapoi? sau dak iti mai cere bani k sa o refaca? Si nu era obligatia lui sa vada inainte ce fel de burete este si km cum o sa iasa (k doar omu ala nu cred k lucreaza de ieri cu piele). Succes.
|
1 Attachment(s)
Quote:
...pe 20 luna asta le am pe masina!:D :D |
2 Attachment(s)
Quote:
ptr un eventulal nebun ca mine NU va luati asa ceva, nu sunt recomandate de ALLCAR ptr Matiz (banuiesc ca sunt prea grele si rup masina in 2):D ,....am comandat un Dezent A pe 15 ....stiti ceva de anvelope Maragoni? sunt bune ??? |
Pai daca sunt prea grele de ce le-ai comandat? :) sau Aez erau prea grele???
Nu sunt rele Marangoni, dar depinde cat dai pe ele... eu am Toyo si sunt excelente, nu le-asi da pe nimic altceva. Vezi la "oferte extinse" ca are Mad Max un post cu vanzare de anvelope Toyo...si are preturi bune ;) Ai rezolvat ceva cu tapiteria? |
Quote:
|
Vezi ca Mad Max are Toyo pe 15 cu pana in 200 ron... ceva de genul asta. Sunt exagerat de scumpe la 260 ron.
Toyo sunt superioare anvelopelor Marangoni. Ti-am zis, vb cu Mad Max, daca vrei, vb eu cu el... iti ofera factura, tot, e pe firma. |
Quote:
|
Noi noutze... e vorba de vanzare pe firma, cu garantie...bla,bla, bla.
Dar vezi ca t1r sunt de vara... sa nu fii surprins daca la prima zapada nu mai poti sa pleci de pe loc sau sa opresti :lol: Eu mi-am pastrat pe jantele de tabla anvelopele mixte si pe astea de aliaj am pus Toyo. Mad max e de nota 10, e super ok ;) Bafta. |
Quote:
|
ai idee daca se merita investitia in lumina xenon ? ai ceva recomadari pro sau contra?...ca eu m-am gandit sa pun o instalatie HID xenon bec H4 bixenon si am gasit la pret ok!..made in germany
|
salut, zi si mie pls daca ai idee de HID H4 xenon, stii pe cineva care are pe matiz,tico?
poate imi zici si mie ceva info ca ma gandesc sa iau o instalatie bi-xenon,ai ceva ponturi? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning