![]() |
Re: Masina Pana in 13000 Euro?
no, pe bune.. la 13000 sa iti iei 206 ( trb sa fi prea idiot..scuze.. si cu motor de 1.4 bleaax).. skoda fabia noua..nush .. eu sunt de parere ca o masina nou aparuta trebuie lasata o vreme ca sa vezi ce parere au oamenii! eu am un prieten care era innebunit dupa c4 cand a aparut iar acum nu vrea sa isi ia c4 nici in ruptu capului cand a vazut ce prb are ;) asa ca mai bine te reprofilezi la o masina sh dar mai ieftina, si uite-asa ai si bani de un mic styling!
in alta ordine de idei: tu ai 13.000 de euro si imi spui mie ca inloc sa iti cumperi un bmw 320 HAMANN ( super ingrijit ) ... iti iei un 206 cu motor de 1.4 ?!?! |
Salut!Baieti masina la mana a doua nu vreau, in ruptul kpului.Iar pana in 13000 NU prea gasesti.206 imi place iar pt mine e nemaipomenita e mik,consuma putin si cred k arata destul d bine,in schimb nu stiu kt costa o revizie,iar in primul rand masina e noua si nar trebui sa am probleme cu ea!
Acum sa vedem! |
aaasa maaa ia-ti-o si rosie si poti sa scrii mare pe spate: GAY :|
pleaca ma cu masinuta aia de muieri... da-mi acu 13000 de euro pt masina noua si 48 ore sa umblu la dealeri si aleg o optiune cu mult mai buna... mai bine polo daca tot vrei masina asa mica... si polo nu are termen de comparatie cu 206! sau ca a 2a varianta un corsa nou si daca tot vrei diesel un 1.3cdti de 90cai ar fi prea bun pt ca are consum mic... ceva mai multa puterE: un 1.7cdti care are peswte suta de cai parca 125 nu mai stiu sigur |
Salut!Credema k mam interesat peste tot, p la toate reprezentantele si d c vb u sare d 13000.Am explikt d c nu vreau anumite modele mai anterior! |
smf in el de 206 .. ia-ti POLO ca e mai apropiat pt un barbat drq!! .. 206 e prea GAY ;)
|
nici polo nu e cine stie ce pt barbat de fapt nici una din clasa asta nu e da polo e naiba mai serios si nu arati caraghios in el dar in 206.......
|
Quote:
|
pai pune-ti atunci semnu de copyright pe post :)) nu ma acuza >:P
|
Salut!M-am hotarat si am facut deja actele si am sa iau Renault Clio 1.5 dci, cu echiparea Dynamicke(park asa s scrie).Acum sper sa fi facut cea mai buna alegere.Va salut si va multumesc k mati ajutat!
|
sa zicem..esti scuzat muuuult mai bine decat 206 -le ala ..arati gay in el drq :D
|
oh my god... another renault on the streets >:P>:P>:P>:P singuru renault in care m-am plimbat si mi-a placut a fost megane cc daca nu asculti trancanitul tipic solenza&supernova din spate... mai bine corsa in loc de clio...
in fine e alegerea ta tie trebuie sa-ti placa nu mie :)))) s-o stapanesti sanatos si s-o ''uzi'' cu placere :))) |
mai e bun renault .. iar clio e.... practic dar bine, gusturile si simturile nu se discuta
|
Quote:
|
era mai bun un polo... indiscutabil... si aveai cd player aer conditionat etc etc
|
Salut!Ma baieti, uni dintre voi sunteti p dinafara rau, sincer.Ma oameni buni, dak voi gasiti o masina mai ieftina d 13000 cu dotarile d la Clio, eu va dau masina asta gratis voua.Ma, eu am umblat aproape o luna prin toate reprezentantele si vine unu kre habar nu are sami zik el k a auzit k e una mai buna sau mai ieftina sau mai dotata!Dak nu stiti nu mai postati doar d dragul d a avea posts kt mai multe!Imi cer scuze celor kre chiar mau ajutat si l multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning