Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Honda - Acura (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura.html)
-   -   '94 - Integra DC2 - (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/42482-94-integra-dc2.html)

fanete 27-07-07 10:07

Re: 94 Honda Integra DC2

scuze de off topic:

am vrut sa-ti trimit mesaj dupa ce mi-ai dat PM si scrisasem o groaza si s-a luat curentul inainte sa apuc sa dau send la mesaj. in sfarsit. faza e cum cu e si cu FiliBs sau PanasoAnic... eu am scris volkswaOn intentionat :) oricum, totul trebuie luat ca pe o gluma.... pentru ca volkswagen nu face masini proaste chiar este cel mai mare concern din europa....

CJ-01-WOB 27-07-07 11:13

fane .. you're allright

Ontop : la shopping cu japonezele

http://i9.tinypic.com/6gv7dph.jpg

yulasinio 27-07-07 23:57

4 Attachment(s)
Un mic update la becurile din bord si la cele de pozitie
Cost total pt 6 leduri 37€
poze...

BogdanNZ 28-07-07 02:43

Acuma am observat...in irlanda numerele de inmatriculare incep cu anul de fabricatie a masinii?! Cool :)

!41! 28-07-07 04:06

al cui e fto-ul ? nu am vazut niciodata in europa

Nicknamed_13 28-07-07 04:39

Mda!

Daca asa arata ambreajul tau....mi-e frica sa ma gandesc cum e al meu!

CJ-01-WOB 28-07-07 14:41

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 1017903)

lolipop lolipop .. o lolilolipop ;)

yulasinio 28-07-07 15:56

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ (Post 1017846)
Acuma am observat...in irlanda numerele de inmatriculare incep cu anul de fabricatie a masinii?! Cool :)

:shock: si eu am ramas prost cand le-am vazut pt prima data :lol: de obicei e anul in care a fost inscrisa masina in circulatie(care de multe ori e anul de fabricatie) sunt unele mici diferente.
Quote:

Originally Posted by !41!

e a lui :arrow:
Quote:

Originally Posted by wob
lolipop lolipop .. o lolilolipop :wink:

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13
Mda!
Daca asa arata ambreajul tau....mi-e frica sa ma gandesc cum e al meu!

Am zis ca nu am mai vazut unul asa de rau din ro( cand tragea romanul de ambrj pana nu mai putea si numai apoi il schimba)
In poza se vede numai ferodul cum e dar sa vezi cum erau arcurile :shock:
Anyway l-am schimbat si cu asta basta...acum astept sa-i fac un pic de rodaj si apoi sa-i dau un pic de forja sa vedem daca primeste a2a la 8000rpm :twisted:
Daca nu urmeaza cutia de type R.

Multumesc de pareri si aprecieri.
Respectele mele

!41! 29-07-07 02:19

klumea si fto-ul sa l stapanesti sanatos..intotdeauna m am intrebat cum merge fto...pui poze cu interiorul pls?

Nicknamed_13 29-07-07 02:38

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...8&goto=newpost

FTO-ul mesterului!

Ambreajul meu cred ca e mai praf. Daca merg in 2000rpm in prima si pun piciorul jos....sare pana la 4000 si viteza nu urca decat putin pt o secunda sau doua si dupa aia trage.... La deal trageam aproape linia rosie in a doua (aprox 100km/h) da mergeam numai cu 50..... Asa am luat-o.....nu am avut unde si cand sa trag de ea sa vad daca tine cand am testat-o. Deci teapa!

Cutia scrashneste cand o bagi in viteza la turatii mari? Daca nu ....nu vad dece nu ar intra la 8000.... Dar oricum cutie ITR este cu totul alt orez. Ai sa simnti diferenta mai ales intr-a 3-a.

yulasinio 30-07-07 00:44

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13 (Post 1019018)
Cutia scrashneste cand o bagi in viteza la turatii mari? Daca nu ....nu vad dece nu ar intra la 8000.... Dar oricum cutie ITR este cu totul alt orez. Ai sa simnti diferenta mai ales intr-a 3-a.

Ai luat tzeapa ca si mine :cry:
Cand am luat masina am condus-o numai un pic si nu i-am dat tare in gusa ca eram pe o str cu multe rampe de vitz.Cand am incaltat-o dupa aia am observat ca se rup pinioanele cand schimbam din 1a in a 2a si atunci mi-am dat seama ca pot fi si sincroanele de a2a duse. Acum ca am schimbat discu si placa de ambrj cutia se comporta f bine dar cum am zis inca nu am condus-o la forja sa vad daca sincroanele mai fac probleme sau nu.
Oricum mi-as dori o cutie de ITR pe ea dar e f scumpa in jur de 800-900€ si un set de D2 coilovers 820€ u ce ai alege prima data? :-)

Nicknamed_13 30-07-07 01:48

Nu sunt mecanic dar nu cred sa aibe legatura sincroanele cu placa ambreajului. Acum depinde si cat de rau sunt sincroanele. Daca sunt numai putin uzate si merg.....ai putea sa tragi un service complet la cutie si sa o cureti, dupa care sa iti iei D2 (good coice). Dar depinde si de cum mergi ca daca te astepti sa tragi de masina si tot in forja.....cutia aia te lasa. Asa ca depinde de ce asteptari ai de la masina si de cum e cutia.
Depinde si cat vrei sa ai masina. Daca vrei sa faci ceva calumea cu ea si sa o ai un an jumate atunci merita banii in cutie ITR si in D2....daca nu.....pierzi bani si nici nu te bucuri de mods.

BogdanNZ 30-07-07 05:00

Cutia cutia cutia...coil-overs can wait! Eu asa as face, dar doar daca esti absolut sigur ca e dusa cutia asta...Si daca vrei sa vinzi masina in viitorul apropiat sunt sanse bune ca viitorul cumparator sa observe la test-drive problemele care le-ai enumerat mai sus...deci daca iei cutia parerea mea e ca nu pierzi nimik(sau pierzi mai putin la pretul de vanzare)...plus ca coil-overs sunt mai mult de show daca nu o alergi pe circuit...nu zic ca nu se merita dar o cutie de ITR e o modif mult mai valoroasa!

yulasinio 30-07-07 21:13

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13 (Post 1020307)
Nu sunt mecanic dar nu cred sa aibe legatura sincroanele cu placa ambreajului. Acum depinde si cat de rau sunt sincroanele. Daca sunt numai putin uzate si merg.....ai putea sa tragi un service complet la cutie si sa o cureti, dupa care sa iti iei D2 (good coice). Dar depinde si de cum mergi ca daca te astepti sa tragi de masina si tot in forja.....cutia aia te lasa. Asa ca depinde de ce asteptari ai de la masina si de cum e cutia.
Depinde si cat vrei sa ai masina. Daca vrei sa faci ceva calumea cu ea si sa o ai un an jumate atunci merita banii in cutie ITR si in D2....daca nu.....pierzi bani si nici nu te bucuri de mods.

Chestia e ca au o legatura indirecta...daca omul meu era cu ambrj varza nu trebuia sa ii de-a in banana tot 1a-a2a si de aici s-au dus sincroanele.
Ca sa ii fac service la cutie ma costa aproape cat o cutie ITR second hand...sincroanele sunt 200€/buc + manopera...nu se renteaza.
Quote:

Originally Posted by bogdanNZ
Cutia cutia cutia...coil-overs can wait! Eu asa as face, dar doar daca esti absolut sigur ca e dusa cutia asta...Si daca vrei sa vinzi masina in viitorul apropiat sunt sanse bune ca viitorul cumparator sa observe la test-drive problemele care le-ai enumerat mai sus...deci daca iei cutia parerea mea e ca nu pierzi nimik(sau pierzi mai putin la pretul de vanzare)...plus ca coil-overs sunt mai mult de show daca nu o alergi pe circuit...nu zic ca nu se merita dar o cutie de ITR e o modif mult mai valoroasa!

Pai cam asa ii ordinea si la mine...cutia prima data si apoi coilovers.
Masina nu cred ca am sa o vand pt o perioada buna(am mai zis-o de 2a ori :lol: )de aceea am si bagat banii in ea.
Chestia cu suspensia e ca ajustabila...si cred ca masina o sa vada circuitul cu prima ocazia care o am ;)

Multumesc de sfaturi baieti

CJ-01-WOB 30-07-07 23:47

4 Attachment(s)
a few more pics with my crapy phone

All times are GMT +2. The time now is 00:45.

- Copyright 2026 4Tuning