Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Masini tunate de la noi din tara (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/40990-masini-tunate-tara.html)

BT 81 SIM 30-07-07 00:56

Re: Masini tunate de la noi din tara

9 Attachment(s)
pun si eu ce mai am ..

BT 81 SIM 30-07-07 01:04

5 Attachment(s)
inca cateva

ESPinoza 30-07-07 13:53

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1019950)
espinoza am fo iar la bucuresti si tura asta am intrebat de baieti ... lambo ala amg avea lipit pe spate si inscriptie facut pe jante :) nu aveam de unde sa stiu , dar bugatti au zis ca o fost 2 saptamani dar cu numere de Italia , un singur numar pus pe bordu din fata , adica in masina :) poti sa intrebi de astia din bucuresti pe forum ca sigur l'au vazut .. da srry cu amg ala da asa scria pe el ... adica mai mult am crezut din cauza jantelor inscriptionate :) si poza aia nu cred ca e facuta in romania

eu in locu tau as recunoaste ca mint :) nu cred ca este vreun om sanatos la cap sa ishi puna jante de amg pe gallardo in primu rand nici nu cred ca se potrivesc jantele pt ca au distanta intre prezoane diferita .. si da am intrebat de totzi care ii am in lista din bucuresti.. oameni innebunitzi dupa mashini si care fac poze... nimeni nu a vazut bugatti`le pe strada ... cred ca ai fost tu super norocos ;) inca asteptam poze

oliver 30-07-07 22:49

Poti verifica ... e masina fiului lui prigoana acel lambo ... are numar PRH adica prigoana honoriuss si e neagra ... intreaba de astia de care zici tu ca or sa stie sigur ... nu ma mai complic .. nu stiu de ce as minti acuma .. da nah o s aiti arat si pozele cand o sa fie o intalnire .. si aia ce zici tu cu prezoanele , tu daca iei janta ta si o duci la service si ceri o inscriptie AMG crezi ca nu or executa ?

Yonut21 30-07-07 22:54

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1021938)
Poti verifica ... e masina fiului lui prigoana acel lambo ... are numar PRH adica prigoana honoriuss si e neagra

L-a dat si la TV, pe Kanal D, baiatul nu minte :)

ESPinoza 31-07-07 10:32

2 Attachment(s)
pf trebuie sa fac pea detectivu cu voi
jantele de pe gallardo lui honorius sunt negre ca e o editie limitata de 150 de exemplare parca din care a lui e numaru 77 nu e ala atat de prost sa isi scrie amg pe jante uitatzi si poze cu mashina lui

maD_angel 01-08-07 12:12

Asa'i oliver cum zice ESPinoza...am vazut si eu la tv o emisiune cu masina lui P.H....Si nu a zis nimic de AMG. Cel mai bine ar fi sa incheiem aceasta discutie. Up cu pozele :))

KAmikazee2005 01-08-07 12:35

@ oliver: 1. sincer nu am auzit nicaieri de lamboo care sa fie tunat de amg.. si am cautat si p net si nu scrie nicaieri... si sa zicem dak si-ar fi pus prigoana jr jante pe care sa scrie amg.. ar fi cel mai prost. ca la banii lui ar avea alte jante... oricum AMG e tuneru oficial Mercedes si atat...
2. Bugatti Veyron nu am auzit sa fie in B. ci doar a lu casuneanu (sau cum il cheama pe ala) care a trimis inapoi majina... si dak intradevar ar fi fost un bugatti veyron care s-ar fi plimbat prin bucuresti fi sigur ca ar fi fost forumu asta plin de poze cu el.. mai ales la sectiunea majini tari vazute in romania... si pe alte siteuri unde sunt prezentate majinile "exotice" din romania...

alecx15 02-08-07 01:23

asta e viatza mai greseste omul nu sariti toti cu gura pe el;)unul cunoaste mai putin altul mai mult asta este:)) no offence!!

Andrey_FL 14-10-07 16:15

29 Attachment(s)
bugati - le e al unui baiat din Onesti (casunean_) , iar restul mashinilor sunt vazute si pozate de mine la Intalnirea pasionatilor de tuning de le Iasi.ENJOY si astept pareri...

maD_angel 14-10-07 17:44

Putin ciudat... Dar incantat sa stiu ca avem un Bugatti in Moldova.

kiddo 17-10-07 12:28

wa da care e Bugatti??

Bmw_Rulllzzz 19-10-07 07:09

ultima poza, in care este tipu' cu ochelari. ala-i veyron-ul din onesti :-P

HOT 20-10-07 13:49

Zice in cancan ca peste vreo 2 ani vrea sa il vanda ca sa castige la ea niste banuti ca cica de aia a luat-o a facut o investitie.

Andrey_FL 21-10-07 16:45

espinoza....scoate Veyronul din garaj , si se duce cu el la Bucuresti : il duce pe platforma de la Onesti la Adjud (ptr ca e naspa tare drumul pana acolo) si de acolo merge cu el pana la Bucuresti , dar nu cred ca se plimba mult cu el prin Bucuresti
poate baiatul chiar la vazut..

All times are GMT +2. The time now is 18:21.

- Copyright 2026 4Tuning