Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/38998-mergem-referendum-pro-contra-basescu.html)

Snytz 25-04-07 16:53

Re: Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU?

Nu stiu cat de mult il "iubesc" pe Basescu dar stiu cat de mult il urasc pe Tariceanu (sa ii luam taxa-n ......si nu numai) si toti parlamentarii care freaca ..... comod la locul de munca cu program redus !!! Asa ca pro Basescu !

Sindrom 25-04-07 17:21

ALOOO LUMEEE!!!!! SA MERGETI LA VOT....CA DACA NU ATI AUZIT CE AU FACUT RETARZII ASTIA DIN PARLAMENT....

Mihai1515 25-04-07 19:47

Pro Basescu, normal.

dogy_10 25-04-07 21:55

asta cu : "e om ca noi" e cea mai mare prostie......pt ca un conducator trebuie sa fie diferit.....sa fie mai destept, ca daca e prost ca noi....dejaba
uite eu l-as vrea pe Sorin Oprescu

Fi@tz3l 25-04-07 22:24

bleah...Sorin Oprescu....poi da e alegerea ta! i want Basescu! si sper ca domnu Tariceanu o sa plece dupaia!(stiti..taxa de prima inmatriculare:shock: BAD JOKE:chainsaw: )...bafta all

Mustang 25-04-07 23:20

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 871095)
asta cu : "e om ca noi" e cea mai mare prostie......pt ca un conducator trebuie sa fie diferit.....sa fie mai destept, ca daca e prost ca noi....dejaba

ce reclama iti faci ...:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

SHOGUN-A8 26-04-07 13:39

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 871095)

Cand ma refeream ca e ca noi...vroiam sa spun ca mi se pare ca el vrea cam aceleasi lucruri ca si noi. Nu ca hotii..
Si deja cand am vazut pe cine ai vrea tu la conducere m-am lamurit...:rolleyes2
Nici nu e psd-ist si hot el...:rolleyes2

dogy_10 26-04-07 14:35

iti garantez ca base e mai hot ca si oprescu.....de ce crezi ca nu i-au gasit nimic la oprescu atunci cand a facut scandal cu spitalele???.......pt ca e unul dintre singurii care mai e curat......singura problema e ca nu-l lasa hotii din psd sa faca ceva....in aceiasi situatie mai sunt cativa oameni cu adevarat valorosi in psd care nu pot face nimic din cauza sefilor......din pacate cam asta e situatia in toate partidele din romania oamenii cu adevarat valorosi stau la fund pentru ca nu vor sa faca parte din mizerie.....in cel mai bun caz raman undeva in teritoriu....in timisoara sunt destui de la PNL,PD,PSD chiar si PRM, care prefera sa stea la fund.....oameni care daca ar fi la putere ar putea sa schimbe romania. repet inca o data pana nu o sa se faca schimbul de generatie si o sa dispara generatia comunista, care au trait in comunism si au colaborat cu ei, romania nu se va schimba...asaca nu va lasati pacaliti de base, tariceanu, vadim, geoana,.....etc. care toti sunt lafel

GABBY_ 27-04-07 14:56

pro Basescu

CRyS` 27-04-07 15:23

Scurt:
PRO!

MariusM 29-04-07 12:38

PRO BASESCU, CONTRA TARICEANU SI TAXA LUI DE PRIMA INMATRICULARE :evil:

dexter_20 30-04-07 07:46

orice tine de taxa de prima inmatriculare sunt CONTRA asa ca....BASE RULLLZZ!!!

Eugen_TL 30-04-07 21:00

2 Attachment(s)
uitati-va si voi :)

dogy_10 30-04-07 21:49

mwahahaha o parte din textul ala e adevarat.....si o foarte mare parte propaganda pro basescu

CT-82-PWR 30-04-07 22:34

Sunt Pro Basescu si il voi vota!

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning