Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - My Black Beauty... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/38995-e30-my-black-beauty.html)

Bobby boss 25-04-07 19:34

Re: My Black Beauty...

hau hau jmechera rau

sTAILLL 25-04-07 20:59

Este cu siguranta cel mai tipla urs de la noi tinand cont ca are mtech 2 original din fabrica !! mai au si alti original dar nu din fabrica....

quze 25-04-07 21:00

si care e diferenta dintre original si original din fabrica ?

sTAILLL 25-04-07 21:18

nu prea e.... poate ca ala care nu e pus din fabrica nu cade asa bine pe masina.... si oricum ziceam asta ca fatp divers ca sunt foarte putine care au din fabrica....

preparatu 25-04-07 21:41

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 867329)
ce jante ii pui?:D astea pe cat sunt? sunt de la pisica nu? e dragutza masina bafta

nu stiu inca,sunt pe 17,10j si et40...

preparatu 25-04-07 21:42

Quote:

Originally Posted by Simpaticutzu' (Post 870504)
...ai luat cumva motorul de pe un urs adus din germania si bagat la dezmembrat de stefan butca?
multam.

dap.......

preparatu 25-04-07 21:43

va multumesc....am primit o oferta bunicica,poate o vand,ma mai gandesc!

sTAILLL 25-04-07 21:54

Preparatule nu o vinde boss ca daca vrei sa ati iei alta ca sa o aduci la nivelu lu asta bagi cel putin cat iei tu acum pe ea

si sa ami lasi si mie id .. sunt baiatu ala de azi care team ajutat la masina :)

preparatu 25-04-07 22:46

Quote:

Originally Posted by sTAILLL (Post 871091)
Preparatule nu o vinde boss ca daca vrei sa ati iei alta ca sa o aduci la nivelu lu asta bagi cel putin cat iei tu acum pe ea

si sa ami lasi si mie id .. sunt baiatu ala de azi care team ajutat la masina :)

wow,ms mult boss!nu ating jantele,GATA nu se mai vand!

Caius TM 26-04-07 18:40

Cosmine... sti vorba aia... "plimba ursu"
e frumos, sa ai parte ;)

preparatu 26-04-07 22:16

gata,motorul cel nou este pe ea,merge foarte bine,o sa trebuiasca sa i-au sonda de pe evacuare de pe masina aia,obs ca nu se pupa cu instalatia asta...in rest merge beton,sta putin cam turata din cauza cip-ului(900) dar in rest toarce bine,am cablul de acceleratie cam naspa,maine il schimb sa pot da putin in ea sa se curete bine tobele de ulei...

sTAILLL 26-04-07 22:47

sal preparaule }{ am auzit ca ai fost la garaj... nu eram acolo , eram putin plecat... mai dami odata pm`u ala ca nush ce am facut da nu il mai vad :)

andy_wpo 28-04-07 09:06

asta era printre cele mai faine din arad.in arad is cele mai frumoase ursuletze tunate mai is cateva care arata super bine.sa ai parte de el si sa nul vinzi ca ii super super tare masina

savdragos 28-04-07 13:18

Ce motor ai pus pe ea?

Quote:

Originally Posted by preparatu (Post 872956)
gata,motorul cel nou este pe ea,merge foarte bine,o sa trebuiasca sa i-au sonda de pe evacuare de pe masina aia,obs ca nu se pupa cu instalatia asta...in rest merge beton,sta putin cam turata din cauza cip-ului(900) dar in rest toarce bine,am cablul de acceleratie cam naspa,maine il schimb sa pot da putin in ea sa se curete bine tobele de ulei...

sTAILLL 28-04-07 14:16

:(((((((((((((((((((((((((((( nici acum nu ami vine sa cred ca e adevarat :((

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning