![]() |
Re: Logan...unpic mai diferit.pareri bune sau rele binevenite.
Quote:
Amortizoare sport poti cumpara de lar racing nick cu 11 mil si arcuri sport cu 5.6 mil. Poti sa pui si arcurile ca sa o cobori cu vreo 3 cm..oricum arata mai frumos ! :) |
o cobori numai din arcuri cu 3 cm?...ar fi frumos..stiu si eu o suspensie mai joasa..dar ..toate la timpul lor.ms de parere
|
asa se lauda cei de la racing nick ! Oricum garda la sol este data de arcuri ,amortizoarele conteaza foarte putin.
|
am pus folie si eleronul pe masina....tre sa fac poze sa le pun sus...sper cat mai repede
|
Arata super masin acum...eleronul ala vine perfect iar folia da foarte bine neagra cum ti-ai pus
|
da..a iesit fain.nam cu ce descarca pozele pe comp...ms de aprecieri
|
Quote:
|
Quote:
dar a iesit bine pot sa spun.sunt multumit...sper sa vad cat de ok e prima oara cand ma opreste politia...in jur de vreo 3 mil cu tot...folie, certificat manopera... |
Azi m-am uitat mai atent la masina_era pe trotuar in fatza casei de langa fac de constructii_si folia de pe geamurile laterale fatza mi se pare mai inchisa decat cea omologata pt acele geamuri?in certificat cat scrie ca e vizibilitatea pe geamurile laterale fatza?
|
in certificat is trecute 3 geamuri..laterale spate si luneta.pt cele din fata...:D..is doar unpic mai deschise ca cele de pe spate...u la ce faculta esti?ca vad ca tot esti prin zona pe aici ;)
|
Quote:
|
am vazut si eu masina azi dimi cand ma pregateam sa mergem la intalnire ... era pe undeva aproape de Park Place...prin spate p-acolo...mi s-a parut stiu numarul de undeva...
|
vezi ca iei luciul de pe capacele de la rotzi la cata spuma era azi pe ele
|
Azi dimineata n-am mai vazut-o :) Am vazut`o ceva mai sus de semafor pe straduta ce duce catre park place :)
|
off topic...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning