![]() |
Re: My Baby Skoda O2 ;))
Mai oameni buni sa ne intelegem,
Octavia 2 Tdi 1,9 105 cai merge maxim 200/h ma rog cu variatiile de rogoare +/- 10 km/h. Lucru asta a fost testat pe Autostrada Soarelui. Asa ca nu va mai certati... |
cred ca omu a prins 240 pe elevator...maine il vedeti cum va invita la o liniuta pe elevator;) :D :D :D sau pe cric:drunk: :drunk: :drunk:
|
io ma bag :lol: dar cu bmw ;)
Quote:
|
3 Attachment(s)
sall oameni buni, uitati aici octavia 2 1.9tdi 105cp stok, 22000km, la vale, cu vant din spate si centura bine pusa ....... Dar credeam ca o sa sara motorul, va rog eu nu incercati ca mie mia ajuns.Iar despre astia cu liniute pe elevator TOT RESPECTUL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Si inca o remarca....cat de nesanatos sa fii ca la 200, ma rog 240 sa mergi fara faruri aprinse?????????
Quote:
|
E normal 200 km/h max pt ca eu cu 1.6 FSI 115 Cp mai mult de 207-210km/h nu am reusit.
|
ati innebunit ma cu octavia 1.9 tdi 220?.. :)) trezirea ! ..
|
Quote:
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=ibJMAy8M5qg dak asta cu 75 cp ajunge la 200 el cu 105cp sa nu poata la 240 ? desi un Mercedes C230 Kompressor parca are in jur de 193 cp ..ajunge cu greu la 251 :rolleyes2 https://www.youtube.com/watch?v=hIltWEt7eH0 |
Quote:
mertanu ala cine stie ce puturoshenie o fi! 2. seatu are motor mic deci masina e usoara - la un motor turbo diesel ar trebui sa ia undeva in jur de 190 la ora MAXIM 3. mi se rupe de ce arata pe bord! niciodata sa nu crezi ce iti arata p bord;) intotdeauna masori cu dispozitive speciale sau cu GPS 4. gandeste-te ca eu am bmw 320 D cu evacuare completa si i-am dat-o in toate felurile, mai sus de 230 nu vrea si nu imi spune tu mie ca o octavie de 105 cp caruia ii dau fum cu 1.7 dti-u meu , prinde 240 ca nu te cred! ;) mai lasa netu si condu si tu mai multe masini..decat sa arati p youtube |
2 Attachment(s)
octavia2 1.9 tdi....viteza maxima obtinuta undeva intre 200 si 205....mai mult nu ia...asa ca lasati povestile cu 240 ca e imposibil (sau poate nu daca e urcata pe elevator:D )
|
Quote:
|
Quote:
|
oameni buni e clara treaba O2 105 cai mai mult de 200 nu ia atat am prins si eu cu ea si este maxim credeti-ma..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning