![]() |
Re: Ce este mai important: respectul sau iubirea???
cum am si votat....
respectul e vital..intr-o relatie fie ea de amicitie , sau prietenie... .. si in legatura cu ex. tau needbrain... respectand si dand dovada de iubire vei sta acasa iar cu proxima ocazie. o sa fi in club impreuna.. cu ea/el....si vb ta clubul nu se inchide sau se muta .se deschid si altele...;) |
Quote:
sa ramin la ideea cu clubul...eu una nu as vrea sa ramii!k in mod cert merge gaska..toata lumea se pregateste..ai si tu kef...ptr c sa stai tu p stand by,cind eu sunt oricum varza si nu sunt in stare d 2 vorbe normale?nu ma face p mine mai fericita k stai si te uiti la mine dormind...cind ai sufletul in alta parte... asa k eu zic,k ma bucur daca mergi,si te distrezi d minune...si p mine ma respecti,daca te comporti asa k a doua zi,nu aud tot felul d kestii k ce ai facut!!!ba' kiar..daca ma trezesti la 4-5 dimineata..cind sunt si eu mai odihnita.....io zic k e OK!:D ;) |
Quote:
si aici ma refer.. ca data viitoare las ca e obosit/a...si mergem iara gaska... pentru ca asa intervin dispute... ai fost si nu m-ai luat ? apoi mai e varianta.. eu ma duc.. ma distrez..cand vine randul ei.. nop..tu nu ai voie trebuie o intelegere atat de o parte cat si de cealalta..... |
:D :D :D io zic k asta e cauza principala!!!
stai cu ea,d frica k data viitoare sa nu se gindeasca cumva sa iasa singura!! |
Quote:
sa iasa el singur!!!! :yikes: |
Quote:
e ca si cum i-ai zice ca te duci la agatat..defapt cu asta asociaza :)) dar aici deja o dam in alt subiect numit "incredere" |
daca partenerul are chef de joaca se joaca si cu tine de mana eu sunt ptr un pic de libertate de ambele parti...nu e necesar sa stie partenerul tot.Ptr cazul in care unul din cei doi se duce in club singur cu prietenii ,mi s-ar parea penibil la intoarcere sa-l ia partenerul la interogatoriu ce-ai facut cu cine ai vb tralala...ne e vb neaparat de incredere..dar odata ce a-ti stabilit ca tu te duci acolo si eu raman acasa , nu te stresez cand te intorci cu intrebari inutile , si nu vreau sajigmnesc pe nimeni dar de obicei daca e barbatul cel care se duce in club e ok , dar daca e femeia , la intoarcere gaseste scandal ..si nu e fair
respectul e cel mai important |
Quote:
Eu n-am nimic impotriva (posibilei) partenere daca se duce in club in ziua in care am decis sa o avem "libera" unul de celalalt. M-ar deranja daca ar gasi scuze sa nu se intalneasca cu mine pentru a se duce in club. Fiecare e liber sa faca ce vrea. Conteaza cum se comporta cu tine dupa ce vine din club. |
Quote:
de ce ai stat atat ?? unde ai stat atat?? si enspemii de intrebari.. se indoieste de tine. si te pune in situatie ... ca nu are incredere in tine.... de aici nu mai este mult pana la o eventuala cearta . s.a.m.d .. aici numai in situatia in care partile chiar sunt corecte unul fata de celalalt dar daca deja are motive ..una din parti.. e cam naspa ..pentru inevitabil se ajunge la interogatoriu....;) si cum am mai scris.. sa nu te scoata din schema. ;) si sa isi faca obicei. ea/el si grupul |
eo una am votat iubirea...si de ce? pt ca..e logic ..atata timp cat cineva te iubeste stye sa te si respecte...:D
|
Quote:
te respecta pana ii speli hainele , ii gatesti si ii faci curat si dup-aia uita Cu respectul asta te mai si nasti plus educatia data de mama Ideea este aceea , si anume ca: si porcii iubesc dar asta nu schimba faptul k sunt porci;) Si bineinteles ca nu e valabil ptr toti barbatii..toti suntem unici in felul nostru |
Daca nu spuneai ultima propozitie te luam la 13-14.;)
Lasa ca nici toate femeile nu iubesc si isi mai bat joc. Numai scoateti din barbat vinovatul si mereu ultima speta de om. O sa ajunga o planeta de lesbiene daca numai noi suntem zdrentele de oameni, iar femeile n-au nicio vina. ;) |
pai si cum mai ramane cu perpetuarea speciei? :))
|
Quote:
Nu cereti detalii ca nu mai tin minte! :rolleyes2 Quote:
:D Si exemplele continua... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning