![]() |
Re: Sfat masina SH 4-5000 EUR
Facem altfel, te-ai intrecut cu mine, m-ai facut. Care e ideea, ce mi-ai demonstrat?
Tu trebuie sa accepti ca nu toti au nevoile tale, nu toti au stilul tau de condus, bugetul, persoanele in familie,etc. Tu esti ca in politica, nu dai sfaturi ci doar impui pentru ca nu vezi parti bune, ce nu-ti place tie vezi ca adversar si enumeri partile rele si doar pe cele bune la ce recomanzi tu. |
Quote:
|
Quote:
|
Imi cer scuze ca ma bag aiurea in discutie , alex subestimezi mult masinile cu 1.6 nu stiu ce ai si cu ce te dai dar este o masina in ploiesti mai exact un 106 1.6(benzina) rallye care cred ca te va lasa sa il admiri din spate (depinde cu ce te dai ) daca esti interesat discutam pe pm .
Ca sa fiu putin ontopic o masina ideala(dupa capul meu) in banii aia ar fi o corsa din asta mai nouta 1.3 diesel cu 90cp stock cu un soft si putine modificari ajunge la 130cp este fasneata rau si consuma si putin . |
Quote:
|
Quote:
|
Eu doar ti-am oferit o varianta la postul tau:
"Astept si eu o masina d-asta de 1.6 si 115-120 cai benzina stock sa mi-o traga si mie....facem proba cum se doreste si de pe loc si din mers si din orice treapta de viteza si la viteza maxima...etc...am 1.9 120 cai stock si am si roti pe 18 f.grele...deci dezavantaj eu...daca pierd ii platesc si deranjul omului..." la cp cred ca sunteti pe acolo , dar am inteles vrei cu masini mai normale mai greute ... |
Quote:
|
Mii de scuze pentru off topic daca cel cu 106 trece prin bucuresti lasa-mi un pm am si eu 1.9 opel vectra cei drept mai indraznet zic eu decat al colegului..(non stock)
|
Quote:
|
Quote:
|
Pisiku cand ai drum spre ploiesti , da-mi 1 pm si te rezolv omul nu pleaca din oras cu masina din anumite motive :twisted::oops: ca idee masini din astea mai normale de 150cp 160/170 le da pe 400m rau asta ca sa-ti faci o parere sa nu arzi gazu degeaba .
|
Ati cam facut praf thread-ul asta. Subiectul vad ca e 1.6 benzina vs. 1.9 tdi, sau ceva de genul "TDI are 3 c**ie si benzina aspirat e un fel de catzelush castrat pe langa el". Parca titlul era "Sfat masina SH 4-5000 EUR".
ON: Un TDI are avantajele si dezavantajele lui, acelasi lucru e valabil si pentru un aspirator pe benzina, "racheta" din aia de 1.6 sau ce motor o avea ea ;) Daca mergi destul de mult in oras, eu ti-as recomanda sa te uiti si de un Civic EP (generatia 2001-2005). Ai 1.4 (90 cp) sau 1.6 (110 cp) pe benzina. E un pic mai scumpa decat europenele din clasa ei, dar e fiabila, ca e Honda totusi. Asta e parerea mea. Numai bine. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning