Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan...unpic mai diferit.pareri bune sau rele binevenite. (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38844-logan-unpic-diferit-pareri-bune-rele-binevenite.html)

Cristi_XP 09-05-07 20:22

Re: Logan...unpic mai diferit.pareri bune sau rele binevenite.

Quote:

Originally Posted by alex_77_marius (Post 886244)
asa e sa o lasi jos e cam mult$$$$$ am vazut amortizoare sport d la ADV da 1200 d euroi nu prea isi permite oricine

Amortizoarele alea cred ca sunt de alea reglabile.
Amortizoare sport poti cumpara de lar racing nick cu 11 mil si arcuri sport cu 5.6 mil.
Poti sa pui si arcurile ca sa o cobori cu vreo 3 cm..oricum arata mai frumos ! :)

Ovae 10-05-07 18:54

o cobori numai din arcuri cu 3 cm?...ar fi frumos..stiu si eu o suspensie mai joasa..dar ..toate la timpul lor.ms de parere

Cristi_XP 10-05-07 21:41

asa se lauda cei de la racing nick ! Oricum garda la sol este data de arcuri ,amortizoarele conteaza foarte putin.

Ovae 11-05-07 21:57

am pus folie si eleronul pe masina....tre sa fac poze sa le pun sus...sper cat mai repede

adi.schumi_tm 13-05-07 21:20

Arata super masin acum...eleronul ala vine perfect iar folia da foarte bine neagra cum ti-ai pus

Ovae 14-05-07 12:00

da..a iesit fain.nam cu ce descarca pozele pe comp...ms de aprecieri

Cristi_XP 14-05-07 22:37

Quote:

Originally Posted by Ovae (Post 896706)
am pus folie si eleronul pe masina....tre sa fac poze sa le pun sus...sper cat mai repede

Omologata?In tm?Cat te-a costat?

Ovae 15-05-07 16:01

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 901437)
Omologata?In tm?Cat te-a costat?

e folie 3m omologata...am facut rost din bucuresti..asa scrie pe certificat..acuma ca am puso eu aici la unu...si ca e folie de piata...e altceva ;)
dar a iesit bine pot sa spun.sunt multumit...sper sa vad cat de ok e prima oara cand ma opreste politia...in jur de vreo 3 mil cu tot...folie, certificat manopera...

adi.schumi_tm 20-05-07 00:25

Azi m-am uitat mai atent la masina_era pe trotuar in fatza casei de langa fac de constructii_si folia de pe geamurile laterale fatza mi se pare mai inchisa decat cea omologata pt acele geamuri?in certificat cat scrie ca e vizibilitatea pe geamurile laterale fatza?

Ovae 20-05-07 02:51

in certificat is trecute 3 geamuri..laterale spate si luneta.pt cele din fata...:D..is doar unpic mai deschise ca cele de pe spate...u la ce faculta esti?ca vad ca tot esti prin zona pe aici ;)

adi.schumi_tm 20-05-07 18:17

Quote:

Originally Posted by Ovae (Post 910040)
in certificat is trecute 3 geamuri..laterale spate si luneta.pt cele din fata...:D..is doar unpic mai deschise ca cele de pe spate...u la ce faculta esti?ca vad ca tot esti prin zona pe aici ;)

La constructii al faculta is....dar si in drum spre complex tot pe langa Logan-ul tau trec

Cristi_XP 20-05-07 18:28

am vazut si eu masina azi dimi cand ma pregateam sa mergem la intalnire ... era pe undeva aproape de Park Place...prin spate p-acolo...mi s-a parut stiu numarul de undeva...

adi.schumi_tm 21-05-07 23:22

vezi ca iei luciul de pe capacele de la rotzi la cata spuma era azi pe ele

Cristi_XP 22-05-07 01:54

Azi dimineata n-am mai vazut-o :) Am vazut`o ceva mai sus de semafor pe straduta ce duce catre park place :)

DARKOBELICI 22-05-07 07:30

off topic...

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning