Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Calibra Modificat..urgent!!!! (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/42357-opel-calibra-modificat-urgent.html)

Tboy 01-06-07 15:20

Re: Opel Calibra Modificat..urgent!!!!

daca noi cu tramvaiul tu cu ce draq ! si nu-mi spune ca ai alta ..ca daca aveai nu aduceai prima calibra din afara la 1500euro nu cat spui tu ... cam pe margine stai si u asa? =)))

simonik2007 01-06-07 19:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 929033)
daca noi cu tramvaiul tu cu ce draq ! si nu-mi spune ca ai alta ..ca daca aveai nu aduceai prima calibra din afara la 1500euro nu cat spui tu ... cam pe margine stai si u asa? =)))

cu ce sunt agramata?ca nu inteleg.....care e problema voasta...o fata care intra pe acest site?...nu inteleg...si da am alta masina.....si ma doare undeva de parerea voastra despre preturi....nu aveti de unde sa stiti voi ce preturi sunt ...ca voi visati la asa ceva...sunteti niste distrusi si nu am cu cine discuta.....va pierdeti timpul pe acest site cu jigniri...si sunteti niste "pietoni" terminati...visati visati.cine s-a priceput la masini a vb frumos...voi va credeti importanti...nu sunteti!!!!cei care jignesc sunt niste amarati...care viseaza ca o sa aiba si ei macar janta sparta din aceasta masina..ca restul nu se poate:) distrusilorrrrrr

Tboy 01-06-07 19:23

hahaha =))) sa ma sterg in poponeatza cu janta ta de 'unshpe mii de ieuroi =))) si cam stramb degetu lu ala .., mai bine de banii de pe calibra asta ai cumpara o unghiera la om ma

SUPAPA_Jr 01-06-07 19:25

=)) ce ... ma...nu cred ca ai dreptul sa jignesti pe nimeni...esti un distrus...sau distrusa paralel/a cu preturile....si nici de marketing...adica taraba pe forum nu esti in stare.

georges14 01-06-07 21:58

cred ca tu esti pietoana ca tramvaiul tau e cam avariat, daca o fi al tau si cred ca esti doar intermediara si preturile or fi undeva pe la jumate si ai zis ca ne prostesti tu pe noi, poate poate iti iese si tie de o ciunga. Mai bine du-te prin talcioc in vitan si incearca-ti norocu colo

Tboy 01-06-07 22:14

georges ce draq..cum iti permiti sa vb cu aceasta dsoara ? tu ala care nu stii ca FRANTA nu e oras ... :) :) :) apropo fata : vezi ca la orasul FRANTA ete tramvaiul ala de grandviteza mama alta lume =) =)

georges14 01-06-07 23:04

eu am vazut calibra asta rosie inainte sa o posteze ea pe forum, mi-a trimis un prieten un mic video si ma intrebam a cui o fi, da cand a dat iama cu taraba ei de lux mi-am schimbat imediat parerile despre proprietar.Ca sa ai calibra trebuie sa fi pasionat si sa si cunosti cat de cat, pe cand ea nu stie cum sa scoata banii pe doua scaune si 3 jenti, ca de masina nu-i mai pasa

simonik2007 02-06-07 13:38

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 929655)
eu am vazut calibra asta rosie inainte sa o posteze ea pe forum, mi-a trimis un prieten un mic video si ma intrebam a cui o fi, da cand a dat iama cu taraba ei de lux mi-am schimbat imediat parerile despre proprietar.Ca sa ai calibra trebuie sa fi pasionat si sa si cunosti cat de cat, pe cand ea nu stie cum sa scoata banii pe doua scaune si 3 jenti, ca de masina nu-i mai pasa

hai sa terminam cu tot circul asta....pe voi vad ca va deranjat pretul....asta ca nu va permiteti..e treaba mea cat cer...nu va intereseaza pe voi....asa ca nu mai postati aiurea saracilor.....

dagosh88 02-06-07 13:51

simonik2007 ai putea sa recunosti ca ai gresit si ca preturile sunt mai mult decat exagerate.Unii ti-au dat chiar dovezi concrete,deci daca vrei sa scapi de masina anul asta pune-i un pret realist!!!
Si din cate se vede cei care chiar stiu ce vorbesc ti-au zis acelasi lucru.:rolleyes2
Spor la vanzare.

MKE 03-06-07 21:12

thread inchis...

All times are GMT +2. The time now is 08:14.

- Copyright 2026 4Tuning