Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Preselectie Mister 4 Tuning!! (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/4159-preselectie-mister-4-tuning.html)

minirally 22-03-05 23:19

:workout: so..ti`am zis k scriu aici parerea.. :lol: 1: nice pozele :wink: 2: mai ushor cu pantalonii aschiutza ca`ti cad..cel putin in ultima poza.. :lol: asa..si..3:ia`te de mana cu Singurelu :lol: :twisted: acum..nu ma injura prea mult,nice pozele oricum :D :hug: .... :lol: ps:tricou cu supra... :lol:

SpeedeR 22-03-05 23:19

completati si \"fisa\" dk vreti sa va inscrieti :P :P :P :P :P

minirally 22-03-05 23:20

shish..imi retrag cuvintele d mai sus k cineva a pus bot.. :roll: bafta baieti..

B|shOp-VR6 22-03-05 23:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
completati si \"fisa\" dk vreti sa va inscrieti :P :P :P :P :P

Ti-o trimit prin mail :D

SpeedeR 22-03-05 23:37

1 Attachment(s)
nha k bag si eu o poza.... restul o sa vina knd fuck topicul cu poll :D

Prenume : Radu

Varsta : 19

Inaltime : 1.84

Kilograme : 68 sau hai un 69 sa sune mai bine :D

Hobby`uri : multe...

Gabi 23-03-05 00:40

3 Attachment(s)
Poza 1: walking in the park on a sunny day :wink:

Poza 2: jeez, I was trying to be nice :lol:

Poza 3: o poza (care mie nu-mi place), dar in care mi se vede, macar, moaca mai bine :lol: E facuta de-un tip de... vreo 45 de ani :shock:

BlueEyes: satisfied ? :P

BlueEyes 23-03-05 01:01

hehehehhhe daaaaa asha da :D merci k tii cont de parerile publicului
uite k am vazut si cu ce intra andrei :) erai parca cu un WV sambata trecuta ...esti cool respect :) cel putin cu el am schimbat 2 vorbe ..... in rest nici macar nu stiam care cum sunt :( desi cred k stiti k si noua celor d la cta ne-ar fi placut sa stam mai mult ... asha faceam sambata pe la ora 00:30 dupa o zi de drum si mers prin buc :\"-guriiiii, hai sa plecam ..... vrei sa ma pun jos pe asfalt si sa incep sa dau cu capu`????\" lol .... pe bune eram toti varza deabia mai tineam ochii deschisi :( cred k stiti ce ins un drum k asta :( .c ya

Mr.Nice 23-03-05 08:29

Din cate se vede se incinge treaba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mai baieti, nu sariti toti odata k nu sunt decat 10 \"locuri\", asa k s-ar putea sa facem preselectie la preselectie
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HAI BAFTA TUTUROR SI SA NE VEDEM PE PODIUM
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

Singurelu 23-03-05 11:26

Preselectie....la Preselectie.....???Hooopaaa.....10 locuri....s`a propus..si eu SUNT.....in cei 1o orice ar fi!

SpeedeR 23-03-05 19:41

all aboooooard.... maine seara facem pollul :)

RoSonic 23-03-05 19:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
Pai cum vine asta concurs de Mister cand forumu e 90% baietzi, se voteaza baietzii intre ei asa ? :lol: :lol:

corect... astfel apare necesitatea constituirii unui juriu :)
forumistele ce doresc sa fie in juriu sa-si anunte intentia aici , urmand ca dupa finalizarea listei cu participanti sa acorde note (de ex de la 1la3, sau de la 1 la 5...ceva de genu asta)...
:lol: :lol:

... fara poll ca se manareste usor :twisted:

SpeedeR 23-03-05 19:48

:lol: :lol: :lol: cine e la Cibernetica stie :lol: :lol: :lol: [/quote]

Carmen 23-03-05 19:53

Eu as fi vrut vot secret... :oops:

RoSonic 23-03-05 19:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Eu as fi vrut vot secret... :oops:

Pai secret... ca una din jurate va centraliza voturile.... si va posta rezultatele finale. 8)

SpeedeR 23-03-05 20:00

hmmmmm....asa se poate manari mai mult.... ;)

lasam poll :?:

All times are GMT +2. The time now is 15:20.

- Copyright 2025 4Tuning