![]() |
Re: Masini tunate de la noi din tara
9 Attachment(s)
pun si eu ce mai am ..
|
5 Attachment(s)
inca cateva
|
Quote:
|
Poti verifica ... e masina fiului lui prigoana acel lambo ... are numar PRH adica prigoana honoriuss si e neagra ... intreaba de astia de care zici tu ca or sa stie sigur ... nu ma mai complic .. nu stiu de ce as minti acuma .. da nah o s aiti arat si pozele cand o sa fie o intalnire .. si aia ce zici tu cu prezoanele , tu daca iei janta ta si o duci la service si ceri o inscriptie AMG crezi ca nu or executa ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pf trebuie sa fac pea detectivu cu voi
jantele de pe gallardo lui honorius sunt negre ca e o editie limitata de 150 de exemplare parca din care a lui e numaru 77 nu e ala atat de prost sa isi scrie amg pe jante uitatzi si poze cu mashina lui |
Asa'i oliver cum zice ESPinoza...am vazut si eu la tv o emisiune cu masina lui P.H....Si nu a zis nimic de AMG. Cel mai bine ar fi sa incheiem aceasta discutie. Up cu pozele :))
|
@ oliver: 1. sincer nu am auzit nicaieri de lamboo care sa fie tunat de amg.. si am cautat si p net si nu scrie nicaieri... si sa zicem dak si-ar fi pus prigoana jr jante pe care sa scrie amg.. ar fi cel mai prost. ca la banii lui ar avea alte jante... oricum AMG e tuneru oficial Mercedes si atat...
2. Bugatti Veyron nu am auzit sa fie in B. ci doar a lu casuneanu (sau cum il cheama pe ala) care a trimis inapoi majina... si dak intradevar ar fi fost un bugatti veyron care s-ar fi plimbat prin bucuresti fi sigur ca ar fi fost forumu asta plin de poze cu el.. mai ales la sectiunea majini tari vazute in romania... si pe alte siteuri unde sunt prezentate majinile "exotice" din romania... |
asta e viatza mai greseste omul nu sariti toti cu gura pe el;)unul cunoaste mai putin altul mai mult asta este:)) no offence!!
|
29 Attachment(s)
bugati - le e al unui baiat din Onesti (casunean_) , iar restul mashinilor sunt vazute si pozate de mine la Intalnirea pasionatilor de tuning de le Iasi.ENJOY si astept pareri...
|
Putin ciudat... Dar incantat sa stiu ca avem un Bugatti in Moldova.
|
wa da care e Bugatti??
|
ultima poza, in care este tipu' cu ochelari. ala-i veyron-ul din onesti :-P
|
Zice in cancan ca peste vreo 2 ani vrea sa il vanda ca sa castige la ea niste banuti ca cica de aia a luat-o a facut o investitie.
|
espinoza....scoate Veyronul din garaj , si se duce cu el la Bucuresti : il duce pe platforma de la Onesti la Adjud (ptr ca e naspa tare drumul pana acolo) si de acolo merge cu el pana la Bucuresti , dar nu cred ca se plimba mult cu el prin Bucuresti
poate baiatul chiar la vazut.. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning