![]() |
Re: Despre noi..
Quote:
Salutare calule =)) poi ce sa fac...paci ma bag si io in seama :) ma bucur ca`s printre voi :-P te asteptam :)) |
Nihahahaha te asteptam cu un supra acasa adika macar cu un supra :))
|
Lasama Pijule ca daca ai fi fost azi cu mine ai fi facut Irlandez la gratar:evil:Am vrut sa iau un adaptor pt usb la P85bt impreuna cu un pioneer deh-5900 sau dracu mai stie ce model.Vine cretinu ca altfel nul pot numi cu obiectele bun sunt in stare buna,urc in masina sa le probez dar nu are cablu.SI il intreb pe bou de irl daca are cablu ca doar nu so intalnit hotu cu prostu sa iau un lucru fara sal incerc asa ca idiotu ca asas toti aici imi explica ca la cump fara cablu si cablu pe care il are il foloseste el asa ca sa luat si sa carat:evil: am crezut cal calc pe loc dar eram cu coltu si miera frica sa nu rup masina ca era de doua ori cat mine de gras ardelar focu.Cam asa miam petrecut duminica asta.Abia astept sa vin intre oameni normali.Cius
|
MS 30 CLM
3 Attachment(s)
Marius
24 ani, Tg-Ms permis: B, deocamdata il am pe diploma scrie Inginer Economist, dar eu nu simt nimic inca la buzunar. sunt la master Grafica si Design masina: acum o roscata de 16 ani, Audi 80 B4 [2.0, doar 90 ponei], dar am inceput si eu cu dacia lu' tata hobby si iubiri in viata: CLM-urile, stat pe net, Steaua. mai practic wushu (full-contact) cand am timp... marci preferate: AUDI, Mercedes, VW, Jeep Ma bucur ca vad unele persoane si mai ales masini cunoscute din oras pe acest forum. Mai multe detalii despre masina la prezentarea membrilor din forum. Mai multe despre masina in rubrica de prezentare a masinii Attachment 1097322 Attachment 1097323 Attachment 1097324 |
Re: MS 30 CLM
Quote:
salutare...si bine te`am gasit printre noi :) vineri seara...pe la 10:30 hai sus la platou sa ne cunoastem si live...de obicei acolo ne strangem ( cand ne strangem) P.S. : frumos b4`ule . sa`l stapanesti sanatos si fara incidente ! |
Salut Marius, bun venit pe coltisorul Tg-Mures.
Noi doi ne cunoastem deja, ai fost coleg de liceu cu fratemio Radu. Te asteptam si pe la platou cand poti :). |
mersi, mersi, te-am vazut si eu ;)
cum am zis, incerc sa ajung, dar nu promit niciodata ca apoi sa nu ma pot tine de promisiune... cand vin, acolo o sa fiu. numai bine |
Va salut
Sunt nou pe acest site si as vrea sa va salut in primul rand Cu stima si respect ambele maxime unicul crys_pinguinu |
3 Attachment(s)
Buna baieti, e cam liniste pe aici, asa ca am zis sa ma prezint:-)
Nume: Ovidiu Varsta: 18 ani Permis: cat.B Ocupatie: elev la Economic Masina: Dacia 1310 Despre mine: sunt sociabil, ii respect pe cei din jurul meu (bineinteles, atata timp cat sunt respectat), nu obisnuiesc sa port pica, am fost pana acum la o intalnire a ''babelor'' si sper la cat mai multe intalniri a intregii comunitati:D numai bine:!: |
1 Attachment(s)
Nume: Andrei
Varsta: 17 ani Permis: inca NU Ocupatie: Elev la Traian Vuia Masina: Seat Cordoba 2001 ... |
Cred ca innebunesti sa ai masina si sa n-ai permis. Lasa ca vine el...
|
1 Attachment(s)
Cosmin
Tg-Mures- Seattle,WA Nu am avut porecla Am facut o parte din liceu la electromures Ocupatie, transporturi, in general Masini avute, Ford XR4Ti 1989; WV Jetta GLS 1997, Jeep Grand Cherokee 1999, Lincoln Navigator 2003 si Maserati Coupe 2002. |
Quote:
|
DA vreo 2 :shock:
|
si voi pe unde le`ati pus ? :P
si de unde pot sa imi fac rost si eu si cu cat ? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
- Copyright 2026 4Tuning