![]() |
Re: E36 - Cabrio 3xx
Am citit ce ai scris pe forum... Am analizat toate pozele din jur in pre'jur si am ajuns la doua concluzii:
a) Eu sunt un cretin, si chiar daca port ochelari i port degeaba, pentru ca tot ce vad la masina asta este profi...aranjata profi la linie fara defect...Cu alte cuvinte da'o in _(x_x)_e ca in 95' cand a iesit ea din showroom.... b) Astia care au cate-o chestie de comentat ba ca aia sta asa ba ca e o pitricica in guma...ar trebui dati cu capul de capota pana o vede dreapta... Masina are tot ce inseamna directie frane tot ce poti sa faci la masina NOU si tu vi si i spui la om ca antena sta la 60 de grade da'o in pisici probabil ei au acasa vre-un pagani pe care il tine in vitrina... Masina e perfecta in poze si pozele inseala realitatea, asta o stim cu totii ! Multi ar vrea sa aiba masina in stadiul asta si daca nu e perfecta pentru altii...macar de-ar fi 50% din E36 asa in romania |
Eu sunt de parere ca nu exista masina perfecta,dar masina bine facuta da!! La masina inca mai este de lucrat,dar nu sa ma comenteze cate unul care nu are habar de reconditionarea unei masini...
|
7 Attachment(s)
au ajuns si ultimele plastice OEM noi
-capacele de pe hardtop -capace manere exterioare cu garnituri -cele 4 capacele care vin pe panourile spate Le-am comandat noi OEM,ptr ca dupa multe cautari,am primit numai preturi de 2-3 ori mai mari decat costau ele noi.... Mai am de cumparat tunelele aer bara fata si am cam terminat cu plasticele! |
este groaznica investitia in plastice , chedere , etc ....
frumoasa masina ...mai ales culoarea ! |
9 Attachment(s)
am reusit sa o duc la spalat!
|
frumos frumos,hard top-ul il lasi negru ?
|
nu stiu momentan...asa l-am luat negru...dar nu stiu cum ramae ca nici jantele nu o sa ramana astea,mai urmeaza mici schimbari...timp sa fie!
|
de vis 8) felicitari
|
Mersi,dar pana la ''de vis'',mai are!!!
|
Ar da bine in culoarea masinii,ramane la alegerea ta ce o sa faci ;)
|
Masina asa din ce vede un om pe net e criminala ! Acuma numai tu ca posesor iti sti problemele cu ea ! Si eu sunt de parere ca e un cabrio asa cum trebuie sa fie e o masina frumoasa readusa la viata si se vede de la distanta ca a nimerit pe niste maini bune ! In legatura cu hardtop-ul si eu sunt de parere ca ar da ok in culoarea masinii dar nici negru nu i sta rau ! Se vede bine in ambele combinatii ! Oricum nu cred ca e o prioritate si banuiesc ca ti-ai facut planul cu altele acuma ! O sa incepi lucrarea si la celalalt cabrio ? Pe asta o sa o inmatriculezi in romania ?
Punctul meu de vedere banuiesc ca il cunosti ! Masina e foarte frumoasa si pe partea de aspect si pe partea mecanica ! Sper din tot sufletul sa te bucuri la maxim de ea ! |
Ca sa fie o masina ok,mai trebuie sa rezolv multeee...
-sa pun un motor ok(dupa inmatriculare) -sa gasesc un soft top foarte foarte bun-original,nu chinezarie din aia de pe net -sa rezolv lufturile de pe la tabla-interior.... -o evacuare serioasa(am avut una borla noua si pe aia am pus-o momentan dar are iesirile prea mari ptr un e36) -sa refac miezul de la o fata de usa -sa gasesc tunelele de aer de la bara fata -sa ma hotarasc ce jante pun Si mai sunt sigur si altele care nu-mi vin acum! |
8 Attachment(s)
am pus si plasticele care lipseau la locul lor!
|
Treaba buna, imi place cum se inchide.
|
A fost putin chin la partea cu inchisul bine,dar cu 2 balamale noi si cu cateva reglaje s-a rezolvat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning