Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Coupe - (SV-05-YBG) (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/4036-coupe-sv-05-ybg.html)

AlexT 24-06-05 18:16

imi place cum ti-a iesit, sa o stapanesti sanatos

AleXXL 24-06-05 19:19

F dragutza
o singura obiectie:ar fi fost mai frumos ca tobele sa se integreze in spoilerul spate..nu? :roll:

.....
P.S:
Stickerele sunt puse \"la misto\" ?

florin_cars 25-06-05 00:49

tot la fel de faine sunt si \"micile\" detalii din fata, cum ar fi farurile aurii

chiar a iesit bine, acuma trebuie sa-ti schimbi userul, nu :?: :P cu cel de la nr masinii :wink:

jentile meritau o atentie mai mare, indreptate in primul rand, nu doar vopsirea :roll:

SV-05-YBG 25-06-05 06:01

1.
Stikerele nu sunt puse \"la mistho\", sunt chiar chestii care sunt pe masina. Singurele care sa spunem inca nu au legatura sunt Street Glow (inca nu au ajuns neoanele la mine) si Extreme Dimensions (ei se ocupa in special de masini japoneze (dar imi place cum suna)

2.
Jantele sunt terminate, dar pana gasesc altele sau fac rost de bani pentru unele pe 17 mai trebuie sa umblu cu astea (am incercat sa le redau un pic din farmecul initial)

3.
Tobele nu aveam cum sa le urc mai sus. Sunt trase la maxim. mai mult de atat nu se poate. Cand fac rost de spoilerul spate modificat se vor integra. Acesta este spoilerul original.

4.
SV-05-YBG este numarul Opelului Astra by Irmscher pe care il am si care mi-a trezit pasiunea pentru asta. Asa ca in semn de respect (Hi Hi HI) pentru ea nu il voi schimba. Plus ca deja prea multa lume ma stie de SV-05-YBG.

5.
Multumiri la toti.

NEo007RX4 25-06-05 10:38

O masina f frumoasa... Felicitari :)

Asa rosie, cu faruri aurii, parca numa ce a scapat de pe circuitul de la Le Mans :)

cioli17 25-06-05 11:44

asa as face io :

da jos sticaru cu 4tuning :)
alte jante
farurile sunt aiurea vopsite asa , mai faine erau stock
da jos toate sticarele alea , nu dau bine pe masina asta
pune folie neagra pe toata

SV-05-YBG 25-06-05 11:48

Daca vrei ti-o vand tie si o poti face asa cum ai chef. nu a spus nimeni ca este perfecta. Iar jantele sunt Pininfarina originale. Nu cred ca un designer celebru le-a pus acolo doar pentru ca nu avea ce face cu ele.

SV-05-YBG 25-06-05 11:50

iar sticker-ul (parca asa se scrie corect) cu 4tuning este acolo pentru ca asa vreau eu. Pe a ta nu pune daca nu vrei. Nu te obliga nimeni.

cioli17 25-06-05 12:22

tu ai facut topicu' cu masina ta aici , iar lumea isi da cu parerea

io ti-am zis cum as face io personal , atunci care e defapt problema ??

jantele sunt faine . dar sunt vospite aiurea si strambe

eleronu sta aiurea , io l-as da jos

s: se keama sticker daca tot vrei sa vb in engleza , mie mi-e mai usor 'sticar'

SV-05-YBG 25-06-05 12:25

k
nici o problema.
insa trebuie sa imi revin financiar. in momentl de fata trebuie sa ma descurc asa. Cand voi avea bani pentru jante pe 17 am sa le schimb.

partea cu culoarea n-am ce face. asa mi-a placut mie. si nu m-am suparat.

merci pentru o parere sincera

la eleron mie nu imi place fara
arata ciudat fara.

AleXXL 25-06-05 12:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SV-05-YBG\"
1.
Stikerele nu sunt puse \"la mistho\", sunt chiar chestii care sunt pe masina. Singurele care sa spunem inca nu au legatura sunt Street Glow (inca nu au ajuns neoanele la mine) si Extreme Dimensions (ei se ocupa in special de masini japoneze (dar imi place cum suna)

3.
Tobele nu aveam cum sa le urc mai sus. Sunt trase la maxim. mai mult de atat nu se poate. Cand fac rost de spoilerul spate modificat se vor integra. Acesta este spoilerul original.

1.k, :wink:

3.Asteptam noul spoiler spate :wink: .......cand o sa ai 'malai' :D :wink:

soricelu 26-06-05 12:57

mashina arata super .... nu tre sa scoti nimik ... dak vrei doar sa adaugi ... lasa-i pe habaucii astia ... :x

cioli17 26-06-05 14:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricelu\"
mashina arata super .... nu tre sa scoti nimik ... dak vrei doar sa adaugi ... lasa-i pe habaucii astia ... :x

bah , taci :)

SFW 26-06-05 14:17

Felicitari .... a iesit foarte bine .... sa-ti revii cat mai repede pe plan financiar si sa termini tot ce ti-ai propus. :wink:

SV-05-YBG 27-06-05 07:11

:D

Si eu vreau. Ca mai am destula treaba la ea.

All times are GMT +2. The time now is 15:07.

- Copyright 2026 4Tuning