Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Audi RS5 - un cosmar pt noul M3 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/41271-audi-rs5-cosmar-pt-noul-m3.html)

zGb 23-05-07 10:03

Re: Audi RS5 - un cosmar pt noul M3

bmw-ul are distributia maselor mult mai bine impartita ca la audi cat despre sunetul motorului ar trebui sa asculti si tu cum se aude un rs4 de fabrica cu sport on...dar nu te supara ca te intreb...esti limitat? in ce lume traiesti? ca si alti autisti am vazut ca scrii ca toti au incercat sa bata m-ul si n-au reusit...tocmai era sa cad de pe scaun de ras...rs4 b5 vs m3 e46 si m5 e39 vs rs6 cum era treaba? intradevar n-au batut m-ul...l-au spulberat...noul m3 poate doar sa viseze la rs5...eu cred ca rs4 ii va pune mari probleme (pe 400m nu cred ca va avea sanse m3-ul...d-abia dupa o sa recupereze) spun asta pt ca n-ar avea timp sa recupereze startul bun al unui 4x4 mai ales ca diferenta de kg intre cele 2 masini va fi sub 100kg

THX-1 23-05-07 10:39

Nu,tu nu intelegi ca a "bate" nu inseamna doar 0-100!!!...(unde am si specificat mai sus),cat despre replici de genul esti "limitat" cred ca ar trebui sa te abtii,tocmai asta este un forum,un loc unde imparti si schimbi pareri intr-un mod civilizat!....O intrebare!,ai idee de ce a renuntat audi la motoarele bi-turbo de pe RS-uri??!..nu cumva pt. ca vroia sa se apropie cat mai mult de M!?

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 915194)
..eu cred ca rs4 ii va pune mari probleme (pe 400m nu cred ca va avea sanse m3-ul...d-abia dupa o sa recupereze) spun asta pt ca n-ar avea timp sa recupereze startul bun al unui 4x4 mai ales ca diferenta de kg intre cele 2 masini va fi sub 100kg

Eu sunt de alta parere!!,tractiunea 4x4 este mult mai greoaie la viteze mai mari uite si un exemplu!

https://www.youtube.com/watch?v=dodSqJPKK8M

THX-1 23-05-07 10:43

Iar in filmuletul asta e vorba de M5 E39-2003 V8-400cp(0-100=5.3s) care este si mai greu de altfel fata de audi(420cp,0-100=4.8s)..

https://www.youtube.com/watch?v=dodSqJPKK8M

MKE 23-05-07 10:49

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 915194)
bmw-ul are distributia maselor mult mai bine impartita ca la audi cat despre sunetul motorului ar trebui sa asculti si tu cum se aude un rs4 de fabrica cu sport on...dar nu te supara ca te intreb...esti limitat? in ce lume traiesti? ca si alti autisti am vazut ca scrii ca toti au incercat sa bata m-ul si n-au reusit...tocmai era sa cad de pe scaun de ras...rs4 b5 vs m3 e46 si m5 e39 vs rs6 cum era treaba? intradevar n-au batut m-ul...l-au spulberat...noul m3 poate doar sa viseze la rs5...eu cred ca rs4 ii va pune mari probleme (pe 400m nu cred ca va avea sanse m3-ul...d-abia dupa o sa recupereze) spun asta pt ca n-ar avea timp sa recupereze startul bun al unui 4x4 mai ales ca diferenta de kg intre cele 2 masini va fi sub 100kg

https://www.youtube.com/watch?v=ttD8JZQwz3c ;)

zGb 23-05-07 10:52

mai conteaza si soferul...vezi ca rs4 nou a batut si m5 nou...si nu unul...tocmai ca 4x4 pierde la vmax...asta am zis si mai sus ca m3 va recupera dar dupa parerea mea dupa 400m (asta in cazul lui rs4)...normal ca nu ma refer la 0-100 stai linistit...rs4 biturbo fugea 310 fara limitator unde mai pui ca era si 4x4 si drick...de ce a renuntat audi la biturbo? pai nu a renuntat dovada ca inca mai face...si noul rs6 o sa fie biturbo...poate pe rs4 nu au pus ca sa dovedeasca ca si ei pot face un motor aspirat foarte performant...dar tu ti-ai pus intrebarea vreodata de ce nu face bmw-ul M turbo? eu mi-am pus intrebarea asta si cred ca am si un raspuns pertinent din pct meu de vedere

zGb 23-05-07 10:57

@MKE : alea nu sunt rs4...nu vezi ca se aud ca niste ascutitoare? :D

oricum live e jmecherie...daca mai apuci sa si conduci e si mai tare...oricum in max 1 luna sper sa apuc sa conduc R8 sa vad diferenta de sound intre rs4 si asta :D

Alex_55 23-05-07 11:18

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 915284)
mai conteaza si soferul...vezi ca rs4 nou a batut si m5 nou...si nu unul...tocmai ca 4x4 pierde la vmax...asta am zis si mai sus ca m3 va recupera dar dupa parerea mea dupa 400m (asta in cazul lui rs4)...normal ca nu ma refer la 0-100 stai linistit...rs4 biturbo fugea 310 fara limitator unde mai pui ca era si 4x4 si drick...de ce a renuntat audi la biturbo? pai nu a renuntat dovada ca inca mai face...si noul rs6 o sa fie biturbo...poate pe rs4 nu au pus ca sa dovedeasca ca si ei pot face un motor aspirat foarte performant...dar tu ti-ai pus intrebarea vreodata de ce nu face bmw-ul M turbo? eu mi-am pus intrebarea asta si cred ca am si un raspuns pertinent din pct meu de vedere

care M5 care RS4, iar vb prostii ? :D

zGb 23-05-07 11:23

paul cu 2 m5-uri ma..intreaba-l si pe el...dar am spus ca, conteaza si soferul...si amandoi au plecat cu launch dar cred ca au o problema cu acceleratia dup-aia :D
cu ce-am vorbit si cand am vorbit eu prostii? vrei sa te tai varule? :lol: :lol:

le : inca n-ai invatat ca treaba e cu 4 rings to rule them all? :lol: :lol:

Alex_55 23-05-07 11:30

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 915350)
paul cu 2 m5-uri ma..intreaba-l si pe el...dar am spus ca, conteaza si soferul...si amandoi au plecat cu launch dar cred ca au o problema cu acceleratia dup-aia :D
cu ce-am vorbit si cand am vorbit eu prostii? vrei sa te tai varule? :lol: :lol:

le : inca n-ai invatat ca treaba e cu 4 rings to rule them all? :lol: :lol:

LOOOOOL vezi sa nu te bage astia la olimpiada nebunilor

s-a dat paul cu 2 dar .... cand a condus un anumit baiat un m5 argintiu nu mai zici nimic ?

zGb 23-05-07 11:34

pai pt ca nu stiu cand a condus acel anumit baiat acel m5 argintiu...era si film cu paul si cu acel m5 argintiu...si mai era unu negru...dar daca tot ai mentionat zi si ce s-a intamplat ca lumea sa stie pt ca asta e un lucru nou pt mine

Alex_55 23-05-07 11:38

m5-ul a castigat bineinteles, si inca ceva mai zgb-ule mic si rau ce esti, vezi ca intre m5 si rs4 la timpul de 0-200km/h este o diferenta enorma de vreo 3.5sec asa ca ..... ciocu mic si joc de glezne ;))

zGb 23-05-07 11:40

da gogule stiu foarte bine si nu ma mira cu nimic esti nebun?...doar m5-ul are din ce...subiectivule! golan mic :lol: :lol: :lol:

Alex_55 23-05-07 11:42

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 915385)
da gogule stiu foarte bine si nu ma mira cu nimic esti nebun?...doar m5-ul are din ce...subiectivule! golan mic :lol: :lol: :lol:

pai e vina mea ca baietii de la audi pot scoate cai multi doar cu ajutorul turbinelor ?!?! uita-te la noul motor V8 de 4l cu 420cp :D si vei intelege de ce BMW este BMW si M Power este cel mai tare :D

zGb 23-05-07 11:46

gogule rs4 e cu m3...pt m5 va iesi rs6 (cam nasol:D) ce te mira la rs4 si m5? 87cp in plus 2 cilindrii in plus si doar vreo 100 si putin de kg in plus...m powder rulz :D este foarte tare intradevar trebuie sa recunosc dar mai are putin si-l ajunge pe RS :lol: :lol: :lol:
si da intradevar MARE inventie noul motor 4l v8 420cp...au taiat 2 pistoane din motorul de m5 si le-a rezultat o mare mega inovatie

le : oricum tin sa felicit firma bmw ca au reusit sa faca un v10 super tare care surprinzator (pt mine cel putin) nu a crapat...bravo lor...se pare ca divizia M a reinvatat sa faca motoare fiabile...mai au de invatat pe la cutii dar in rest totul okay :lol: :lol: :lol:

Alex_55 23-05-07 11:48

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 915401)
gogule rs4 e cu m3...pt m5 va iesi rs6 (cam nasol:D) ce te mira la rs4 si m5? 87cp in plus 2 cilindrii in plus si doar vreo 100 si putin de kg in plus...m powder rulz :D este foarte tare intradevar trebuie sa recunosc dar mai are putin si-l ajunge pe RS :lol: :lol: :lol:
si da intradevar MARE inventie noul motor 4l v8 420cp...au taiat 2 pistoane din motorul de m5 si le-a rezultat o mare mega inovatie

nu e chiar asa cu motorul de 4l V8 ;) mai citeste moshule, oricum rs4 = 4.200cmc si 420 de cai iar m3-ul = 3999 si 420 de cai

All times are GMT +2. The time now is 10:33.

- Copyright 2026 4Tuning