Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Amenzile noastre... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/4045-amenzile-noastre.html)

RoSonic 25-04-05 17:30

Quote:

....\"bine domne dar eram 4 masini cu acceasi viteza\"...si el zice...\"pai pe cineva trebuia sa oprim!!!????!?!!?!?\"
Asta-mi aminteste de acu vreo 2-3 ani cand m-a oprit pentru ca aveam folie... si i-am zis ca de ce m-a oprit tocmai pe mine si nu-i opreste pe toti care trec si au folie... si raspunsul a fost \"Domne..acum instrumentez cazul dumneavoastra\" :lol: :lol:

SFW 25-04-05 18:40

Mdeah ... asa am patit si eu si cu un prieten. Ne-a oprit pe amandoi pt folie .... treceau unii altzii pe langa el ... il salutau...... cand il intrebam de ce nu i-a oprit si pe ei mi-a zis ca nu a vazut ca aveau folie.
Prietenul meu avea si bara fatza putin zgariata si l-a luat ca de ce nu are autorizatie de reparatie.
Marlani.
Pana la urma am reusit sunat pe cineva sa intervina .... da completase deja amenda .... dar putea marlanul macar sa-mi dea certificatul inapoi .... dar ....... de-a dracului.

needBrain 25-04-05 19:25

io-s cuminte.... :twisted:
pana acum nici o amenda,dar simt ca se apropie :lol:

Vyruss 25-04-05 19:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Dark_Skyrider\"
Prima mea amenda mi-am luat-o ieri dupa masa.
Am mai plecat cu un prieten, fiecare cu masina lui, pana la Curtea de Arges, eu stau intr-un sat in apropiere.
La intrarea in Ages, ca nici odata, aglumeratie!
Prietenul asta al meu, bucurestean idiot, a luat-o pe contrasens, shi eu ca tzaranul dupa el. Nu mergem noi nici 200 m ca ne trage politia pe dreapta.
- Actele la control va rog. Unde va grabiti asa?
- Ma duc pana la farmcie ca e bunica foarte bolnava, spun eu sigur ca o sa scap.
- Si dumneavoastra (il intreaba pe celalalt)?
Nu inteleg ce facuse asta ca era tot rosu la fata si tremuta usor
- Fac pe mine si ma grabeam sa ajung la o toalta.
Politistul zambeste si ii intindee actele.
- Vedeti ca e o benzinarie cam la 1 KM.
Asta se urca repede in masina si pleaca in directia indicata de politist, iar politistul se intoarce la mine si zice:
- Faza cu bunica nu mai tine.
Pana la urma am scapat doar cu 250000 pt centura, ca i-am fost simpatic

:lol: Bine ca ai zis tu faza cu bunica ca altfel mai alergam acum sa mai platesc shi amenda :lol: :twisted:

EvLSant0S 25-04-05 20:12

=))))))
faza cu pishu chiar tzine ? =)))))

Vyruss 25-04-05 20:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
=))))))

La mine a tzinut
Da sa-l vezi ce se chinuia sa-mi explice cum ajung la benzinarie mai repede :lol:

Dark_Skyrider 25-04-05 20:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vyruss\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
=))))))

La mine a tzinut
Da sa-l vezi ce se chinuia sa-mi explice cum ajung la benzinarie mai repede :lol:

Pai cum sa nu tina cand erai tot rosu la fata si mai si tremurai?

needBrain 25-04-05 21:04

hai ca-i tare faza :lol:

Carmen 25-04-05 23:30

Pe mine m-au oprit acum 2 seri si intrebarea stimabilului a fost: \"Ati consumat bauturi alcoolice sau ati fumat ceva?\" :shock: :shock: :shock: S-a uitat vreo 10 minute cand la acte, cand la geamuri, cand la acte, cand la jante... Si \"buna seara!\" :lol:

Psycho 26-04-05 00:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Pe mine m-au oprit acum 2 seri si intrebarea stimabilului a fost: \"Ati consumat bauturi alcoolice sau ati fumat ceva?\" :shock: :shock: :shock: S-a uitat vreo 10 minute cand la acte, cand la geamuri, cand la acte, cand la jante... Si \"buna seara!\" :lol:

d`aia ma oftic .. k suntetzi fumei si nu va face nimik ..

faza cu pishu e super tare sa mor yo :D

iasi_drifter 26-04-05 01:20

Re:

Quote:

DISCRIMINARE SEXUALA!
VREM DREPTURI EGALE CU FEMEILE!

:lol:

Dar probabil isi zic si ei: \"La cat de prost conduc femeile ce mai conteaza o toba sparta o folie pe geam samd\"
Presupunem totusi ca nu e cazul lui Carmen (asta pt. ca ea constientizeaza ca 80% din femei is varza la volan)

ffocus 26-04-05 09:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"iasi_drifter\"
Quote:

DISCRIMINARE SEXUALA!
VREM DREPTURI EGALE CU FEMEILE!

:lol:

Dar probabil isi zic si ei: \"La cat de prost conduc femeile ce mai conteaza o toba sparta o folie pe geam samd\"
Presupunem totusi ca nu e cazul lui Carmen (asta pt. ca ea constientizeaza ca 80% din femei is varza la volan)

mda...sa presupunem :lol: :lol: :lol:

Carmen 26-04-05 10:07

Bey astia... N-am folie pe geamuri :twisted: Cred ca am eu noroc cu politistii, m-au prins vreo 2 super nervoasa si ... Nu am fost foarte amabila, cu toate ca nu aveam acte si probleme la masina, daca era sa le adune, imi dadeau ceva milioane. Lucky, ca am prietene la care le-au pus fiola, si-au luat amenzi si au fost si nasoli pe deasupra. Gata, nu mai zic nimic, ca poate data viitoare de invidiosi ce sunteti, o sa-mi iau amenda de \"recuperez\" tot. Si da, sunt femei varza la volan, dar mai sunt si unii barbaaaaaaati, HAHAHAHHAHA! :twisted:

GODisGOOD 27-04-05 23:08

Carmen...probabil nu ai dat peste cine trebuia....fata de restul tarii noi luam f usor amenzi...ma mir cum ai scapat!Cred ca ai pile :twisted:

Swat-Cat 01-05-05 14:28

haoleu... :) in sera de pasti pe la vreo 3 noaptea pe drumul de la victoria spre \"Circuitui Magheru\" m-au prins baietii din pasat cu neoanele !!!! astia cred ca au cazut din cer... mai eram cu niste prieteni dar nimeni nu i-a vazut.... si in urmare eu am ramas fara talon (caz fericit) :) doar trebuie sa ma prezint cu masina la o sectie ca sa mi-l ridic :P

asta cred ca e de la injuraturiel primite de la unii :censored:

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning