![]() |
re: Colantari auto profesionale
Sa inteleg ca acuma folia pt o capota e acuma 200 Ron in loc de 130 Ron?
La 130 era ceva interesant .... la 200 esti deja peste restul. |
dap.... preturile au cam sarit in aer ... :)
|
Dati si o adresa va rog frumos ca as vrea sa vin miine pe la atelier.
|
salut, eu sunt din alba iulia si as vrea sa`mi fac ornamentele din intrerior (la un e46) si cred ca m`ar costa de vreo 3-4 ori mai mult benzina pana acolo :) asa ca nu se poate trimite doar folia? daca da zi`mi un pret pe metru sau cum se vinde :) ms
|
cat ma costa sa vin sa-mi scoateti si mie colantu de pe e46 compact? astept PM pls
|
ma intereseaza 2 panouri de plastic imbracate in folie de fibra de carbon. da-mi un pm plz cu numarul de telefon sa vorbim. merci
|
ma intereseaza daca poti colanta integral cu negru sau negru mat o mazda mx 5 din 2001
e cabrio .. deci nu are nevoie de plafon. cat dureaza, cat costa si daca tine la intemperii, spalatorii si griblura.... multumesc. |
10 Attachment(s)
Quote:
ID-ul este foarte sugestiv. Intrati pe c☺l@[email protected]☺ si veti afla preturile la sesiunea tuning exterior. |
Quote:
Avantaje: - se aplica destul de repede comparabil cu timpul necesar unei vopsiri - nu necesita matuirea vopselei vechi pentru a prinde cea noua pe care o doriti - micile zgarieturi de la crengi sau de la "chei" se rasfrang numai asupra colantului, nu si asupra vopselei originale, - piesa zgariata se poate inlocui foarte usor si foarte repede - costuri mici in comparatie cu vopsirea - daca se vrea revenirea la culoarea originala a masinii se decolanteaza foarte repede. |
daca tu esti sefu sau patronu...ca numai tin minte ce erai..tin sa mentionez ca esti cam..nu gasesc cuvantu acum...ceri bani si pe un pahar cu apa..eu am fost cu baiatu cu polo ala de mai sus bleo cu XEY la numar..pentru un porbagaj de polo de un metru latime si 30 cm inaltime..ai cerut cat ai cerut sa faci plafonu..sa pui adeziv la numar ai cerut bani,sa completezi albastru ala de pe porbagaj care vine intre luneta si palfon ai cerut bani..(normal intra in pretu plafonului)
Sa numai zic caacum sau dezlipit toate colturile de la folia de pe porbagaj DECI 1 mil aruncat degeaba ca trebuie data jos...si folia de pe plafon are zgarieturi de la montare care voi ati zis ca in 2 zile nu se mai vad dar se vad si acum...de la o luna de la montare.. Imi pare rau ca te am recomandat din poze parea ca iese Ok dar la 2 3 zile incepe sa ti para rau ca le ai facut. |
Eu tot la ei mi-am colantat masina (un punto alb) si nu am patit nimic... am lovit masina usor... dar folia nu a avut nimic... acum trebuie sa vin sa o colantez inca o data.
|
Te bagi la 2 borduri de scutere??
|
cat e pt dacia 1310 capotaaa,plafon si portbagaj?
|
Am si eu nevoie doar de o bucata mica ~A4. Gasesc la tine? Vreau sa-mi imbrac niste piese de pe bord. Poate ca nu ai speciale, dar niste resturi de la alte masini cred ca ai... :-)
|
10 Attachment(s)
Quote:
Daca ai impresia ca cineva face ceva gratis in ziua de azi, te inseli. Salariile, materialele, chiriile nu se platesc din "lucrari gratuite". Daca ai avut o problema, trebuia sa vii a doua zi, sau sa dai macar un telefon, ti se facea o programare urgenta si se remedia orice problema. Se mai intampla ca la masinile SECOND HAND, sau mai vechi de 2-3 ani sa fie foarte multa mizerie in spatiul dintre plafon si sina de pe laterale. Angajatii firmei noastre curata si degreseaza acele portiuni, insa nu vin cu lupa sa vada daca nu raman cativa milimetri cu grasime. E clar ca in acele portiuni nu se face prindere foarte buna. Insa exista solutii. Iti intelegem nemultumirea, insa nu te intelegem de ce nu ai sunat sau nu ai venit sa o remediem. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning