![]() |
Re: Noul Volkswagen Golf Variant... pareri, poze, discutii
Quote:
|
mai , nici mie nu imi place, nu as da bani pe asa ceva, dar in realitate nu arata oribil..
|
:oops: Din Fata Si Din Lateral E O Bijuterie ... Dar Din Spate :-( Daca Tot Am Zis De Bijtuerii..Sa Zic Ca Arata Ca O Copie Luata De La "Bisnitarii" Din Coltu` Strazii....O Strada Dintr`un Oras Nu Foarte "Dezvoltat"
|
Urat spatele .. au stricat tot .. mi`a placut linia golfurilor 3 si 4 variant .. dar spatele la golfu asta ma duce cu gandu la o americanca banala de familie din ce vad in poze ..
|
arata mai bine spatele de la logan mcv....;))
|
da ce aveti frate toti cu spatele ala?:)) mai lasatil in pace ca parca vad peste 2-3 ani ca va luati una dasta. mie imi place spatele. nu este foarte impopotonat. si nu iese cu nimic special in fata. tocmai dasta imi place. ca e mai simplu. fara stopuri nush de care, fara linii prea ***uriste. parerea mea e ca spatele arata frumos.
|
9 Attachment(s)
Golf Variant prezentat la Essen Motor Show...asta park nu arata asa rau...:D
"Producatorul din Wolfsburg s-a prezentat cu o creatie proprie, denumita RaVe 270. Este vorba de varianta combi a lui Golf, preparata temeinic atat la exterior, cat si la interior. 270-ul din nume se refera la puterea masinii, obtinuta prin cresterea presiunii de alimentare a turbinelor de pe motorul unui GTI de serie. O astfel de "herghelie" e important sa ajunga pe asfalt, iar de acest aspect imperativ se ocupa tractiunea integrala 4MOTION, via unei cutii cu dublu-ambreiaj DSG.* Monstruos este si sistemul audio, cotat la incredibila putere de 1.400 de wati. Volumul maxim este trimis catre timpanele ocupantilor prin 13 incinte acustice, un subwoofer principal de 880W, respectiv doua secundare de cate 250 fiecare. Sistemul de entertainment este completat de doua monitoare de 12 inchi si un procesor Apple de 400 Mhz.* Toate modificarile palesc in fata consumului mediu anuntat: doar 9,1 litri la fiecare suta, insa cu greu ne vine sa credem ca soferul lui RaVe 270 va rezista tentatiei..." Attachment 404883 Attachment 404884 Attachment 404885 Attachment 404886Attachment 404887 Attachment 404888 Attachment 404889 Attachment 404890 Attachment 404891 |
frumoasa masina...
|
e splendida masina.
|
arata bine, mult succes in continuare, plafonul parca nu caracterizeaza pe VW...
|
Nu stiu daca chiar nu caracterizeaza VW, mai curand are trendul catre Passatul nou break, in sensul ca are formele mai rotunjite, mai fluide.Oricum e misto de tot.
|
4 Attachment(s)
Suplimentare poze.... si cateva extrase...
Cuvantul care descrie cel mai bine aceasta masina este simplitatea. Cei care cunosc, in primul rand, familia Golf stiu la ce anume ne referim. Fara a suferi vreo modificare, plansa de bord si consola centrala ne-au sensibilizat din nou prin rafinament si corectitudinea amplasarii comenzilor. Practic, de la primul contact, masina ii poate deveni familiara oricarui profan auto, nefiind necesara initierea in tainele functionarii acesteia. Am dispus de un model echipat cu propulsorul diesel 1,9 TDI de 105 cai putere, care, conform datelor tehnice, consuma doar 6,6 litri in oras. La test, lucrurile n-au stat tocmai asa, masina arzand, in medie, 9,1 litri/100 km in Bucuresti si 6,2 in afara. E cel mai lung Golf din istorie Apoi, pentru cei care inca mai cred ca breakurile sunt niste masini greu de manevrat, ar trebui sa-si schimbe parerea. Vor avea surpriza sa constate ca Golful Variant este cel putin la fel de manevrabila ca si surata ei mai scurta, aducand in plus o mai mare stabilitate.Golf Variant ofera un portbagaj de 560 de litri, pana la nivelul geamului, de 690 de litri pana sus si 1.550 de litri prin plierea banchetei din spate Ultima surpriza placuta a fost reprezentata de dotarile standard ale versiunii de baza, care vine cu ABS, aer conditionat, jante de 16 inch, geamuri electrice, inchidere centralizata si radio-CD cu mp3. Cam bine pentru o masina nemteasca! VW Golf Variant> Motor: 1,9 litri, diesel Putere - 105 CP Viteza maxima - 186 km/h Consum urban, mixt, extraurban (l/100 km) - 6,6, 5,2, 4,5 Prinde 100 km/h: 12,2 sec Pret (TVA inclus) - 15.360 euro |
Frumos si interiorul.Combinat cu mirosul de masina noua trebuie sa dea o senzatie tare placuta.
|
bine ... de la propunere pana la produsul final e ceva diferenta dar amsina este superba :)
|
pretul este bun, si portbagajul IMENS
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning