Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Focus 1.6 tdci Titanium (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/392963-ford-focus-1-6-tdci-titanium.html)

aXXo 07-02-14 16:48

Re: Ford Focus 1.6 tdci Titanium

19 Attachment(s)
Gata, sistemul Audio Sony pe care il credeam pierdut :D l-am montat. Excelent implementat !
Pozele fac tot, dacă se vrea indicații despre ce și cum am făcut, vă pot ajuta cu cea mai mare plăcere. Urmează xenon-ul...care nici acum nu am găsit un kit funcțional. Chiar nimeni nu știe nici o modalitate de implementare xenon pe Focus MK3 ?

valitataye 07-02-14 16:59

Bun ca ai reusit sa montezi unitatea ta 2 DIN.Au fost cam scumpe piesele dar se merita zic eu:)

aXXo 07-02-14 17:21

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 5661404)
Bun ca ai reusit sa montezi unitatea ta 2 DIN.Au fost cam scumpe piesele dar se merita zic eu:)

Ce-i drept îmi plăcea și unitatea "veche" stock a mașinii însă acum am funcții de top, care le folosesc, în special MirrorLink-ul .

aXXo 08-02-14 17:27

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 5661418)
Ce-i drept îmi plăcea și unitatea "veche" stock a mașinii însă acum am funcții de top, care le folosesc, în special MirrorLink-ul .

https://www.youtube.com/watch?v=6D6up6THO58

aXXo 19-02-14 11:17

3 Attachment(s)
Salutare,

Am comandat azi jantele, mâine îmi vin. Abia aștept :D

B-99-SAA 19-02-14 12:06

Pozele nu ma incanta, dar astept sa le vad pe masina....! :-)

steffan 19-02-14 13:02

mai bine le cumparai pe acelea de ST si le vopseai

aXXo 19-02-14 19:06

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5667766)
Pozele nu ma incanta, dar astept sa le vad pe masina....! :-)

Tocmai de aceea le-am si comandat, din poze nu par cine stie ce dar am o impresie ca va da foarte bine in contrast cu masinuta mea :D
Quote:

Originally Posted by steffan (Post 5667794)
mai bine le cumparai pe acelea de ST si le vopseai

M-am documentat mult despre acelea, acelea sunt pe 18" si au 23kg/buc... enorm, consider că pierd mult, excepție doar la estetic, pe când acestea le-am comandat tot pe 16" si au (fără anvelopă) 8 kg/buc. Acest lucru se va simți considerabil la consum/demaraj/confort. Nu am avut bani de altele mai calitative însă atât cât îmi permit...atât îmi permit. Nu le voi folosi decât strict doar vara, deci durata lor de viață (dacă am grijă de ele) va fii mult mai lungă decât dacă le-aș folosi zi de zi. Am considerat că sunt un model mai nou și mai deosebit având acele "triunghiuri" argintii superioare axului, care s-ar combina perfect cu liniile cromatice ale titaniumului. Sper să fi făcut alegere bună...încurajați-mă băieti ! :D

Am găsit ceva interesant pe youtube... îmi place cum arată, oare cum l-om putea activa și noi? Numai prin IDS ?

aXXo 20-02-14 19:43

5 Attachment(s)
:D New Wheels in Town !
Trebuie neapărat Xenon 5000K !

NWZeu 21-02-14 18:35

Jante negre pe masina neagra, combinatia asta le face sa para mai mici, personal nu as fii facut alegerea asta.
Xenonul fara lupe e ca femeia fara forme si sigur multi iti vor umple si frigiderul!
PS: gusturile la jante nu se discuta, daca tie iti plac, aia e important, sa le stapanesti sanatos!

steffan 22-02-14 02:18

fara suparare, dar mie nu imi plac deloc jantele. important este ca pe tine sa te multumeasca, gusturile difera. si chiar daca au diferenta de kg, la cum exploatezi masina nu cred ca daunau asa rau. plus ca jantele originale sunt mai robuste. jantele mele nu sunt deloc usoare, dar nu am avut nicio problema cu ele, nu am pierdut deloc presiune si nu s-au strambat pe drumurile noastre. eu unul asa gandesc :D, acum sa le stapanesti sanatos si la cat mai multi km :D

aXXo 22-02-14 08:22

Salutare baieti, eu sunt in Bucuresti, cine-mi recomanda si mie niste baieti pentru a-mi monta folii (mai ieftin) ?

B-99-SAA 22-02-14 09:55

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 5669296)
Salutare baieti, eu sunt in Bucuresti, cine-mi recomanda si mie niste baieti pentru a-mi monta folii (mai ieftin) ?

0726270872 - ZONA OBOR
Ti-as fi trimis sms da nu stiu daca mai e bun numarul....

NWZeu 22-02-14 10:34

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 5669296)

Costa .... dar zic ca merita!
PS: nu am folie pe masina, insa din ce vad ca lucrari, totul pare in regula!

aXXo 23-02-14 19:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5669325)
0726270872 - ZONA OBOR
Ti-as fi trimis sms da nu stiu daca mai e bun numarul....

A fost perfect numarul, l-am sunat, ne-am intalnit si si-a facut treaba :D
Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 5669340)
Costa .... dar zic ca merita!
PS: nu am folie pe masina, insa din ce vad ca lucrari, totul pare in regula!

Mulțumesc frumos NWZeu, apucasem să sun la numărul oferit de Liviu :D
Atașez o fotografie cu mașinuța mea :x
P.S. Îmi plac foarte mult jantele...îi oferă o alură unică chiar dacă par mai mici...

All times are GMT +2. The time now is 12:40.

- Copyright 2026 4Tuning