![]() |
Re: Lada vs Dacia
am avut un 2107 care era construita parca sa te tina 100 ani. consuma cam 10-11 l combinat. avea motor de 1.5 72 cp si spatiu interior de 2 cat dacia. nu cred ca isi are rost comparatia. lada e de 100 de ori mai buna decat dacia,la toate capitolele, chiar daca e veche. eu as prefera o lada in schimbul unui logan , de exemplu.
|
un versus tare de tot,supermasinile din est-ul europei
|
repet lada e fiat 99.9% , rusii au furat patentul de la fiat si au facut lada asa o perioada pana cand au ajuns in judecata cu fiat si s-au reglat conturile :D , dar per total lada este un tanc si una ingrijita chiar si in ziua de azi bate inclusiv loganul...
|
Quote:
Cei care susutin ca Dacia e mai bun ori sunt frustrati ori n-au avut Lada. |
eu clar Dacie as alege :)
|
Mama ce tari au fost astia de la Fiat si italienii in general! Au inventat "masina" si i-au ajutat si pe altii sa faca!
|
eu unu aleg Lada ... dar nu din cauza ca am eu una ... ci din cauza ca este o masina foarte reusita pentru vremea ei ... :D:D:D ... dar nici Dacia nu face exceptie ... e ok :) ... Nu poti compara tablaria de pe Lada cu cea de pe Dacie ...
si aici o Lada mai speciala .... Lada mea "comunista" :D https://forum.4tuning.ro/showthread.p...20#post1946420 |
CT-82-PWR :D .... piese de Lada se gasesc ... eu in a mea , in special la motor am piese originale rusesti :D ... deci , se gasessc , spre fericirea mea si nu sunt foarte scumpe :D:D:D
|
Quote:
pacat ca n-au dat si pe la vag sa-i invete poate n-ar mai fi scos atatea cazane gen golf |
deci dacia sa fie dacia am votat eu am avut o 1300 prima mea masina si am fost multumit de ia akum fiekre kum krede nu am mers cu lada + pt dacie gasesti piese oriunde :D
|
pe autoscout am vazut, parca, un test comparativ intre Lada Kalina si Sandero. Kalina a iesit superioara peste tot.
|
Quote:
|
daca-r fi sa aleg intre un sandeo sau o lada model nou as alege dacia..
e masina romaneasca si cu criza asta trebuie sa ne sustinem producatorul national!! rusia [fabricantul ladei] e destul de inaintata cu bogatia..cu gazele..bla bla .. asa ca GO DACIA GO!! |
Lada, fara discutie. Eu ma gandesc la o comparatie gen 1200S vs 13xx, si credeti-ma ca am condus ani buni si un model si pe celalalt, zi de zi. Lada are niste puncte mai slabe in raport cu dacia, si anume: nu are turometru, consum mai mare, manevrabilitate mult mai redusa. Lipsa unor competente adevarate de sofer iarna, te pot baga in belele mari cu lada. In rest ii da clasa, ca viteza de varf, fiabilitate, acceleratie, finisaje interioare, spatiu interior/portbagaj, posibilitati de tuning.Lada era limuzina romanilor inainte de '90, era regina soselelor, nu-i statea nimic in fata. Pentru toate astea, LADA!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning