![]() |
Re: Audi A4 -simple styling
foarte tare fata si navigatia...cel care a pus pielea tre batut mai ales de felul care in care a lipit pielae pe usi.offf a stricat tot...pielea care vine din fabrica nu se compara cu nimic
|
Multumesc frumos pentru pareri.
Vizavi de piele eu sunt foarte multumit de cum a iesit. In continuare probabil vor urma un eleron si pragurile de la Hofele si alte mici retusuri estetice. Toate cele bune! |
Quote:
am o intrebare...cat o fost pielea si bara fata?ma omoara |
te cred ca esti multumit ca nu arata urat dar vreau sa zic ca probabil pentru aceeasi bani puteai sa te duci la unii care sa iti faca masina sa zici ca asa e din fabrica
|
cel mai tare kit
arata bestial dupa ce-mi revin unpic cu bani imi fac si eu unul felicitari sa o stapanesti sanatos cand am vazut-o prima data am crezut ca-i modelul urmator cam cat te-a costat fata? |
arata superb , cu interiorul ala . este o bomboana de masina . ai grija de ea ;)
|
Multumesc frumos la toata lumea!
StuRZA - ai PM cu informatiile cerute. Pentru informatii suplimentare - toti cei interesati - accesati acest link si descarcati lista de preturi. Preturile de acolo au inclus TVA. http://www.hofele.com/design/de/down...ste%20Audi.pdf Pentru cine este direct interesat poate lua legatura cu mine. Toate cele bune! |
Superba masina :shock: , sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea ca e o bijuterie .
Salut ! ! ! |
10 Attachment(s)
Cateva fotografii - primele doua e o comparatie jante 18" pe A4 vs jante 21" pe un a6 al unui amic al meu, urmatoarele masina pe drum.
|
..superba..
|
fffff frumoasa....
|
salut.super masina!!!!!!!!!!! spune-mi si mie cum ai rezolvat grila din fata pt ca eu chiar lucrez la un a4 si am numai batai de cap
|
Multumesc frumos tuturor!
Vip - ti-am dat PM - daca te pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere. |
superb totu la masina!ii mai lipsesc totusi geamurile fumurii si codita pe portbagaj
|
superbe noile jante...se potrivesc f bine!era cazu sa le schimbi
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning