![]() |
Re: sunet pe cielo
ce sa decupezi?? nu prea ai cum ca dai in traseul de la ventilatie:
uite la mine: :( nu pot atasa acum poze ca nu merge dar revin |
nu prea am avut timp sa ma uit d unde sa decupez...m-am uitat la difuzoarele d p fatza s vad ce fel sunt d nu m-am uitat dak s pot face modificari....totusi...ma bazez p voi ;)
|
magnat gx200?
pe fata ce modificare sa faci? eu mi`am desfacut tot bordul o data (prima data cand am schimbat difuzoarele pe fata) ca n`am stiut ca se forteaza sa iasa sau sa intre. si am vazut... ma batea gandul sa dau jos bordul si sa bag niste difuzoare ceva mai mari dar ii cam imposibil. |
dacia dar de ce ai scos bordul pentru difuzoare??
nu era necesar ca merfea pe langa bordul cu ceasuri si in partea cealalta(dreapta) la fel |
Vroia sa bage 2x MTX alea care mi-ai aratat tu de 11.000 euro :P....pt inalte :lol:
|
ybr pentru ca tocmai primisem masina si nu stiam tehnologia de scoatere a difuzoarelor fata
+ ca in mijloc nu baga aer(era sarita garnitura de la conductele de aer si baga pe langa) si am dat jos bordul tot...si atuncea am vazut ce si cum |
am facut tuning la sunet :))))
am cumparat o caseta adaptoare si am legat la el...un mp3 :)))))))) mare modificare am facut oricum peste vreo 2 saptamani ma bag la unu in masina.....sa fac cu el sunetu :))) cu toate k nu ne prea pricem.....dar cu sfaturile voastre ....facem ceva :))) =)))) |
dar se aude incet si calitatea suck's cu caseta cu fir jack 35mm.
si nici macar pretul de 10lei nu se justifica :) mult pentru cat se aude de urat :) |
asta in cazul fericit in care auzi stereo :P si nu auzi numai o pereche de difuzoare :P
|
daca ai masina , daca iti place muzica, daca iti place DESIG-ul ...AR FI BINE SA DAI UN CLICK https://forum.4tuning.ro/557-difuzoare-auto/43369-vand-tweetere-boschmann-7-tunning-audio.html
|
3 Attachment(s)
am promis ca revin cu poze ca acum 2 seri nu mergea :)
|
Nici tu n-ai turometru ah ? De ce nu-ti pui se monteaza super usor ... de cate ori l-am scos si l-am bagat acum cred ca chiar il pun in 5 minute pacat ca la mine nu merge :(
|
misto dif d p spate :D. Vb lu aXeL...nu e prea greu k sa il schimb...si pare km "chel" bordu'....parerea mea
|
B-10-YBR asai k ui asc manele?? ;)).....oricum ms de poze....dak as manele...bv tati... :D...sa moara toti rockeri de ciuda >:)
|
cei care vb de caseta adaptor....se aude foarte bine...k am reglat casetu si mp3 si se aude brici...:|..pt inceput e buna....si se aude fain...mie unu imi place..
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning