![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Salutare!..am promis ca o sa pun si eu poze cu masina mea.Numai ce am terminat de facut tinichigeria si urmeaza sa o revopsesc ..culoarea noua v-a fi rosu Ferrari.Deci ea este masina mea si sunt foarte multumit de ea.Fiat Croma fabricatie 1986 2000cmc benzina 115cp.
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...1cf7f131a7.jpg https://forum.4tuning.ro/imagehosting...1cf7d70226.jpg https://forum.4tuning.ro/imagehosting...1cf7e4af97.jpg |
So stapanesti sanatos...
si asteptam cu nerabdare sa vedem cum o sa arate rosie :-) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
:-) rosu ferrari ... cred ca e asemanator cu red emozione de la Seat , nu ? cum e Leon`u meu ...
|
Quote:
|
heeey :-) am vazut cum arata pe rosu la imaginile tale :P eeee super :-) Chiar astept sa`l vad prin oras ;P .. spor la munca 8)
|
|
frumos .. totusi astept sa mai posteze si altii .. chiar decat noi 4-5 suntem aici ?
|
Eeu le-am mai zis multora ,dar se pare ca pentru o mare parte masina este pur si simplu doar un mijloc de transport.sad.sad.sad.
|
Arata frumos "Leonul" ....; daca esti interesat sa-ti personalizezi si potentialul motorului in sensul cresterii puterii si a cuplului, astept de la tine un pr message cu nr de mobil, si-ti fac oferta de flashtuning. (Tuning OBD II)
Ex: Pentru un Seat Leon 1.9 TDI cresterea de putere este 30-35% prin rescrierea softului de gestiune a motorului prin intermediul prizei de diagnoza OBD. |
Quote:
multumesc mult ... dar din cum se vede si la semnatura mea , toate masinile mele sunt pe scoala de soferi :))))) si Leon`ica are motor micutz de 1.4 ,16v ... nu a fost luat pt alergat ... pentru oras .. oricum multumesc pentru oferta iar daca voi auzi pe cineva o sa le spun de tine si o sa`ti dau un PM ... SEVERINENI !!! unde sunteti :( ? |
Multumesc pentru amabilitate; astazi am vazut targul de masini din Turnu Severin si voi ramane pana pe data de 10.04. la Herculane. Pentru amatorii de implant de CP le pot furniza servicii de tuning si test de putere...
|
5 Attachment(s)
a sosit si broscutza mea Ecotec :-))))))))
1.2 16v 80 cp ... varianta de echipare EnJoy ... |
Dragi Severineni :D
Am o veste fff importanta .... dupa indelungate eforturi va pot spune .... AM REUSIT !!! in Severin sa infiintat o filiala No Speed Limit !!!!!!!!!!! fi`ti mandri !!! avem un club auto-moto in orasul nostru ... momentan astept inscrieri...zilele astea o sa contactez masini din ce in ce mai frumoase din orasu nostru si din Orsova.sunt si acolo ceva.... :) pentru relatii va stau oricand la dispozitie ... DoDo - 0770 63 47 52 una din reguli este...pentru a pastra totusi o exclusivitate .. Dacii`le si Oltcit`urile care nu sunt "aranjate" nu au voie ... Respect, |
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning