![]() |
1 Attachment(s)
ceva asemanator :)
|
2 Attachment(s)
sau...
|
Din pacate nu am poze sa va arat da am avut un accident destul de serios: aveam 130-140 km/h shi am avut explozie pe spate stanga shi fara sa apuc sa zic ceva sa sa fac ceva mashina o luat-o razna in shantz shi m-am dat de 4 ori peste cap(cred ca de 4 ori ca nu am stat sa nuumar da o durat destul de mult rostogolirea). Eram cu un coleg in mashina shi singura noastra problema a fost ca nea-u sburat telefoanele pe trapa :wink: Mashina a fost un opel astra din 93 shi mare lucru din ea nu se mai poate face
da motoru ii bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
damn.... ce motor e?
|
1 Attachment(s)
:cry: :cry:
|
Era un motor de 1.6 benzina. NU era el prea tare da mergea foarte bene
|
1 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock:
|
5 Attachment(s)
La masina nu mai tre pus numa radiatorul si bateria, dat cheie si adusa acasa. Sa speram ca pe maine seara sa o am acasa in parcare.....
Dau de baut la cei care m-au ajutat in privinta masinii asta e tico... aaa mai exact pe maine sper sa duc si io bliturile la reparat... sa nu mai aiba de ce sa ii para rau la \"junkie\" |
1 Attachment(s)
No comment!!! :shock: :shock: :shock:
|
fantastic
|
e mai tare tico in spate decat vectra in fata?...nu inteleg...din poze asa se pare...da mah ...acuma serios...ce ati avut cu saracu tico?...ce nu v-o placut la el?...bafta
|
las ca vin la tine astazi si iti explic tot cap coada si iti arat tico mai exact sa vezi ce frumos ii si ce \"tare\" ii
|
1 Attachment(s)
sambata seara pe observator :D
|
un accident nu poate fi tare...
poate o sa-ti dai seama cand o sa-ti futi masina sa vezi ce bine te simti... asta in cazul fericit in care tu nu ai patit nimic si nu au fost victime... asa prostii vorbiti ma copii.... |
1 Attachment(s)
:nervious:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:09. |
- Copyright 2026 4Tuning