Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   A aparut noul Logan GT-R (!?!) (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/41765-aparut-noul-logan-gt.html)

pHlow 21-08-07 16:26

Re: A aparut noul Logan GT-R (!?!)

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 1029658)
are dreptate tipu cu golf 4:D...plecam cu tata pana la constanta acum 2 sapt,eram pe soarelui,230-240(Golf V GT Diesel),si la un moment dat un dobitoc ca altfel nu pot sa ii zic cu un logan mcv se baga in depasire el pe banda 2,si ramane pe banda 2 cu 150-160 maxim,dupa cativa km buni sa gandit si el sa se bage inapoi la locu lui....avea 1.6 16V motoru...nu era rau,dar era taran...aaa am uitat de numar GR 50 ADI

am tot intalnit astfel de oameni. dar parerea mea este ca nu trebuie sa te ataci. daca poti depaseste-l pe banda 1,pune-i avarii (nu frane sau mia stiu eu ce porcarii) si vezi-ti de drum. eu cel putin asa fac. si daca te grabesti cu adevarat.. exista si banda de urgenta :P

pHlow 21-08-07 16:35

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1057694)
am tot intalnit astfel de oameni. dar parerea mea este ca nu trebuie sa te ataci. daca poti depaseste-l pe banda 1,pune-i avarii (nu frane sau mia stiu eu ce porcarii) si vezi-ti de drum. eu cel putin asa fac. si daca te grabesti cu adevarat.. exista si banda de urgenta :P

p.s. cand am zis astfel de oameni nu ma refeream strict la cei care conduc logan ci la cei care nu folosesc oglinzile.

IONUT-GBP 21-08-07 16:44

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1057705)
p.s. cand am zis astfel de oameni nu ma refeream strict la cei care conduc logan ci la cei care nu folosesc oglinzile.

frate sunt unii cu loganuri de trec pe langa blocu meu cand prind verde la semafor crek intra cu 130 in intersectie...si semafor cu intermitent ..dak ii iesea careva in fata:sad: ...parca conduc SLR`uri :rolleyes2 :| tre sa te feresti de astia cu Loganuri si astia cu dacii vechi mai rau ca de orice masina :))....mai sunt proprietari de Logan si alte Dacii intregi la minte :):-P

pHlow 21-08-07 17:21

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1057716)
frate sunt unii cu loganuri de trec pe langa blocu meu cand prind verde la semafor crek intra cu 130 in intersectie...si semafor cu intermitent ..dak ii iesea careva in fata:sad: ...parca conduc SLR`uri :rolleyes2 :| tre sa te feresti de astia cu Loganuri si astia cu dacii vechi mai rau ca de orice masina :))....mai sunt proprietari de Logan si alte Dacii intregi la minte :):-P

Repeeeet!!!! NU e vb doar de cei cu loganuri. aici omul face diferenta. Am vazut un 5-ar care a trecut pe rosu cu cel putin 130km/h. Nu aveam radarul la mine dar nici nu am apucat sa clipesc cand ala a trecut. si nu numai. sa fim seriosi cate masini vezi noaptea prin oras care merg tare si fac depasiri urate si se baga.. etc.. si nu sunt loganuri. Sincer poate aveti voi ochiul atat de bine format pe loganuri dar.. rar vezi cate unu care se rupe in figuri.

de Curiozitate IONUT-GBP, u mergi cu masina ca la carte? Nu iei niciun semafor, nu depasesti viteza legala..etc?

IONUT-GBP 21-08-07 17:29

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1057761)
Repeeeet!!!! NU e vb doar de cei cu loganuri. aici omul face diferenta. Am vazut un 5-ar care a trecut pe rosu cu cel putin 130km/h. Nu aveam radarul la mine dar nici nu am apucat sa clipesc cand ala a trecut. si nu numai. sa fim seriosi cate masini vezi noaptea prin oras care merg tare si fac depasiri urate si se baga.. etc.. si nu sunt loganuri. Sincer poate aveti voi ochiul atat de bine format pe loganuri dar.. rar vezi cate unu care se rupe in figuri.

de Curiozitate IONUT-GBP, u mergi cu masina ca la carte? Nu iei niciun semafor, nu depasesti viteza legala..etc?

da..sunt pieton ...vorbe`am pe timp de zii..si ai dreptate ..am vazut pe multi cu blonde in dreapta care sa spargeau in figuri ca ce bolizi au ei...si dupaia ii vede`ai in santuri copacii, sub camioane...etc:rolleyes2 :rolleyes2

pHlow 21-08-07 17:33

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1057772)
da..sunt pieton ...vorbe`am pe timp de zii

atunci data viitoare cand afirmi ceva incearca sa ai o baza stabila. Doar pt ca vezi u la bloc 1 logan care nici macar nu stii daca e logan sau kalos sau bicileta care trece cu 130km/h(u avand un ochi f. bine format,de vultur as spune) asta nu ineamna ca cei care au logan sunt tarani,vitezomani sau mai stiu eu ce..

ps. NU am logan,nu am avut. Am facut scoala pe unu dar atat. Nu imi place masina dar asta e parerea mea. Nu trebuie sa deranjeze pe nimeni.

IONUT-GBP 21-08-07 17:34

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1057781)
atunci data viitoare cand afirmi ceva incearca sa ai o baza stabila. Doar pt ca vezi u la bloc 1 logan care nici macar nu stii daca e logan sau kalos sau bicileta care trece cu 130km/h(u avand un ochi f. bine format,de vultur as spune) asta nu ineamna ca cei care au logan sunt tarani,vitezomani sau mai stiu eu ce..

ps. NU am logan,nu am avut. Am facut scoala pe unu dar atat. Nu imi place masina dar asta e parerea mea. Nu trebuie sa deranjeze pe nimeni.

nu vad 1..ii vad zilnic

pHlow 21-08-07 17:39

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1057783)
nu vad 1..ii vad zilnic

eu cred ca e o concentratie de loganuri nebune in valcea,mai precis pe langa blocul tau. si sincer am tot fost p`acolo in ultima vreme si am vazut ca se merge destul de frumos. Exceptand parcarile pe interzis si nenorocitele alea de limitatoare de viteza care sunt din metru in metru. sincer prin valcea am vazut mai multi cu masini gen audi,vw care noapte se rup in figuri si atat.

dolb 21-08-07 18:27

Quote:

da frate , dar sa mor eu is mai multi pe logan care se sparg rau de tot in figuri decat 5-ari sau audi sau mai stiu eu ce ! eu am permis de cativa ani si iti jur cei mai jegosi sau fitosi sau vitezomani oameni aveau LOGAN ! sa mor daca am vazut 5-ar facand blitz-uri la mine si apoi sa imi puna frana la cativa metri ! cei cu loganuri sunt f des persoane care au trecut de la vechea dacie la 1.4 sau 1.6 de la logan si li se par avioane! imi pare SINCER RAU ! ca nu am reusit decat 4 din 4 LOGAN-uri sa le fac la linie! as da la fiecare shmecheras care crede k masina lui e avion numai fum! ei cred ca au GT-R si defapt au un parci care nu e in stare sa faca un diesel aspirat de 80 cp :lol:

dolb 21-08-07 18:29

PS: cate bmw-uri / audi / merc / vw ai vazut cu insigne M(3, 5 ) S( 3, 4, 6 ) , AMG sau GTI .. si cate dacii ai vazut cu GTI GTR m3 m9999 s.a.m.d ?! bmw-urile cu sigla M sunt muuuuuuult mai rare decat celebrele dacii cu m3 pe ele :lol:

pHlow 21-08-07 18:45

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1057868)
PS: cate bmw-uri / audi / merc / vw ai vazut cu insigne M(3, 5 ) S( 3, 4, 6 ) , AMG sau GTI .. si cate dacii ai vazut cu GTI GTR m3 m9999 s.a.m.d ?! bmw-urile cu sigla M sunt muuuuuuult mai rare decat celebrele dacii cu m3 pe ele :lol:

aici te contrazic ... am vazut f.f..f. multe bmw-uri cu m3,audi cu s4,s6...nu are rost sa ne contrazicem.. vor sa fie smecheri.. sa fie.. e treaba lor..

IONUT-GBP 21-08-07 20:17

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1057890)
aici te contrazic ... am vazut f.f..f. multe bmw-uri cu m3,audi cu s4,s6...nu are rost sa ne contrazicem.. vor sa fie smecheri.. sa fie.. e treaba lor..

probabil or fi fost pachete M , S interior/exterior fara motor ;)8) 8)

in valcea sunt audi a4,a6 ; BMW 3`ar,5`are,VW passat,golf,Skode,Peugeot si asa mai departe..s`au inmultit mai rau ca Daciile jur :| majoritatea valcenilor isi iau masini noi 8) 8)

59AFA 21-08-07 20:32

Quote:

si tu nu faci parte deloc din astia care conduc agresiv noaptea?! :-) depasiri urate , la centimetru etc :-P

pHlow 21-08-07 20:50

nu..eu nu am treaba cu chestia aia rotunde. de ce goe stii altceva?:rolleyes2

59AFA 21-08-07 20:56

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1058072)
nu..eu nu am treaba cu chestia aia rotunde. de ce goe stii altceva?:rolleyes2

noph..:-" doar intrebam...:D

All times are GMT +2. The time now is 09:39.

- Copyright 2026 4Tuning