![]() |
Salut.
Eu sunt cel care a facut mercedes-ul S-class si VW Bettle,am lucrat cam 1 zi la fiecare si au iesit asa cum se vede in poze,poate data viitoare vor iesi mai bine sau poate , fara discuti,ca alti le faceau mai bine.Eu m-am inscris la concurs de distractie si imi pare rau sa vad ca a iesit scandal fara sens.pacat! Bafta. |
sorry daca consideratzi ca am trisat... REALY NU AM FACUT ASTA!!!!si.... imi pare rau de scandalul produs....da.... doua dintre persoanele care m-au votat si care cica ar fi fost primul post ma cunosc......is de la mine din scoala.....si au vazut tuningul meu pe calcurile de la scoala......si mi-au zis ca le place mult si ca unde ii concursul sa ma voteze... deci de la mine de pe calc nu s-a mai logat nimeni in afara de mine... si plus... am IP real... daca intzelegetzi...;) nu il pot nici schimba ....ca daca il schimb nu am net... so... concluzia este ca nu am mai multe usere...SORRY AGAIN....;) bafta in continuare... si eu sper ca acuma intzelegetzi ca nu am trisat.. nu imi sta in fire lucrul asta.....
|
a... si sa ii raspund lui lil...... in primul rand salut.... in al doilea rand o intrebare.... poate eu nu mi-am dat seama..... de ce golful meu este o caricatura?... ca nu imi dau seama... si in al treilea rand..... nu vad de ce ni-ar fi rusine sa apar cu el?......ii masina,model mai vechi sau de ce?....k... atata voiam sa aflu.....k.... noapte buna si un somn ushor;)
|
scuze dak am deranjat cu ceva da sincer domnul lil pare foarte ciudat...sry...nush cum o aparut asa din senin sa faca urat... :( ... oricum tare as dori sa pui si detalii despre modificarile aduse la acel 206...dak nu ii cu suparare...nu am nici o treaba cu concursu in afara de un simplu vot exprimat...dar lucrurile spuse au luat o intorsatura foarte urata si nu cred ca rautatea ar trebui exprimata aici...la un asemenea concurs in special...daca asa crede respectivul ca va atrage voturi spre 206 eu zic ca se inseala amarnic...parerea mea ca munca trebuie scoasa la concursu asta in evidenta , nu rautatea :wink: oricum sper ca nu am deranjat pe nimeni cu nimik prin mesaju asta si dak cumva am facut-o imi cer scuze :!: SUCCES la toti in continuare :!: :!: :!:
|
:) Ma bucur ca ati inteles! Sa continuam concursul cum e normal!
|
cred ca era mai bine daca nu venea fiecare sa zica \"vezi dom`ne aia e facuta de mine\".. influenteaza mult votul chestia asta.. sper ca nu deranjeaza pe nimeni parerea mea.. in caz ca am deranjat, rog pm si sterg postul ;)
|
Re:
Hello! nu am spus ca ai trisat,am spus doar ca e pacat ca o masina precum golful ala al tau sa conduca nemeritat intr-un concurs.eu nu tin neaparat sa castig,nu ma intereseaza premiul,vreau doar ca cel care a organizat concursul sa va arate cam ce machete am realizat eu in timp
|
sal... all......poi nu ai spus caam trisat numai ca am facut blaturi:P nu fac mobila..:)) si nici nu imi place fotbalul ca sa ma atraga blaturile :) so.. persoanele care m-au votat mi-au vazut masina pe calcurile de la scola.. si ei stiu ce si cum scoate golful meu.. si cum arata si eu am zis ca este concurs si ei au zis ca vor sa ma sustzina... si au zis sa le zic cum se intra pt voturi.. si de aia era primul post... si eu intrat ei asa.... nu ca as fi votat eu de ma multe ori...k... sorry again de scandalul provocat...SUCCES IN CONTINUARE;)
|
Re:
Quote:
|
sorry pt asta... daca imi ziceai eu nu scriam... ca eu am fost primul care a zis.. golful e al meu..:(
|
Fiind si eu un colectionar de machete (in special \"matchbox\" 1/70) am si eu pasiunea de a face \"mici modificari\", dar se pare ca aici sunt adevarati MESTERI. :D Parerile mele:
Golf: idei bune dar mai ai mult de lucru la detalii si finete. bafta! MB C - Class: arata bine dara cam putine modificari si capota mai trebuia lucrata. MB S - Class: arata bine dar sunt sigur ca se mai putea adauga ceva. Bravo! Smart: cam putine modificari fata de ceilalti dar realizate bine. Beetle: genial realizate usile! Interior+exterior=super tare! 206: nu stiu daca s-a plecat de la maketa prezentata aici in post sau nu dar arata foarte bine. Vopsea superba, interior lucrat foarte detaliat. Bravo tuturor! E pacat ca nu am putut vedea si poze cu starea originala a masinilor sa putem vedea EXACT ce si cum a fost modificat. Si scara la fiecare masina. Poate la concursul urmator. Felicitari! |
Incepe sa-mi vina sa-mi fac mea culpa ca am deschis cutia Pandorei cu intrebarea mea de etica... Da-mi trece repede! :) Sunt de acord cu autorul S-Klasse-ului, victoria ar trebui sa fie mai mult de palmares pentru cunoscatori, decat castigul material. Si, ca tot veni vorba de asta, am vazut ca aproape fiecare dintre noi a folosit ca baza pt tuning machete ieftine, gen Bburago sau Maisto. Sunt curios daca ar avea cineva sange in el sa se riste la modificarea unui AutoArt! Eu l-as premia pe ala numai pentru ca nu i-au tremurat mainile sa umble la o macheta de 100 de dolari care nici macar nu se gaseste in tara! :)
Off-Topic: Rudolf, ai Ford-ul LTD de politie de la Matchbox si Cougar-ul Villager facut in Bulgaria? Daca nu, da-mi un PM si vedem cum ti le trimit eu, ca la mine stau degeaba (si sunt in stare cvasi-perfecta) - mania mea e la scara 1/18 - si e pacat sa nu se bucure cineva de ele... |
4 Attachment(s)
:D Nu cred ca le am. Depinde de variatia de culori. As aprecia oricum daca ai putea sa ma ajuti cu cateva modele. Am sa-ti trimit adresa mea si putem vb pe Yahoo! sau pe priv cum putem rezolva. Eu umblu mult prin tara si poate ajung undeva sa ne intalnim. Sa-mi spui orasul si poate ne si vedem.
Si daca tot veni vorba de modele la scara mai mare, am si eu cateva, \"X-treme tuners\" luate din Carrefour. Mi se par foarte reusite. PIX: |
hehe! camionu ala cu racheta (NASA) l-am si eu! Am si eu niste piese rare pt colectia! Da-mi un pm daca te intereseaza si vedem cum ne descurcam, iti trimit poze si eventual daca te intereseaza pretul!
(Am un dodge viper si un dodge dakota care sunt chiar de la \"DODGE\" dar pe alea nu le dau) |
ii nice colectzia de masini:D ;) a...rudolf.s da eu mai aveam de finisat la caroserie dar nu am avut in saptamana in care m-am pus pe treaba bani de ce am vrut eu pe a modifica caroseria... dar oricum cand fac rost de cash...o sa ii fac un tuning mai serios la caroserie...si o vopsesc.. si o sa pun pozele atunci:D;) :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning