![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Offtopic la greu ... vretzi sa facetzi posturi si nu stitzi cum :) |
io tot nu inteleg cine merge ... si catzi suntem .. sincer .... cred k o sa fim doar 2 mashini din cate inteleg eu ???
|
:lol: e nasol pe forum.cel mai bine vb fatza-n fatza.
|
Cred ca asa e mai bine sa vb la intalniri
Da cand sa mai vb ca daca azi nu ne-am intalnit Sambata viitoare e prea tarziu Din cate stiu yo merge slc psycho ceres si sadu restu nu prea mai stiu |
Re:
Quote:
|
Anuntz Important ... !!!
Deci .. vineri seara la 8 propun sa ne int. toti .. am zis TOTI cei care merg ... la bucureshti ... la Tuning Show ... asa ... sa stabilim ora plecarii si toate ***urile astea .. si sa vedem exakt catzi am mai ramas din catzi au zis k vin ... si daca mai e nevoie de mashini ... k se mai face rost ... Ok ??? |
E bine ca de acu 3 intalniri numai de asta vorbim si nu am stabilit decat cu cine mergem.Dar Vineri seara sa spperam ca vorbim si nu stam pana tarziu ca sa ne putem scula maine :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Vineri (25.03.2005) ora 18:00 la Sala Sporturilor sunt \"obligatzi\" sa vina totzi cei care merg la tuningshow pt a discuta plecarea de dimineatza...
|
art io zic la 8 ... nu la 18 .. ptr k e pre devreme ... parerea mea .. io oricum la 8 ies .. la ora aia dorm .. sau sunt la :workout:
|
Re:
Quote:
O.K. lume? |
dap vineri la 8 ramane. Si facetzi cum zice ca omu` e kamikaze !!!
|
vreau sa stiu shi eu exact unde se tzine showul??
ptr psyho: eu stau in bucale(bucuresti-ptr cine nu stieee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) shi te-as pute gazdui pe tine shi prietena ta ptr o noapte asta daca vreu ca sa vezi ce inima mare am :wink: !! shi chiar vb serios vorbim daca vrei ok!!! let me know!! :peace: |
Re:
Quote:
Se intoarce seara inapoi |
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning