Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   un cielo alb! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/41602-cielo-alb.html)

D o n n 20-03-08 21:21

Re: un cielo alb!

parerea mea o sa dea bine eleronul ala de pe mobila ...cam rau bara aia sifonata;))

Geo_ZGA 21-03-08 07:20

ala e eleronul de myky, nu? frumos, si mie mi-a placut...
intrebare: cum naiba ai rupt spoilerul la o liniuta???

tzestos 25-03-08 11:45

eleronul e de la myky si va fi pus pe masina dupa ce matza imi termina bara fata si spate.cat despre bara,am facut o linie cu un logan si ne-am dat pe un drum care nu era foarte lung si drept(in capatul lui era un pod in reconstructie).era noapte si am ajuns pe la 120 si cand am vazut ca l-am luat m-am uitat in fata si am vazut direct podul si......frana multa si m-am oprit intr-un movila de pamant pe care am si deplasat-o putin.am avut noroc ca daca nu era pamantul ma duceam in prapastie.revin cu poze cand schimb barile si eleronul.

dolb 25-03-08 12:46

frate NSL-ist ai grija mane! doamne fereste sa te vedem si pe tine cum ii vedem acu pe TXA, MIHAITA GAM, si Micutzu! ai grija mare :) lasa-l sa te ia , viata ta e mai importanta! hai ca vine vara si poate dam mai multi si pe drumuri frumoase si frumos organizate, legal tot ce trebuie! numa' ai grija! bafta la masina ! Greetings from Targoviste

D o n n 25-03-08 12:49

ai grije cu intrecerile...ca doamne fereste ...fiarele sunt fiare...makar alegeti un drum unde ai loc destul sa opresti..in caz de ceva...bafta la masina

tzestos 21-05-08 15:49

2 Attachment(s)
niste poze cu schimbari la exterior (eleron+bara),care trebuie pusa pe masina si vopsita.in poza e pusa asa ca sa vad cum ar veni.astept comentarii

D o n n 21-05-08 15:56

eleronul arata misto...dar la spoiler e cam greu sa iti dai seama acum ce si cum...ca nu vezi bine toate liniile nu iti dai seama bine care e forma ...oricum in starea de acum arata binisor..parerea mea !

dolb 21-05-08 15:59

misto bara fata dar te rog scapa de "pleoape" si .. chestiile alea pe stopuri !

tzestos 21-05-08 16:04

1 Attachment(s)
pai dtopurile o sa fie clare ,deci grilajele alea zboara si farurile cu sticla clara cu alt model de ploape.asta dupas ce termin bara spate.mai pun o poza pt donn poate asa isi da seama de linii:).bine ca bara trebuie finisata

D o n n 21-05-08 18:13

tzestos sper ca nu te`ai suparat...dar nu am priceput ce vrei sa faci acolo unde e chestia aia neagra pe lateral....acolo ziceam ca daca lasi asa sau mai faci gauri ceva prize de aer :D oricum felicitari pt munca depusa

Bmw_Rulllzzz 21-05-08 19:38

nais bai nene. mai ales ca apar si eu in poza :lol: daca o vopsesti cum ti-am zis eu cu radu...iese belea ;)

tzestos 22-05-08 13:39

2 Attachment(s)
poi asa am sa fac.daca cere partidul:D.am pus bara provizoriu ca tre sa merg pana acasa si dupa o dau jos ca trebuie sa o fac mai mica ca nu am garda la sol nici un pachet de tigari.niste poze.aaa si lateralele le las asa fara gauri pentru proiectoare

sRn- 04-06-11 11:31

Mai continuati putin topicu asta :)) , aduceti-va aminte de el

Snapy_xxl 04-06-11 16:09

Prietene, ai avut curiozitatea sa te uiti cand s-a scris ultima data aici?

sRn- 04-06-11 22:14

Prietene , ai vazut ce am scris in postu meu ?

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning