![]() |
Re: renault 5 gt turbo
Miez ...zi-mi pe PM un pret pt consola ...contine si butoanele pt geamuri si inchidere ?ms
|
am eu una dinaia de vanzare. 100 ron cu spatii pentru butoane, daca vrei si butoane 140 ron.
si mai am si una dinaia fara butoane 50 ;) |
OK....voi analiza oferta ....eventual trimite-mi niste poze pe mail.....k sa lasam off-topicul de aici ...villysor@yahoo.com
|
villy eu am o consola da e aia mica de turbo nu incadreaza si schimbatoru .. cand fac si poza si ity trimit ..
scz de off topic |
latest news! aseara ne-am intalnit cativa sa ne dam o liniuta dar dupa ce am facut prima liniuta cu un golf 3 1,9tdi care nici nu se mai vedea in sapte am vrut sa mai fac una cu un fiat coupe , am scos furtunele de limitare din turbo si talpa binenteles la presiune peste 2 bari a pocnit din nou garnitura , acum am nevoie urgenta de o garnitura de cupru , ajutati-ma si pe mine sa dau de omul care face asa ceva!
|
citez ce mi-a explicat un veteran al R5 GTt "dar stii ca daca ii strangi garnitura normala cu cap si calumea nu ai nevoie de garnitura din cupru. strangi garnitura treptat... trebuie sa o lasi sa se raceasca si o strangi in etape 10 Nm si apoi pauza de racire pana la 80-90 Nm si nu mai ai probleme"
|
si mama a avut un renault 5..;)
|
BAI STEFANE...nici nu stiu daca sa rad sau sa imi fie mila de tine !?
Pai cum palaria mea ai scos furtunele ? Nu ai vorbit cu mine juma de ora la telefon si ti-am explicat care e treaba ? Nu ti-am explicat si atunci cand ai ramas cu ea la BV sau unde ai ramas,ce a fost motivul ?! Cum draq mah sa scoti furtunele,aia e cel mai inconstient lucru posibil care poti sa il faci.Pana si sa mergi cu becu de apa aprins e mai "moale" fata de ce ai facut tu ! Daca tot dai jos chiuloasa suna-ma si ti-o duc eu la preparat,sa poti sa mergi cu presiuni din astea fabuloase,plus iti mai dau o aprindere speciala ce-ti trateaza detonatiile,si te invat cum sa strangi garnituri fara sa mai sufle ! Inca odata, RUSHINE ! :) |
Te-ai dat cu PIT si YDO???
|
2 bari ,hmmm cam fabulos ce zici dar cine stie ,iar ce zice BNZ are dreptate inconstienta totala ,in ritmul asta pui motorul pe butuci urgent,nu m ar mira daca nu ai facut ceva si cilindri,segmenti ,etc etc.Iti recomand sa ai grija ca un motor nu este ieftin si nici reparatiile nu sunt si dupa cum vezi nici piese ca lumea nu gasesti...ai grija ca e pacat.
|
e asta e mai greseste omu, cat traim invatam, oricum iideea e ca nu trebuie scoase furtunele probabil daca aveam boost controlul legat si nu o imingeam asa tare , o opream la 1-1,5 bari nu se ardea iara , oricum acum iara va intra in reparati ,peste cateva zile (inca nu am tragere de inima si timp) .
oricum am descoperit ca trebuie schimbat si ambreiajul , fara limitare de presiune daca nu o calci cu mila cat de cat patieaza ambreajul . oricum astept sfaturi. mersi la toata lumea |
4 Attachment(s)
iti recomand sa iti iei sachs heavy duty e bun,rezista pana la vreo 200 si ceva cai parca , il am si eu pe masina si adi , iar in rest cu motorul daca mai ai intrebari baga.
|
Oamnei buni,TERMINATI cu presiuni din astea fenomenale...NU PRESIUNEA conteaza !
T2 scuipa sange la 1.3 si peste ! |
BNZ... cum strangi garnitura sa nu sufle...? :P
|
Cu multa pasiune ! :D
Secretele astea le stiu de la batrani si nu se fac publice ;) P.S. A se intelege : doar privat ! |
All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2025 4Tuning