![]() |
Re: Ct-10-Ntz
Mie imi placeau mai mult alea alb-negru...
|
Sa intzeleg ca astea nu iti plac deloc ? :(
|
Se asortau alea mai bine cu albu... acuma nush... e mai mult vorba de gusturi... defapt mie imi plac alea originale cu niste leduri albastre in spate cum are TAU :P
|
Km greu de facut asa ceva io raman pe alea 3 leduri albe :)
|
Pana la urma o mai vopsesti? Fa si tu niste poze cu un aparat mai klumea ceva si fa-i si din fata cateva...
|
eu ii fac poze cu telefonu.... imi plac dar eu nu am modelu asta la bord ... daca te uiti pe postu meu o sa vezi ce bord am....
|
O sa postez maine si nijte poze din fatza si in legatura cu vopsitul no cash :( mai am de asteptat 1 luna 2 crek si vreau sa ii tai si manerele dar crek treaba aia o sa o fac io :D
|
Daa km complicat sa faci forma si sa o transferi in calc doar dak ai scaner ceva scanezi poza o bagi in calc si editezi u fundalu scrisu si tot ce iti doresti io am gasit deja formele doar am facut fundalu si scrisu cu photoshop :D Dar ai putea sa incerci treaba cu scaneru
|
In orice caz... scapa de prostiile de pe lateral, fa-o intr-o singura culoare, lasa-o mai jos ( tai din arcuri ), niste jenti, si pt partea estetica ajunge. Si dupaia umblii pe la motor umpic :D
|
De motor sunt multzumit ia 100 cu a 3 la 3500 de tur ce nu e bine ??? Cu toate ca nu ma crede nimeni da ata e
|
aaa si cat se taie din arcuri ca o fac ca sgm sau ce nr are ala cu dacia aia traznet ?
|
fa un filmuletz si o sa te creada... si mie mi se pare cam mult pt a 3-a la 3500 RPM... ori kilometraju e dus ori turometrul...
|
O sa fac da nu am tel cu video :D Si poate sti de arcuri :)
|
Din cate am auzit pe forum... ca de aici am invatat cam ce inseamna tuning si multe altele... tai cate spire(1-2) din arcuri... Sa ma corecteze cineva cu mai multa experienta daca am gresit...
|
4 Attachment(s)
Pe alea albe le-am ars :(( da am gasit rosi deocamdata
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning