![]() |
Re: Dacia GJ51MDM
Astazi am vorbit cu mecanicul despre praguri si luni ma duc cu el sa le iau ca stie el de unde sa iau praguri ca sa nu fie de conex si luna viitoare le voi schimba ceea ce abea astept ca sa numai tin tiganiile alea de "praguri" si a zis ca, cand ma voi duce sa schimb pragurile dam si motorul jos pentru a ne uita ce s-a intamplat atunci cand mi-sau blocat rotile si numai pleca depe loc. Asa ca abia astept luna viitoare :twisted:
|
Succes!
|
1 Attachment(s)
De azi masina e la doctor pentru a schimba cutia de viteze ca aseara cand a venit sa se uite ce are a plecat masina depe loc si a zis sa incerce daca merg toate vitezele la ea si daca se mai blocheaza si cand am dat din 1- 2 s-a spart cutia de tot si a inceput sa curga tot uleiul din ea.Acuma sa sper ca trebe doar cutia sa o schimb si nu o trebui si kitu de ambreiaj. Asa ca s-a amanat schimbarea pragurilor cred ca pana luna cealanta ca deja numai am bani deloc :cry:
Si adaug un virtual cam cum as vrea sa arate masina cat mai curand dar numai sa am fonduri ca sa o fac mai repede daca nu va mai dura pana va arata ca in virtual.Ce ziceti ar da frumos sa o fac asa? |
Dau bine jantele cu garda aia la sol.Intai rezolva-ti toate problemele care trebuiesc facute,sa nu mai ai probleme cu nimic,si apoi apuca-te de estetica ;) Bafta
|
Am mai vazut jante ca alea pe dacie..au fost puse pe Dacia NUT ..cred ca o sa gasesti topicul pe aici... :) Dau foarte bine pe dacie jantele alea..baftaa! 8)
|
1 Attachment(s)
SkizZo Modelul acesta de jante imi place cel mai mult mie.Si in legatura cu rezolvatul problemelor la partea mecanica asta voi face prima data ca deaia am si duso la servis sa o verifice pe toata la mecanica si sa imi schimbe tot ce e defect la mecanica.
Gaby Underworld Stiu dacia aceea cu numarul NUB. Imi place foarte mult cum arata inainte si dupa ea ma voi si inspira cu unele chesti. Un update la virtual. |
De aseara a inceput mecanicu sa faca la masina.Piesele care sunt de schimbat:
- Cutie de viteze - Care o am deja cumparata urmeaza doar sa o montez - Cablu ambreiaj - Rulmentul de presiune - 1 burduf de planetara - o bieleta - placutele de frana - Un T-eu din capul telescopului - 2 furtune de frana - 2 bielete antiruliu - bujiile - Tampoanele la cutie Asta este momentan lista cu mecanica depe fata.Dupa ce voi termina cu fata voi verifica si spatele dupa care voi trece la motor.:rolleyes2 |
Quote:
Se putea si mai rau... Te-as sfatuii sa schimbi si cealalalta bieleta chiar daca pare buna, e posibil sa inceapa sa bata dupa ceva timp. In rest iti urez multi bani! :-) |
9 Attachment(s)
Speed94 Multumesc mult pentru sfat.
Azi am luat masina dela mecanic.Sunt foarte multumit de modul in care a lucrat ca a desfacut toata cutia de viteze si a curatato pe interior cu benzina. Postez si 3 poze cu masina cand era in atelier ca numai atatea am putut face. Si niste poze cu noile becuri de semnalizari dela Osram |
Curata cu niste benzina farurile alea sa se duca de tot colantu ala..
Ma bucur ca ai rezolvat:D |
Quote:
|
Nu are absolut nimic, spor la treaba! :-)
|
3 Attachment(s)
Inca niste poze cu dacia facute astazi
|
Imi spuneti si mie va rog cat pot taia din arcuri sa lam masina mai jos dar sa tai din arcuri in asa fel incat sa nu trebuiasca sa intaresc telescoapele ca nustiu unde le-as puteaintari.Pe spate am arcuri de break de fata.Asa mi-a zis fostu proprietar cant am luato
|
Eu am taiat o spira si un sfert din ele,si se cunoaste ca s-a mai lasat,si e mult mai stabila si teapana pe spate,asta cu niste arcuri de fata,de berlina.Deocamdata nu o las jos de asfalt,dar eu zic ca ar merge 2 spire,fara sa intaresti amortizoarele,acum depinde si in ce stare sunt arcurile ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning