![]() |
curse fratioare
Lume, lume sambata se anunta incinsa mare la Baneasa..merem sa le-o tragem si noi? care te bagi ? :lol: ....sunt zvonuri ca unii altii organizeaza sprit de vineri seara la Bucale...cazare mocca in limita paturilor :wink:
|
cata eu cu fratemiu venim sigur. s-ar putea si alex cu pretena lui si inca 2 prieteni de ai mei...cam atat stiu eu
|
1 Aprilie
.........................
|
Re: 1 Aprilie
Quote:
care ar fi sectiune la care am putea noi sa participam ? care sunt optiunile ? |
...................................
|
Quote:
sa inteleg ca sa fie sectiuni de sound si multimedia tuning exterior si nu stiu ce altceva mai este sau ar mai putea fi indemanare sau 400 de m nu este unde poate ar mai fi fost si altzi participanti de la noi dar asa nici unul dintre noi nu are o masina pregatita pt show nici sound si multimedia nici la tuning exterior nu ne putem lauda cu mare lucru daca ma insel te rog sa ma corectezi tu esti singurul care are pregatita masina pt un asa eveniment parerea mea |
.....................................
|
Quote:
daca prezentza mea sau a altor persoane ar fi de ajutor la bucuresti nu zice nimeni nu dupa raliul brasovului eu sunt dispus sa merg la bucuresti mai departe ii las pe cei care au masini serioase sa posteze si sa si anunte sau nu prezentza la acest important ! eveniment |
Re: Evenimente
si eu ma oftic ca n-am masina gata sa ma duk sa o expun....dar incerc sa reprezint si eu bv-ul cum pot adika o sa incerc sa termin o masina si o duc acolo si sa mai aduc ursul din baia mare...in legatura cu ce s-a spus despre cox...eu zic merita cu varf si indesat sa fie in cardrul unui tuning show fiindca masina este un mit in romania si ar fi pacat sa nu apara la astfel evenimente...ar fi pacat sa nu participam deloc...deci in concluzie eu zic ca ar trebui sustinuti cei care participa...cat putem;) ;) ;)
|
Quote:
Quote:
|
Si eu merg la Bucuresti. Pacat ca se suprapune cu VTM-ul. Voi.... care, cum mergeti?????
|
Quote:
se suprapune totusi partzial cu prima etapa a nationalelor care are loc pe 31 martie - 1 aprilie , deci ziua de 2 aprilie cand este evenimentul 4tuning nu are loc nici un raliu |
Merci mult Flo pentru informatie, m-ai linistit !!
|
sters de catalyn: atacurile la persoana nu sunt permise...provoaca persoana nu fa polemica sau mergi pe topicul corespunzator!
|
vreau sa shiu daca se mai prezinta cineva simbata la ora 6 dimineata la benzinaria MOL(fostu SHELL) de pe calea bucureshti pt plecarea la bucureshti...... so? vine careva atunci?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning