![]() |
Re: C.N.V.C. 2015
accept 1:1 santem mai rai ca englezii,Ha,Ha dar un pic de voie buna nu strica pentru Ranca am sa revin cu pronosticul mai tarziu,cel mai important sa ramana fair si fara accidente
|
batalie in 5 pentru victorie la Ranca, Battocchi, Radut, Kamenov, Zaberca, Andronic, chiar o sa fie interesanta cursa asta,
Ferrari are best 2:43 pe cand mitzubele stau in medie cam pe la 2:47, dar anu asta cred ca vor cobara si ele mult.. mizez pe Radut:-) |
Eu merg pe mana bulgarului.
|
Și surpriză..... a cāștigat Andronic :-)
Este drept, cu noroc, īnsă o victorie importantă. Felicitări! |
:ashamed:...
|
1 Attachment(s)
cam asa se prezinta clasamentul cu 3 curse ramase pana la sfasitul sezonului, tinand cont de regula N-1 si de sistemul de puncaj (25, 18, 15) batalia pentru titlul de campion national absolut e mai acerba ca niciodata:D
|
Regula N-1 va fi discutabila avand in vedere anularea etapei de la Resita ... in regulament este N-1 din 8 etape nu din 7 :D
|
ce este regula N-1? o etapa care se sterge?
|
Quote:
eu stiam ca in regulamentul pentru anul asta N inseamna numarul de etape la care ai luat startul. |
Quote:
Eu am lipsit la Straja din motive personale ...iar asta inseamna ca la sf. campionatului mi se scad 2 etape nu doar cea la care am lipsit ....ceea ce consider ca este o tampenie .... si cam toti pilotii din campionat gandim la fel . |
daca este asa este intradevar o mare prostie.Exista multe ramuri sportive unde sportivul poate sa stearga o etapa,de exemplu cea cu cel mai slab rezultat,daca a participat la toate,sau daca din motive personale boala,sponsori,etc nu poate participa in acest caz cred ca regula este bine venita
|
am vazut ca la Teliu la antrenament a participat si Andrei Dumitrescu,ar fi fost interesant ca loc si ce timp ar fi obtinut daca ar fi participat si la cursa.Pronosticuri?
|
locul 3 cel mai probabil.
|
Vreo lista de inscrieri pt Campulung exista undeva? Nu glumele proaste de pe "antirally" - acolo sunt 2 linkuri in dreapta paginii, unul spre un document gol si celalalt spre un simulacru de tabel nereusit si, cu siguranta, incomplet (tot la ala duce si legatura "curgatoare" de sus)!
|
a aparut o lista de inscrieri cu peste 60 de participanti pe autorally.ro
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning