![]() |
Re: My Black Beauty...
hau hau jmechera rau
|
Este cu siguranta cel mai tipla urs de la noi tinand cont ca are mtech 2 original din fabrica !! mai au si alti original dar nu din fabrica....
|
si care e diferenta dintre original si original din fabrica ?
|
nu prea e.... poate ca ala care nu e pus din fabrica nu cade asa bine pe masina.... si oricum ziceam asta ca fatp divers ca sunt foarte putine care au din fabrica....
|
Quote:
|
Quote:
|
va multumesc....am primit o oferta bunicica,poate o vand,ma mai gandesc!
|
Preparatule nu o vinde boss ca daca vrei sa ati iei alta ca sa o aduci la nivelu lu asta bagi cel putin cat iei tu acum pe ea
si sa ami lasi si mie id .. sunt baiatu ala de azi care team ajutat la masina :) |
Quote:
|
Cosmine... sti vorba aia... "plimba ursu"
e frumos, sa ai parte ;) |
gata,motorul cel nou este pe ea,merge foarte bine,o sa trebuiasca sa i-au sonda de pe evacuare de pe masina aia,obs ca nu se pupa cu instalatia asta...in rest merge beton,sta putin cam turata din cauza cip-ului(900) dar in rest toarce bine,am cablul de acceleratie cam naspa,maine il schimb sa pot da putin in ea sa se curete bine tobele de ulei...
|
sal preparaule }{ am auzit ca ai fost la garaj... nu eram acolo , eram putin plecat... mai dami odata pm`u ala ca nush ce am facut da nu il mai vad :)
|
asta era printre cele mai faine din arad.in arad is cele mai frumoase ursuletze tunate mai is cateva care arata super bine.sa ai parte de el si sa nul vinzi ca ii super super tare masina
|
Ce motor ai pus pe ea?
Quote:
|
:(((((((((((((((((((((((((((( nici acum nu ami vine sa cred ca e adevarat :((
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning